A2 γυναικών: Οι 8 αντίπαλοι της Νίκης Αλεξανδρούπολης στο νέο πρωτάθλημα

Το πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών στο οποίο συμμετέχει η Νίκη Αλεξανδρούπολης ως πρωταθλήτρια της ΕΣΠΕ Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας θα διεξαχθεί σε τέσσερις ομίλους, δυο στο νότο και δυο στο βορρά.

Οι αγώνες πρωταθλήματος θα ξεκινήσουν στις 10/10/2015 και θα ολοκληρωθούν στις 24/4/2016, ενώ οι ημερομηνίες διεξαγωγής των πλέι οφς θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

Στον 1ο υποόμιλο του βορρά που θα βρίσκεται η Νίκη Αλεξανδρούπολης, θα βρίσκονται ο ΑΣ Γιάννενα, ο ΑΟ Ηρακλής Ιωαννίνων, ο ΑΣ Ποσειδώνας Βέροιας και άλλες πέντε ομάδες από τη Θεσσαλονίκη, .

Οι πέντε ομάδες της Θεσσαλονίκης θα προκύψουν από κλήρωση, καθώς οι υπόλοιπες θα πάνε στον δεύτερο υποόμιλο. Υποψήφιες είναι ο Αίας Ευόσμου, η Ελπίδα Αμπελοκήπων, ο Ηρακλής, ο Καμπανιακός, η ΑΣΚ Λαγκαδά, ο ΑΣ Μακεδόνες, ο Ναύαρχος Βότσης, η ΜΑΣ Νέα Γενιά, ο Πήγασος Πολίχνης, ο ΕΟ Σταυρούπολης και ο ΔΑΣ Ωραιοκάστρου.

Δυνατότερες από αυτές είναι οι Μακεδόνες και ο Ηρακλής που υποβιβάστηκαν από την Α1, ο Αίαντας που τερμάτισε δεύτερος, η Ελπίδα Αμπελοκήπων που τερμάτισε τρίτη καθώς επίσης η Σταυρούπολη και το Ωραιόκαστρο, που καλό θα ήταν να αποφύγει η Νίκη στη κλήρωση που θα γίνει.