Απειλεί να πάει το ThrakiSportS στα δικαστήρια επειδή… αυτοδιαψεύδεται έφορος του Εθνικού!!!

Με σχόλιό της κάτω από την ανάρτηση του ThrakiSportS για την διοργάνωση την προσεχή Κυριακή αγώνων κολύμβησης ακαδημιών από το τμήμα Υγρού Στίβου του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, η έφορος του συγκεκριμένου τμήματος απειλεί να προχωρήσει με ένδικα μέσα σε βάρος της ιστοσελίδα μας, αν δεν διορθωθεί η ανάρτηση που ανέφερε ότι οι αγώνες θα διεξαχθούν χάρη σε χορηγία του Απόστολου Τσιπίδη.

 width=“Ως έφορος του Υγρού Στίβου του τμήματος ΜΓΣ Εθνικού, θα ήθελα να διαψεύσω την ανάρτησή σας για την χορηγία του κ. Τσιπίδη. Οι αγώνες Ακαδημιών θα διεξαχθούν χωρίς καμία χορηγία, εφόσον ο κ. Τσιπίδης αθέτησε το λόγο του για τη χορηγία. Παρακαλούμε άμεσα να διορθωθεί η ανάρτηση, ειδάλλως θα αναγκαστούμε να προχωρήσουμε με ένδικα μέσα!”, αναφέρει η έφορος του Εθνικού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κα. Αλεξάνδρα Κατσιβάρδα απειλεί με ένδικα μέσα το ThrakiSportS επειδή έγραψε κάτι που…. η ίδια είχε πει(!!!). Mε άλλα λόγια η ίδια διαψεύδει τον εαυτό της και απειλεί τώρα με ένδικα μέσα το ThrakiSportS να διορθωθεί άμεσα μια ανάρτηση για μια παλιότερη δήλωσή της, η οποία είχε γίνει ενάμισι μήνα πριν και είχε φιλοξενηθεί στην ιστοσελίδα μας αλλά η ίδια δεν είχε φροντίσει να διαψεύσει μέχρι τώρα.

Φυσικά και το ThrakiSportS δεν έχει κανένα πρόβλημα να δημοσιεύσει την διάψευση – αλλά δεν καταλαβαίνει τις απειλές περί ένδικων μέσων, καθώς ποτέ δεν έχει δώσει τέτοια δικαιώματα (και δεν επιτρέπει και σε κανέναν να μας απειλεί με τέτοιους τρόπους). Σε αυτήν την δημοσιογραφική προσπάθεια φιλοξενούνται όλες οι απόψεις και κανένας ποτέ δεν έχει αποκλειστεί από το να τις εκθέσει, ακόμα και αν είναι σε βάρος των συντελεστών αυτής της ιστοσελίδας. Αυτό άλλωστε μας διαφοροποιεί από πολλά άλλα μέσα ενημέρωσης!

Δεν γνωρίζουμε τις λεπτομέρειες των όσων έχουν συμβεί ανάμεσα σε Τσιπίδη και Εθνικό, αλλά προφανώς μετά και από αυτές τις εξελίξεις θα κάνουμε την σχετική μας έρευνα, καθώς είναι κάτι που προφανώς ενδιαφέρει τον κόσμο.  Για την ιστορία, απλώς, να θυμίσουμε την ανάρτηση της ίδιας της κας Αλεξάνδρας Κατσιβάρδα για την χορηγία του Απόστολου Τσιπίδη, την οποία όσο και αν ψάξαμε, δεν βρήκαμε να έχει διαψεύσει στο μεσοδιάστημα, ώστε να είμαστε σε θέση να την γνωρίζουμε μέχρι και την δημοσίευση το βράδυ της Τρίτης της επίμαχης ανάρτησης:

 width=