Στην Ξάνθη για να συναντήσουν τους Xanthi Runners οι Τούρκοι διοργανωτές του Διεθνή Ημιμαραθώνιου Αδριανούπολης- Καστανιών!

Στην πόλη της Ξάνθης βρέθηκαν οι Τούρκοι διοργανωτές του Διεθνή Ημιμαραθώνιου αγώνα Αδριανούπολης – Καστανιών, έναν αγώνα που έχει ως σκοπό την Ελληνο-Τουρκο- Βουλγάρικη φιλία με δρομείς και από τις τρείς γείτονες χώρες, για να συναντήσουν τους Xanthi Runners.

Στην συνάντηση μετείχε ο πρόεδρος του συλλόγου της Αδριανούπολης Χαλούκ Καγιά(Haluk Kaya), και ο Υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του Τουρκικού συλλόγου Οσμάν Κοτσαμάν (Osman Kocaman)που μαζί με αυτόν της Ορεστιάδας είναι οι διοργανωτές αυτής της εξαιρετικής διοργανώσεις. Μαζί τους βρέθηκε και ο Πρόεδρος της Βουλγάρικης ομάδας του Σβίλενγκρτατ, και εκ των εμπνευστών των αγώνων για την ανάδειξη της Ελληνο-Τουρκο- Βουλγάρικης φιλίας, Βανγκέλ Βαγκέλοφ(Vangel Vangelov). Οι τρείς άνδρες συναντήθηκαν με τους τρείς εκπρόσωπους της διοίκησης των Xanthi Runners, Σεραφείμ Βασιλειάδη(γενικός γραμματέας), Απόστολο Πολυμένη(Ταμίας) και τον Θανάση Μπαμπάτσο.

Η συζήτηση κινήθηκε γύρω από τον αγώνα, και την καλύτερη δυνατή προβολή του, αλλά και στην πρόταση ο Ημιμαραθώνιος της Ξάνθης μαζί με αυτά των Αδριανούπολη-Καστανιών αλλά και της Βουλγαρίας να αποτελούν μια αλυσίδα για την δημιουργία καλύτερων σχέσεων στην περιοχή μας και οι δρομικοί οικογένεια να δείξει πως όλοι οι λαοί της περιοχής είμαστε ενωμένοι και δεν υπάρχει κάτι να χωρίσουμε.

Θυμηθείτε πως μπορείτε να μετέχετε στον 2ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο Αδριανούπολης-Καστανιών με ένα κλικ ΕΔΩ.

runnerssynantisi1 runnerssynantisi2 runnerssynantisi3