Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Θράκης που πήγε στον τελικό της Ξάνθης με μπλούζα του… Ολυμπιακού

Ο Τέρενς Κουίκ είναι σήμερα υφυπουργός Επικρατείας. Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του καριέρα, πολύ πριν τον κερδίσει η πολιτική, ως αθλητικός συντάκτης στην εφημερίδα Φως των Σπορ. Ποτέ δεν έκρυψε τα φιλοολυμπιακά του αισθήματα.

Όμως πριν από ένα χρόνο αποφάσισε να κατέβει υποψήφιος στις εκλογές για την περιφερειακή αυτοδιοίκηση, ως υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής  Μακεδονίας και Θράκης. Μετέφερε εκλογικά δικαιώματα στην Θράκη και κατάφερε να εκλεγεί περιφερειακός σύμβουλος.

Ακόμα και σήμερα, μετά την παραίτησή του από την θέση αφότου ανέλαβε τα (υφ)υπουργικά του καθήκοντα, ο Κουίκ φροντίζει με κάθε ευκαιρία να ανεβαίνει στην Θράκη και ιδίως στην Ροδόπη και την Ξάνθη. Δεν είναι άλλωστε και λίγες οι εμφανίσεις του στα γήπεδα των Πηγαδίων και του ΔΑΚ Κομοτηνής.

Με δεδομένα αυτά, προκάλεσε σε πολλούς αλγεινή εντύπωση ότι επέλεξε να πάει στον τελικό της Ξάνθης με τον Ολυμπιακό φορώντας μπλούζα κατακόκκινη με το σήμα του “δαφνοστεφανωμένου”. Ο φακός του ThrakiSportS τον φωτογράφησε στα επίσημα να συνομιλεί με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γ. Κοντονή και τον πρόεδρο της ΕΠΟ Γ. Γκιρτζίκη.

Και επειδή η φωτογραφίες από τα επίσημα δημοσιεύθηκαν και από πολλούς σχολιάστηκαν, οφείλουμε να μεταφέρουμε ότι η συγκεκριμένη επιλογή του Τέρενς Κουίκ άφησε κακές εντυπώσεις, έστω και αν ποτέ ο ίδιος δεν απέκρυψε τα πειραιώτικα φίλαθλα αισθήματά του. Τουλάχιστον απέναντι στην περιοχή όπου διεκδικεί την ψήφο του θα έπρεπε να είναι πιο διακριτικός…