Έφυγε από το καμπ του Εθνικού αλλά θα επιστρέψει τον χειμώνα ως παίκτης του ο Νικολά Μιγιαήλοβιτς

Μέχρι την Παρασκευή συμμετείχε κανονικά στην πρώτη εβδομάδα του καμπ του Εθνικού ο Νίκολα Μιγιαήλοβιτς, αλλά στο αντίο, ουσιαστικά ανανέωσε το ραντεβού του με τους ανθρώπους της ομάδας για τον χειμώνα, οπότε και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα επιστρέψεις ως παίκτης της ομάδας.

«Η Αλεξανδρούπολη είναι η πόλη του βόλεϊ, τον Εθνικό τον έχω στην καρδιά μου ,και όποτε βρίσκομαι εδώ, νιώθω σαν στο σπίτι μου», σχολίαζε από τις αρχές της εβδομάδας ο Μιγιαήλοβιτς, που βρέθηκε από την Κυριακή στον Έβρο για να διδάξει τα μυστικά του αθλήματος που υπηρετεί, στα δεκάδες παιδιά που συμμετέχουν στο Summer Multi Sports Camp του Εθνικού στο κλειστό γυμναστήριο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος».

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα πάλι στην Αλεξανδρούπολη, και θα δω όλους τους φίλους μου και τους ανθρώπους του συλλόγου. Όλοι γνωρίζουν τί σημαίνει αυτή η πόλη για μένα. Είναι σαν το δεύτερο σπίτι μου. Πάντα θα έχω την επιθυμία να επιστρέψω για βοηθήσω αυτούς τους ανθρώπους, κάνοντας ότι μπορώ», φρόντισε να σχολιάσει στην επίσημη ιστοσελίδα του Εθνικού.

Με την ευκαιρία της παρουσίας του ωστόσο στην πόλη, συζήτησε και το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην ομάδα σαν παίκτης. Είναι κάτι που φέρεται να το θέλει και ο ίδιος, μετά την περιπέτεια στην Γαλλία και κυρίως τον νέο σοβαρό τραυματισμό του, αλλά και οι άνθρωποι του Εθνικού που βλέπουν στο πρόσωπό του μια αγαπητή στο τοπικό κοινό αλλά και προσιτή οικονομικά λύση.

Ο Νίκολα βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας από το σοβαρό τραυματισμό που είχε στο φάιναλ φορ του κυπέλλου Ελλάδας στη Σύρο. Το ότι ξεκίνησε να χαμογελάει, σημαίνει ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο. ««Μέχρι στιγμής, ο γιατρός μου λέει ότι πάει πολύ καλά. Έχω δύο μήνες που εγχειρίστηκα. Τώρα, ξεκίνησα τη γυμναστική. Όσο για την επιστροφή μου στο γήπεδο… μπορεί το Δεκέμβρη, μπορεί νωρίτερα… Δεν θέλω να βιαστώ», σημείωσε ο ίδιος.

Σε κάθε περίπτωση, οι πληροφορίες του ThrakiSportS αναφέρουν ότι το ραντεβού ανάμεσα στον Μιγιαήλοβιτς και τον Εθνικό ανανεώθηκε για τους επόμενους μήνες. Όχι αυτή τη φορά για κάποιο καμπ, αλλά για το ρόστερ της ομάδας, έστω και αν θα έχει ξεκινήσει χωρίς την παρουσία του η προετοιμασία και ενδεχομένως οι πρώτοι αγώνες της νέας σεζόν.