Photos: Η στιγμή που λύγισε ο δήμαρχος Ορεστιάδας όταν κλήθηκε να μιλήσει για τον Νίκο Σαμαρά

Όταν ο αρχηγός της ομάδας του 1985 του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας Γιάννης Κυλίτσης χάρισε τη μπάλα με τις υπογραφές των παικτών εκείνης της ομάδας στον δήμαρχο Ορεστιάδας και παλιό παίκτη του ΑΟΟ Βασίλη Μαυρίδη, όσοι βρέθηκαν στο παλιό κλειστό της πόλης έζησαν μια συγκλονιστική στιγμή.

Ήταν μια στιγμή ιδιαίτερης συναισθηματικής φόρτισης για τον δήμαρχο Ορεστιάδας, η οποία δεν επέτρεψε στον πολιτικό άνδρα που έχει μάθει να δίνει ομιλίες και ομιλίες, να απευθύνει το δικό του χαιρετισμό στο πλαίσιο του φιλικού αγώνα των ομάδων του 1985 και του 1995 στη μνήμη του Νίκου Σαμαρά.

Πήρε το μικρόφωνο αλλά λύγισε και δεν ολοκλήρωσε ποτέ την ομιλία του. Έτσι, όπως αναφέρει και το καλό περιοδικό της περιοχής “Βορέας”, από όπου και οι φωτογραφίες, έφυγε από τον αγωνιστικό χώρο και μεταφέρθηκε στην εξέδρα, από όπου παρακολούθησε σαν απλός φίλαθλος το παιχνίδι.

Ο δήμαρχος, που εμφανίστηκε αθλητικά ντυμένος με ένα lacost λευκό κοντομάνικο μπλουζάκι, παρακολούθησε τον ιστορικό φιλικό αγώνα μαζί με τους συνεργάτες του Χρήστο Ορμανλίδη (αναπληρωτή δήμαρχο), Γιάννη Περιστεράκη (αντιδήμαρχο) και Αλέξανδρο Μπαρμπούδη (πρόεδρο του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας Αθλητισμού και Αλληλεγγύης).

Δείτε τις φωτογραφίες του “Βορέα”…

 width=

 width=

 width=

 width=