Με απολογισμό αλλά χωρίς εκλογές μετά το αδιέξοδο η Γενική Συνέλευση του ΑΟΟ

Κανονικά πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η Γενική Συνέλευση του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας. Έγινε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της απερχόμενης διοίκησης, αλλά όχι και οι πολυαναμενόμενες εκλογές.

Στη διάρκεια της συνέλευσης έγινε διοικητικός και οικονομικός απολογισμός, κυρίως για την πορεία της επαγγελματικής ομάδας βόλεϊ της Ορεστιάδας και τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει. Προβλήματα που έχουν να κάνουν με παλαιότερα χρέη που έχουν  συσσωρευτεί από προηγούμενες περιόδους.

Για την χρονιά που έκλεισε η κατάσταση δεν είναι μεγάλο πρόβλημα αφού, όπως  αναφέρθηκε, το ισοζύγιο μεταξύ εσόδων – εξόδων είναι σχεδόν ισορροπημένο σε ένα μπάτζετ που κυμάνθηκε κοντά στις 250 χιλιάδες ευρώ. Αυτό όμως που προκαλεί «πονοκεφάλους» είναι το γεγονός πως υπάρχουν αποφάσεις πληρωμής παικτών που είχαν αγωνιστεί τα προηγούμενα χρόνια και πρέπει να διακανονιστούν.

Μπροστά στο αδιέξοδο ως προς το οικονομικό ζήτημα και ενόψει των εκλογών στον Ερασιτέχνη, που ήταν το αμέσως επόμενο θέμα συζήτησης, παρενέβη ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης και πρότεινε την εκ νέου αναβολή των εκλογικών διαδικασιών.

Η πρόταση υιοθετήθηκε ομόφωνα από τα 50 μέλη που έδωσα το παρών στην  αίθουσα συνεδριάσεων του νέου κλειστού της Ορεστιάδας και αποφασίστηκε η επόμενη (εκλογική αυτή τη φορά) γενική συνέλευση να πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο, στο Νίκος Σαμαράς δηλαδή, την άλλη εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 3 Ιουνίου.

Μέχρι τότε  η 7μελής Επιτροπή έχει αναλάβει το έργο να  βρει παράγοντες που θα μπορούν να προσφέρουν στη νέα διοίκηση που θα προκύψει, πρωτίστως όμως το ζήτημα είναι να πέσουν οι τόνοι της αντιπαράθεσης που έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στην διοίκηση του Ερασιτέχνη και την (παραιτηθείσα) διοίκηση του ΤΑΑ…