Μια εντεκάδα παίκτες πήρε από την Βιστωνίδα η Skoda Ξάνθη!

Στην απόκτηση 11ταλαντούχων ποδοσφαιριστών από την Ακαδημία της Βιστωνίδας προχώρησε η Skoda Ξάνθη για την ενίσχυση των τμημάτων Υποδομής της.

Συνεχίζεται ο σχεδιασμός της επόμενης αγωνιστικής περιόδου στα τμήματα Υποδομής της Skoda Ξάνθη, που απέκτησε έντεκα παίκτες από την Ακαδημία της Βιστωνίδας για την στελέχωση των τμημάτων Κ17, Κ15, Κ13, Κ11 και Κ9. Μάλιστα τα έξι από τα έντεκα παιδιά έχουν εμπειρία και από τοπικό, μια και αγωνίστηκαν στην Βιστωνίδα Β’ που αγωνίστηκε φέτος στην Β’ κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης, ενώ οι Αγγελίδης και Κώστας Τενεκές από τον Ιανουάριο και έπειτα αγωνίστηκαν στην μεγάλη ομάδα της Βιστωνίδας στην Α’ κατηγορία.

Πιο συγκεκριμένα η Skoda απέκτησε τον 17χρονο δεξιό μπακ Στέφανο Αγγελίδη  για την Κ20 και  τον 16χρονο χαφ Κώστα Τενεκέ για την Κ17. Τους 14χρονους Δημοσθένη Τενεκέ( κεντρικός αμυντικός), Πέτρο Γκασιμπαγιαζίδη (επιθετικός), Άγγελο Γκατζόγια (δεξί μπακ-χαφ), Χρήστο Σπυριδωνίδη (χαφ) για την Κ15. Τους 12χρονους Νίκο Ψεμματά (επιθετικός) και Ιωάννη Αραμπατζόγλου (μέσος) για την Κ13. Τον 11χρονο Κωνσταντίνο Μπλιούμη (χαφ) και τον 10χρονο Θάνο Γουναρίδη (αμυντικός) για την Κ11. Και τέλος τον 8χρονο μέσο Κωνσταντίνο Κασίδη επίσης για την Κ11.