Οι πιθανοί αντίπαλοι Εθνικού Αλεξανδρούπολης και Έβρου Σουφλίου στη νέα Γ’ Εθνική

Με την ολοκλήρωση των μπαράζ ανόδου και των πλέι αουτ υποβιβασμού στη Γ’ εθνική ξεκαθαρίζουν σιγά σιγά οι αντίπαλοι του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και του Έβρου Σουφλίου στο νεο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ΄εθνικής την αγωνιστική περίοδο 2015-16.

Από το περσινό πρωτάθλημα αντίπαλοι του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και του Έβρου Σουφλίου θα είναι εκτός απροόπτου οι Άρης (αν και η διοίκησή του διεκδικεί τις όποιες  πιθανότητες να ανέβει στη Football League μέσω μπαραζ σαν δευτεραθλητής), Καβάλα, Δόξα Δράμας, Καμπανιακός, Εθνικός Νέου Αγιονερίου και Ηρακλής Αμπελοκήπων.

Επίσης το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος (αν και αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στο νέο πρωτάθλημα) και η Θύελλα Φιλώτα (που πιθανότατα ωστόσο να μεταφερθεί στον δεύτερο όμιλο).

Από τα μπαραζ ανόδου στη Γ΄Εθνική πιθανότατα αντίπαλοι των εβρίτικων ομάδων θα είναι οι Νέστος Χρυσούπολης, ΑΠΕ Λαγκαδά και Απόλλων Κρ. Βρύσης, ενώ οι Εορδαϊκός και Πύδνα Κίτρους πιθανότατα θα μεταφερθούν στον 2ο όμιλο.

Επίσης από τον 2ο όμιλο αγνωστη παραμένει και η τύχη των Αχιλλέα Νεοκαισάρειας Πιερίας και της Κοζάνης.

Τέλος , αντίπαλοι των εβρίτικων ομάδων θα είναι ο ιστορικός Απόλλων Καλαμαριάς, ο Εθνικός Γαζώρου και ίσως ο Πιερικός (αν και έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να πάει στο 2ο όμιλο) που υποβιβάστηκαν από τη FootballLeague και ίσως Αιγινιακός που κινδυνεύει σοβαρά στα πλει άουτ παραμονής, κατά πάσα πιθανότητα θα συμπληρώσουν ένα πρωτάθλημα στον 1ο όμιλο της Γ’ εθνικής που θα θυμίζει παλαιά Α’ Εθνική – όπως και φέτος.

Οι σίγουροι
1. Εθνικός Αλεξανδούπολης
2. Έβρος Σουφλίου
3. Καβάλα
4. Δόξα Δράμας
5. Καμπανιακός
6. Εθνικός Νέου Αγιονερίου
7. Ηρακλής Αμπελοκήπων
8. Βυζάντιο Κοκκινοχώματος (εαν δεν αποχωρήσει για το τοπικό Καβάλας)
9. Απόλλων καλαμαριάς
10.Εθνικός Γαζώρου
11.Νέστος Χρυσούπολης
12.ΑΠΕ Λαγκαδά
13.Απόλλων Κρ. Βρύσης
14.Άρης Θεσσαλονίκης (;)

Οι αμφίβολοι

1. Πύδνα Κίτρους Πιερίας
2. Πιερικός
3. Αιγινιακός (;)
4. Αχιλλέας Νεοκαισάρειας Πιερίας
5. Κοζάνη
6. Εορδαϊκός Πτολεμαίδας
7. Θύελλα Φιλώτα