ΕΠΣ Ξάνθης: Πανέτοιμος για την μεγάλη επιστροφή ο Απόλλων Διομήδειας!

Μια ιστορική στιγμή θα ζήσει την φετινή χρονιά ο ιστορικός σύλλογος του Απόλλων Διομήδειας μια και μετά από μια δεκαετία σχεδόν και μεγάλη προσπάθεια από ανθρώπους του χωριού, το ιστορικό σωματείο επιστρέφει στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο!!!

Ο Αθλητικός σύλλογος της Διομήδειας  αναγεννιέται μέσα από τις στάχτες του, επιστρέφοντας στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο μετά το 2006 και την συγχώνευση με την Δόξα Ξάνθης, που έφερε την μεταφορά της έδρας του Απόλλων από την Διομήδεια στην Φελώνη, και την δημιουργία του ΑΟ Βιστωνίδας.

Ο ιστορικός σύλλογος από το 1973 όταν και από Βύρων Διομήδειας μετονομάστηκε σε Απόλλων, είχε μεγάλη προσφορά στο χωριό της Διομήδειας αλλά και εν γένει στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ξάνθης. Τα πολλά οικονομικά προβλήματα ωστόσο έφεραν την συγχώνευση με την Δόξα Ξάνθης, που παρότι είχε μέσα στην διοίκηση και ανθρώπους της Διομήδειας αυτοί σιγά- σιγά απομακρύνθηκαν από την ομάδα, μια και αυτή δεν ανήκε στο χωριό της Διομήδειας.

Πλέον μετά από πολύ κόπο και ιδρώτα άνθρωποι του χωριού της Διομήδειας κατάφεραν μετά από πολύ τρέξιμο να επαναλειτουργήσουν το σωματείο και μετά από πολλά χρόνια ο Απόλλων Διομήδειας είναι έτοιμος να επιστρέψει στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της Ξάνθης.