Επίσημα “πτυχιούχος” οικονομολόγος ο Πασχάλης Δραγανίδης!!!

O Πασχάλης Δραγανίδης που κατά τη φετινή χρονιά αγωνίστηκε στο Σουφλί, και στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, κατάφερε να συνδυάσει σπουδές και ποδόσφαιρο και να πάρει το πτυχίο του στα Οικονομικά χωρίς να καθυστερήσει ιδιαίτερα.

Ο 22χρονος πρωην παίχτης των ακαδημιών του Πανθρακικού, έδειξε, πως με θέληση, κόπο αλλά και θυσίες μπορούν όλα να γίνουν, αφού κατάφερε τα τελευταία χρόνια και ιδίως φέτος να κάνει το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη- Κομοτηνή (μένει μόνιμα) – Σουφλί να φαίνεται δρομολόγιο Κομοτηνή – Σάπες!

Ο οικονομολόγος πια Πασχάλης αποφοίτησε με βαθμό “Λίαν καλώς” από τη σχολή Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και πλέον θα θυμάται το 2015 ως μια από τις καλύτερες χρονιές του, με επιτυχίες με την ομάδα του Έβρου Σουφλίου και με την απόκτηση του πτυχίου του στην ανώτατη εκπαίδευση.

Κοντά του στην ορκωμοσία του, οι δικοί του άνθρωποι, ανάμεσά τους και η “καλή” του Ιωάννα. Κόσμος που βρέθηκε από την Κομοτηνή αλλά και τη Θεσσαλονίκη, όπου όπως είναι γνωστό κατοικούσε ως φοιτητής αλλά και αγωνίστηκε σε αρκετές ομάδες τις ευρύτερης περιοχής τα χρόνια της φοίτησης (ΠΑΟΔ, Διγενής Λακκώματος, Αναγέννηση Επανομής).

joanna