Η ΕΡΤ επέστρεψε και το ThrakiSportS θυμάται το μαύρο και τις περιγραφές της που μας σημάδεψαν

Πέμπτη 11 Ιουνίου. Δυο χρόνια μετά το περίφημο μαύρο στην ΕΡΤ, εκείνο το αιφνιδιαστικό λουκέτο που σόκαρε την ελληνική κοινωνία, η ΕΡΤ επιστρέφει! Με τα στραβά της αλλά και τα καλά της! Και ως γνωστόν, αυτά τα καλά συνήθως είχαν και θα έχουν να κάνουν με τα αθλητικά.

Το ThrakiSportS με αίσθημα ευθύνης, είχε τότε ανατρέψει την συνήθη ροή του. Αν και επρόκειτο για ερασιτεχνική προσπάθεια, είχε κατεβάσει ρολά, υπακούοντας στην γενική απεργία που επί μία εβδομάδα είχαν κηρύξει οι ενώσεις συντακτών. Και δεν μετανιώσαμε ούτε στιγμή για αυτό.

Τότε είχαμε ετοιμάσει και ορισμένα ξεχωριστά για εμάς θέματα, όπως εκείνο που οι συντάκτες του ThrakiSportS κλήθηκαν να θυμηθούν την μετάδοση της ΕΡΤ που τους είχε μείνει χαραγμένη στη μνήμη. Η επιστροφή  της ΕΡΤ στις οθόνες μας αλλά και των ΕΡΑ Κομοτηνής και Ορεστιάδας και επισήμως στα ερτζιανά, αποτελεί την καταλληλότερη αφορμή να κάνουμε μια βουτιά στο παρελθόν.

Πάμε δυο χρόνια πίσω και θυμόμαστε πώς είχε καλύψει το ThrakiSportS εκείνη την εβδομάδα. Τα θέματα που είχαμε δημοσιεύσει, τα αφιερώματα που είχαμε κάνει, τον αγώνα που είχαμε και εμείς, με τα πενιχρά μας μέσα, δώσει συμπαραστεκόμενοι στην προσπάθεια των συναδέλφων που ξαφνικά έχασαν τις δουλειές τους.

Και που συνεχίσαμε σε όλη την διάρκεια της διετίας, με βασικά στελέχη αυτή εδώ της προσπάθειας να συμμετέχουν στην προσπάθεια της ERT Open. Η ΕΡΤ επέστρεψε…

1. Οι συντάκτες του ThrakiSportS θυμούνται τις περιγραφές της ΕΡΤ που τους έχουν σημαδέψει….

2. Οταν η ΕΡΤ μετέδιδε τον θρίαμβο του Ευρωμπάσκετ!

3. Λουκέτο σήμερα στην ΕΡΤ! Απολύονται οι πάντες σε ΕΡΑ Κομοτηνής και Ορεστιάδας. Επιπτώσεις και στα σπορ…

4. Ξύπνα! Καταλύσανε τη Δημοκρατία κι εσύ μιλάς για σπορ;

5. Δεν ήρθε στην Κομοτηνή στην ημερίδα για τα αναβολικά για να υπογράψει το λουκέτο στην ΕΡΤ

6. Το ThrakiSportS συμμετέχει στην απεργία για την ΕΡΤ. Δείτε το πρόγραμμα της ΝΕΤ, ακούστε τι μεταδίδουν οι ΕΡΑ Κομοτηνής και Ορεστιάδας

7. Οταν η ΕΡΤ μοίραζε εκατομμύρια για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Ξάνθης…

8. Προβλήματα στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ στην Θράκη λόγω του λουκέτου στην ΕΡΤ

9. O Πύρρος Δήμας θυμάται την καληνύχτα της ΕΡΤ στα χρόνια στην Χειμάρα…

10. Η απεργία στα ΜΜΕ για την ΕΡΤ, η τίμια στάση του ThrakiSportS και οι επιλογές των άλλων…