A2 Ανδρών: Οι 11 αντίπαλοι των ΓΕ Αλεξανδρούπολης και ΑΕ Κομοτηνής στο νέο πρωτάθλημα

Λεπτομέρειες αναφορικά με το νέο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών ανακοίνωσε η ΕΟΠΕ, μετά την συνεδρίαση του διοικητικού της συμβουλίου.

Το πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών θα διεξαχθεί σε τρεις ομίλους, όπως και φέτος. Στον Α’ Όμιλο θα μετέχουν 11 ομάδες, από τις οποίες οι έξι είναι από την Αττική και οι άλλες θα είναι οι ΟΦΗ, ΑΟ Μυτιλίνης, ΟΠ Ρεθύμνου, Ροδίων Άθλησις, ΣΦΠ Χανίων. Στην Β’ Όμιλο θα μετέχουν 12 ομάδες, εκ των οποίων οι έξι της Αττικής και οι Ερμής, Καλαμάτα ’80, Κόροιβος Αμαλιάδας, ΓΕ Μεσολογγίου, Ολυμπιάδα Πατρών, ΕΑ Πατρών.

Ο Γ’ Όμιλος είναι αυτός που μας ενδιαφέρει. Θα μετέχουν 13 ομάδες, ανάμεσά τους και η ΓΕ Αλεξανδρούπολης και η ΑΕ Κομοτηνής. Οι άλλες έντεκα ομάδες θα είναι ο Αίας Ευόσμου, η Ελπίδα Αμπελοκήπων, ο Μακεδονικός, ο Νέστωρ, η ΜΕΝΤ, ο Πήγασος Πολίχνης, η ΧΑΝΘ, ο ΑΟ Σερρών, τα Γιάννενα και η ΕΑ Λάρισας.

Οι ομάδες της περιοχής Αττικής που θα τοποθετηθούν στους ομίλους Α’ και Β’ με κλήρωση είναι ΑΕΚ, Απόλλων Αθηνών, ΑΟΝ Αργυρούπολης, Εθνικός Πειραιώς, Ιωνικός, Κύζικος, Μίλωνας,  Παλλήνη, πανελλήνιος, πανερυθραϊκός, Πανιώνιος και Πήγασος.

Ο 1ος και ο 2ος όμιλος θα ξεκινήσουν στις 10/10/2015 ενώ ο 3ος όμιλος στον οποίο μετέχουν οι ομάδες της Θράκης μια εβδομάδα νωρίτερα, στις 3/10/2015. Το πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί στις 6-8/5/2016 με την διεξαγωγή του ειδικού τουρνουά ανόδου.