Στα μέσα Ιούλη πάει Πράβετς η Ξάνθη! Τα 3+4 φιλικά, και τα διαρκείας που έρχονται!!!

Ανταπόκριση από τη Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

Στο Πράβετς της Βουλγαρίας θα πραγματοποιηθεί το βασικό μέρος της προετοιμασίας της Skoda Ξάνθη για τη νέα αγωνιστική χρονιά, με τους Θρακιώτες να επιλέγουν την «μαγευτική» περιοχή του Πράβετς, που βρίσκεται ελάχιστα έξω από την πρωτεύουσα της Βουλγαρίας Σόφια, ένας προορισμός προσιτός και οικονομικά αλλά και εξαιρετικός από πλευράς εγκαταστάσεων.

Οι Θρακιώτες να θυμίσουμε πως θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους επίσημα την Δευτέρα 6 Ιουλίου, και αμέσως μετά την πρώτη εβδομάδα στο Αθλητικό Κέντρο των Πηγαδίων, θα αναχωρήσουν από την Δευτέρα 13 μέχρι και την Παρασκευή 24 Ιουλίου για την Βουλγαρική πόλη. Στο Αθλητικό Κέντρο του Πράβετς ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα χτίσει τη νέα Ξάνθης, με τους Θρακιώτες να προσανατολίζονται στην διεξαγωγή τριών φιλικών αγώνων. Δεδομένα ο ένας θα είναι με τον Πλατανιά Χανίων που θα βρίσκεται την ίδια περίοδο στο Πράβετς, χωρίς ωστόσο να έχει κλειδώσει η μέρα του αγώνα, ενώ θα γίνουν ακόμη δύο φιλικά παιχνίδια με ομάδες που θα βρίσκονται είτε στο Πράβετς είτε σε γειτονικά προπονητικά.

Από εκεί και πέρα μετά τις 24 Ιουλίου όταν και θα επιστρέψουν στην βάση τους, στην Ξάνθη είναι σε συζητήσεις για την οριστικοποίηση τεσσάρων φιλικών παιχνιδιών εν Ελλάδι, με το ένα ήδη να έχει γίνει γνωστό, αυτό κόντρα στον Πανσερραϊκό στις Σέρρες την 1η Αυγούστου, ενώ από την Δευτέρα αναμένεται να υπάρξουν ανακοινώσεις τόσο για τις ημερομηνίες των φιλικών όσο και τους αντιπάλους της Ξανθιώτικης ομάδας.

Παράλληλα η ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα μια και πέρα από τα θέματα που έχουν να κάνουν με την προετοιμασία, και φυσικά τα μεταγραφικά με τον Σοτέλο εκτός συγκλονιστικού απροόπτου να αποτελεί την τρίτη μεταγραφή της Ξάνθης,  αναμένεται να υπάρχει και η επίσημη έκδοση του εισιτηρίου διαρκείας της νέας αγωνιστικής σαιζόν, που όπως συνηθίζει η Ξάνθη οι τιμές θα είναι ιδιαίτερα προσιτές.