LIVE the Final Countdown! Λεπτό προς λεπτό η κάθοδος των Θρακιωτών οπαδών και η αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Ολυμπιακού – Ξάνθης. Η μεγάλη μέρα έφτασε και η κορυφαία ιστοσελίδα της Θράκης καταγράφει λεπτό προς λεπτό την κάθοδο των οπαδών στην Αθήνα αλλά και όλες τις λεπτομέρειες για τη μεγάλη γιορτή. Μείνετε μαζί μας, ΜΑΖΙ θα πάμε μέχρι τον τελικό…

Ωρα 06.40  Καλημέρα. Από νωρίς τα χαράματα ανοίγουμε αυτό το live που θα μας πάει μέχρι και λίγο πριν την σέντρα του μεγάλου αγώνα, καταγράφοντας όλες τις εξελίξεις.

Ωρα 06:45  Ο λόγος που είμαστε από τόσο νωρίς είναι επειδή ακριβώς στις επτά το πρωί έχει προγραμματιστεί η έναρξη της καθόδου των πούλμαν από Ξάνθη. Βάλτε και το ακαδημαϊκό τέταρτο, αν και ενδεχομένως να μην χρειαστεί…

 width=Ωρα 06:48  Κάποια τουριστικά λεωφορεία που δεν περιλαμβάνονται στο συνολικό κομβόι των πολλών που θα αναχωρήσουν σε λιγο ήδη έχουν φύγει και αυτή είναι μια πρώτη φωτογραφία μέσα από ένα από αυτά, κατά την αναχώρηση, περίπου μία ώρα πριν. Συνολικά προς την Αθήνα υπολογίζεται ότι θα ταξιδέψουν περίπου 25 με 30 λεωφορεία

Ωρα 06:53 ΄Ήδη στα σημεία οπού θα αναχωρήσουν τα λεωφορεία με τον κόσμο της Ξάνθης έχει μαζευτεί πλήθος κόσμου πού με την φωνή του έχει “ξυπνήσει” την πόλη.

 width=Ωρα 06:56 Ξεκίνησαν τα πρώτα πέντε λεωφορεία, που αποτελούται κατά βάση απο μέλη των Xanthifans. Περίπου 25 λεωφορεία αναμένεται να ξεκινήσουν απο την Ξάνθη.

Ωρα 07:05 Απο πολύ νωρίς το πρωί υπάρχει γενικός ξεσηκωμός στην πόλη της Ξάνθης, παντού κόσμος ντυμένος στα  “ερυθρόλευκα” της Ξάνθης να ετοιμάζεται για την κορυφαία στιγμή του συλλόγου της πόλης.

Ωρα 07:12 Ξεκίνησαν και τα τελευταία λεωφορεία απο την πόλη της Ξάνθης, να θυμίσουμε πως θα υπάρχουν δύο στάσεις. Να ευχυθούμε καλό ταξίδι σε όλους τους φίλους που αυτή την στιγμή είναι στον δρόμο για την Αθήνα, είτε με τα λεωφορεία είτε με δικά τους μέσα.

Ωρα 07:18 Θυμηθείτε το χτεσινό live της ημέρας πριν τον τελικό, όπως σας το παρουσίασε το ThrakiSportS, και μπέιτε στο κλίμα της ημέρας, με ένα κλιkouremaκ ΕΔΩ

Ωρα 07:25 Είναι χαρακτηριστικό το κλίμα και η προσμονή των φίλων της Ξάνθης για τον μεγάλο τελικό, που το καταλαβαίνεις και απο τα…κουρέματα που επιλέγουν. όπως ο φίλος στην φωτογραφία δεξιά. Απολαυστική φωτογραφία…

Ωρα 07:31 Στο πλευρό της Ξάνθης θα βρεθούν και οι πρωταθλητές της ΕΠΣ Ξάνθης, με αρκετούς ποδοσφαιριτές τεχνικό τιμ και μέλη της διοίκησης να ταξιδεύουν για την Αθήνα για το ιστορικό παιχνίδι της Ξάνθης, παρότι την Κυριακή έχουν αγώνα. Θυμηθείτε την ανακοίνωση του Άρη Αβάτου με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 07:35 Είναι χαρακτηριστικό πως όλη η πόλη ζει για αυτό το παιχνίδι, όχι μόνο η ποδοσφαιρική. Καθώς πέρα απο τις ανακοινώσεις στήριξης απο σωματεία της ΕΠΣ Ξάνθης είχαμε ανακοίνωση και την μπασκετική Ασπίδα, διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 07:41 Επειδή αυτός ο τελικός δεν είναι μόνο υπόθεση της Ξάνθης, αλλά όλης της Θράκης, στο πλευρό της Ξάνθης στάθηκε και το ποδοσφαιρικό τμήμα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, διαβάστε ΕΔΩ.

Ωρα 07:49 Αλλά και ομάδες της ευρύτερης περιοχής δήλωσαν την στήριξη τους στην ομάδα της Θράκης, όπως ο Κυπελλούχος ερασιτεχνών Νέστος Χρυσούπολης, περισσότερα ΕΔΩ.

Ωρα 08:00 Έτοιμοι να γράψουν ιστορία είναι οι παίκτες της Ξάνθης, όπως μας εξομολογήθηκε σε συνέντευξη του στο ThrakiSportS ο Μανώλης Μπέρτος, θυμηθείτε την συνέντευξη που μας είχε παραχωρήσει με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 08:07 Στο πλευρό της Ξάνθης απο την Ισπανία οπού βρίσκονται τώρα θα είναι και δύο μεγάλες μορφές του παρελθόντος της, Λουτσιάνο (διαβάστε τις δηλώσεις του ΕΔΩ) και Βεριντιάνο Μαρτσέλο, διαβάστε πειρσότερα με ένα κλικ ΕΔΩ

Ωρα 08:15 Πέρα όμως απο τους Βραζιλιάνους στο πλευρό της Ξάνθης τάχθηκε και ένα δικό της παιδί που βρίσκεται στην Ιταλία. Ο λόγος φυσικά για τον Βασίλη Τοροσίδη, διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις που προκάλεσαν αίσθηση με ένα κλικ ΕΔΩ

Ωρα 08:22 Αρχίσαν να καταφθάνουν οι πρώτες φωτογραφίες απο την κάθοδο των φίλων της Ξάνθης. Συνεχίστε να μας στέλνετε φωτογραφίες σε λίγο θα αρχίσουμε να αναρτούμε τις πρώτες.

 width=Ωρα 08:39 Υπήρξε μια μικρή στάση λίγο έξω απο την Καβάλα, στην Μουσθένη,  και το δρομολόγιο συνεχίζεται κανονικά με προορισμό την πρώτη στάση στον Κορυνό, λίγο έξω απο την Θεσσαλονίκη, οπού θα ανεβούν  στα λεωφορεία και οι φίλοι της Ξάνθης απο την Θεσσαλονίκη και τις γύρω περιοχές.

Ωρα 08:45  Συνολικά μαθαίνουμε ότι με τον κύριο όγκο των οπαδών που ξεκίνησαν περίπου στις επτά το πρωί, αναχώρησαν τελικά 22 λεωφορεία που θα κατέβουν πλέον Αθήνα με αστυνομική συνοδεία.

Ωρα 08:51  Τα τουριστικά που αναχώρησαν πιο πριν και πάνε πιο άνετα, ήδη έχουν φτάσει στην Κατερίνη μαθαίνουμε.

 width=Ωρα 08:55  Κάποιοι άλλοι βέβαια κατέβηκαν με μεγαλύτερη άνεση, με αεροπλάνο. Όπως οι κύριοι της φωτογραφίας, αθλητάνθρωποι της Ξάνθης όλοι τους , στην πίσω σειρά οι τρεις μπασκετμπολίστες της Ασπίδας Κουτσογιάννης, Δενδρινός και Στεφανίδης, από το “Ελευθέριος Βενιζέλος”. Προφανώς  πήγαν πρώτα Θεσσαλονίκη και πήραν την πρωινή πτήση. Έφτασαν πριν λίγο στην Αθήνα και προειδοποιούν: “Ήρθαμε να το σηκώσουμε”.

Ωρα 09:00  Πηγαίνοντας από το αεροδρόμιο της Αθήνας για το κέντρο της πρωτεύουσας θα περάσουν (απέξω) και από το ξενοδοχείο της Αττικής Οδού, όπου έχει καταλύσει η αποστολή της Ξάνθης.

Ωρα 09:09  Πλέον μετράμε λιγότερες από 12 ώρες πριν την έναρξη του μεγάλου τελικού. Και αντίστροφα ο χρόνος μετράει…

 width=Ωρα 09:15  Φωτογραφία μέσα από ένα από τα λεωφορεία με μια σύμπραξη από τις Βασίλισσες της Ξάνθης κυρίως, αλλά και την Ροδόπη ’87, τις δυο γυναικείες ποδοσφαιρικές ομάδες της περιοχής μας. Τα κορίτσια κατεβαίνουν και αυτά για να συμπαρασταθούν στην μεγάλη ομάδα της Skoda.

Ωρα 09:21  Για όσους ξυπνάτε και απορείτε, το ThrakiSportS καταγράφει λεπτό προς λεπτό την κάθοδο των θρακιωτών οπαδών αλλά και όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον μεγάλο τελικό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Ξάνθη, απόψε, στο ΟΑΚΑ. Και θα συνεχίσουμε μέχρι να το… πάρουμε.

 width=Ωρα 09:29 Άλλη μια φωτογραφία στα δεξιά από την στάση των λεωφορείων λίγο μετά τα διόδια της Μουσθένης. Όπως βλέπετε έχουν επιστρατευθεί και πούλμαν από την Κομοτηνή για να καλύψουν τη ζήτηση.

Ωρα 09:33  Πλέον έχουν αναχωρήσει τα λεωφορεία και κοντά στην Θεσσαλονίκη θα έχουμε την πρώτη μεγάλη στάση, με τα πούλμαν πάντα να διασχίζουν την Εγνατία συνοδεία αστυνομική και… κομβόι το ένα πίσω από το άλλο.

 width=Ωρα 09:39  Οι οπαδοί της Ξάνθης πάντως που θα επιβιβαστουν από την Θεσσαλονίκη ήδη έχουν συγκεντρωθεί και φρόντισαν να βγάλουν και μια αναμνηστική φωτογραφία. Την βλέπετε αριστερά.

Ωρα 09:45  Θυμίζουμε ότι η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη έλαβε 5.500 εισιτήρια για τις ανάγκες των οπαδών της στις θύρες 19-23 του ΟΑΚΑ, αυτές δηλαδή που βρίσκονται δεξιά από τα δημοσιογραφικά θεωρεία όπως θα βλέπετε από την τηλεόραση και προς το πέταλο. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έλαβε αρχικά 25.500 και μετά υπήρχαν διαρροές ότι θα ζητούσε 40.000 αλλά παρά τα όσα έχουν γραφτεί, η ανακοίνωση ότι υπάρχουν ακόμα εισιτήρια που πωλούνται και σήμερα καθιστά αμφίβολο αν θα βρίσκονται στο ΟΑΚΑ πάνω από 25-30.000 οπαδοί του. Όχι ότι είναι λίγοι, αλλά για ομάδα με τέτοια δυναμική και αγώνα μέσα στην Αθήνα, σε απόσταση 45 λεπτών με τον ηλεκτρικό…

Ωρα 09:59 Το μεσημέρι της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη συνέντευξη των δύο προπονητών αλλά και των αρχηγών των δύο ομάδων. Θυμηθείτε αναλυτικά όσα ειπώθηκαν αλλά και την φωτογράφιση με την κούπα με ένα κλικ ΕΔΩ.

proponisi-xanthis41Ωρα 10:15 Το απόγευμα της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση της Ξανθιώτικης ομάδας στο ΟΑΚΑ, με την παρουσία και του ιδιοκτήτη της ομάδας Χρήστου Πανόπουλου, θυμηθείτε το πλήρες φωτορεπορτάζ  του ThrakiSportS  ΕΔΩ.

Ωρα 10:30 Με 23 ποδοσφαιριστές ταξίδεψε στην Αθήνα η Skoda Ξάνθη, που δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Παπάζογλου, Τριάδη και  Ζαρόπουλο. Αναλυτικά η αποστολή της Ξάνθης με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 10:43 Με 20 παίκτες και χωρίς τον Ομάρ Ελαμπντελαουί η αποστολή του Ολυμπιακού, αναλυτικά ΕΔΩ.

 width=Ωρα 10:50  Φτάνουν και περνούν τώρα την Θεσσαλονίκη τα πούλμαν που αναχώρησαν το πρωί από την Ξάνθη, να μια φωτογραφία που μας στέλνει φίλος αναγνώστης από το πρώτο πρώτο, έχοντας αστυνομική κλούβα μπροστά για λόγους ασφαλείας.

Ωρα 10:55 Για να θυμηθούμε λίγο τα αγωνιστικά και πάλι, διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Μιχάλης Κουκουλάκης απο το Ηράκλειο, και αν θέλετε να δείτε αναλυτικά την παράδοση του με Ξάνθης και Ολυμπιακό, σπεύσατε να διαβάσετε το αναλυτικό θέμα του ThrakiSportS με ένα κλίκ ΕΔΩ.

Ωρα 11:03 Μπορεί να έχει ντέρμπι την Κυριακή, ωστόσο το μυαλό του “Τόρο” είναι στην αγαπημένη του Ξάνθη, δείτε τις νέες δηλώσεις του  για τον μεγάλο τελικό με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 11:10  Εδώ και μια ώρα έχουμε αναρτήσει άλλο ένα όμορφο αφιερωματικό θέμα με την λίστα των 26 παικτών που έχουν φορέσει την φανέλα και της Ξάνθης και του Ολυμπιακού. Δείτε την με ένα κλικ ΕΔΩ.

 width=Ωρα 11:25  Εχουν σταματήσει εδώ και κανά δεκάλεπτο τα λεωφορεία που μεταφέρουν τους οπαδούς της Ξάνθης στον Κορινό, την μεγάλη στάση έπειτα από την Θεσσαλονίκη, κοντά στην Κατερίνη. Από το Olympus Plaza η φωτογραφία που μας στέλνει ο Δημήτρης Μπακιρτζής, όπως βλέπετε έχει κατακλυστεί από τους Θρακιώτες με τα κόκκινα.

Ωρα 11:34  Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σε αυτό το σημείο θα γίνει και ο βασικός έλεγχος από την αστυνομία και ακολούθως το κομβόι των λεωφορείων θα αναχωρήσει για την Αθήνα, κάνοντας μόνο μία στάση ακόμα. Η άφιξη στην πρωτεύουσα αναμένεται με αυτούς τους ρυθμούς ίσως περίπου στις εξίμισι το απόγευμα, αν δεν υπάρξει κάποιο έκτακτο πρόβλημα.

 width=Ωρα 11:47  Δεν ήταν λίγοι αυτοί που εκμεταλλεύθηκαν την ευκαιρία στον Κορινό να πάνε στο πρακτορείο που υπάρχει και να… τζογάρουν. Άλλωστε η απόδοση για την κατάκτηση του κυπέλλου από την Ξάνθη εξαπλασιάζει σχεδόν τα λεφτά όποιου ποντάρει. Γιατί λοιπόν να μην το τολμήσουν οι οπαδοί της;

Ωρα 11:55  Μόλις ξεκίνησαν από τον Κορινό τα λεωφορεία. Άλλη μία στάση στον Αλμυρό του Βόλου μαθαίνουμε ότι θα κάνουν τα λεωφορεία, και μετά βουρ για Αθήνα και το Ολυμπιακό Στάδιο για τον μεγάλο τελικό. Όλα μέχρι στιγμής πάνε πάντως άψογα.

 width=Ωρα 12:01  Με κάθε τρόπο κατεβαίνουν οι Ξανθιώτες στην Αθήνα. ΄Δεν είναι μόνο τα λεωφορεία, δεν είναι μόνο τα αεροπλάνα. Η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι από κάπους που κατεβαίνουν με τα δικά τους αυτοκίνητα. Vamos!

Ωρα 12:10  Το μήλο κάτω από τη μηλιά. Ο μπαμπάς Κλειτον και το μικρό Κλεϊτονάκι, που έκλεψε την λάμψη του πατέρα του με τις περίτεχνές ενέργειές του χθες στην προπνηση της Skoda στο ΟΑΚΑ. Δείτε αναλυτικά με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 12:44 Έτοιμα τα αποδυτήρια της Skoda Ξάνθης και το λάβαρο που θα δώσει ο αρχηγός της ομάδας σε αυτόν του Ολυμπιακού πριν την έναρξη του τελικού. Δείτε τα με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 13:13 Good luck for the final cup this afternoon for the all family Skoda Xanthi. Τις ευχές του για κατάκτηση του τροπαίου έστειλε μέσω ανάρτησης σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο παλιός αμυντικός της ομάδας Χοσέμι, ο οποίος αγωνίστηκε με τη φανέλα της Ξάνθης την περσινή σεζόν και ο οποίος το 2005 είχε κατακτήσει στην Κωνσταντινούπολη το Champions League με τη φανέλα της Λίβερπουλ.

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xft1/v/t34.0-12/11348985_10206359326802957_1360597898_n.jpg?oh=ed9fafd34048ce2949f646e6debf5018&oe=556281A3Ώρα 13:32 Φωτογραφία από τα λεωφορεία που μεταφέρουν τους φίλους της Ξάνθης. Τα λεωφορεία πέρασαν τη Λάρισα και πλησιάζουν τη Λαμία, ενώ αναμένεται να βρίσκονται στο ΟΑΚΑ περίπου στις έξι το απόγευμα. Οι φίλοι της Ξάνθης θα κατευθυνθούν στις Θύρες 19-23, απ’όπου θα παρακολουθήσουν τον αποψινό μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ώρα 13:57 Αυτός είναι ο 13ος τελικός στον οποίο μετέχει επαρχιακή ομάδα, ενώ αν κατακτήσει η Ξάνθη το τρόπαιο θα γίνει τέταρτη ομάδα της επαρχίας μετά τις Καστοριά, Λάρισα και ΟΦΗ που το καταφέρνει. Πάντως υπάρχει και ένα αρνητικό στοιχείο για την Ξάνθη, καθώς ο Ολυμπιακός έχει αναμετρηθεί έξι φορές σε Τελικό Κυπέλλου Ελλάδος με ομάδες της επαρχίας και έχει κατακτήσει ισάριθμες φορές το τρόπαιο. Θυμηθείτε το σχετικό αφιέρωμα του ThrakiSportS αναφορικά με το ποιοι ήταν οι προηγούμενοι με ένα κλικ ΕΔΩ.

 width=Ωρα 14:14  Λαμβάνουμε διαρκώς φωτογραφίες από το ταξίδι των οπαδών της Ξάνθης στην Αθήνα. Αυτή είναι μία από την στάση στην Κατερίνη, με τα χαρακτηριστικά μπλουζάκια που κυκλοφόρησε η ΠΑΕ.

Ώρα 14:24 Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο και σε πολύ καλό κλίμα η τελευταία σύσκεψη των δύο ομάδων πριν την έναρξη του Μεγάλου Τελικού. Εκεί αποφασίστηκε ότι η Skoda Ξάνθη θα αγωνιστεί με μωβ εμφάνιση, ενώ ο Ολυμπιακός ως γηπεδούχος με ερυθρόλευκη.

Ώρα 14:52 Αυτές είναι οι ομάδες που απέκλεισε η Skoda Ξάνθη για να φτάσει στον σημερινό τελικό. Θυμηθείτε ποιές ήταν και τα αποτελέσματα που έφερε με ένα κλικ ΕΔΩ.

 https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t34.0-12/11350116_10206359330363046_1127659199_n.jpg?oh=0a505bf19682473e53c155da88b7b4e0&oe=55627A49Ώρα 15:04 Και οι παίκτες της Κ15 της Skoda Ξάνθη θα βρίσκονται δίπλα στη μάχη της μεγάλης ομάδας, όπως βλεπετε και στη φωτογραφία δεξιά. Τα παιδιά ταξιδεύουν μαζί με τα υπόλοιπα λεωφορεία για να βρίσκονται στις εξέδρες του ΟΑΚΑ.

Ώρα 15 :13 Μόλις ξεκίνησαν από τη Λαμία τα λεωφορεία με τους φίλους της Ξάνθης με προορισμό το ΟΑΚΑ. Πριν όμως φτάσουν στο Ολυμπιακό Στάδιο τα λεωφορεία θα σταματήσουν στο Σταθμό Διοδίων στις Αφίδνες, όπου και αφού γίνει έλεγχος από την αστυνομία και στη συνέχεια όλα μαζί θα κατευθυνθούν στο ΟΑΚΑ. Τα λεωφορεία αναμένεται να φτάσουν εκεί περίπου στις 18:00 με 18:30.

Ώρα 15:47 Αυτή είναι η πορεία και οι ομάδες που απέκλεισε ο Ολυμπιακός για να φτάσει στον τελικό. Θυμηθείτε ποιές ήταν με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 16:19 Αυτή είναι η αποστολή της Skoda Ξάνθη για τον τελικό. Θυμηθείτε αναλυτικά την αποστολή με ένα κλικ ΕΔΩ.

 width=Ωρα 16:31  Αλλη μια φωτογραφία μεσα από το πούλμαν των XanthiFans. Η κάθοδος συνεχίζεται, έχουν περάσει πλέον τη Λαμία τα λεωφορεία και προεσεγγίζουν ολοένα και περισσότερο την Αθήνα.

Ώρα 16:43 Υπενθυμίζεται ότι ο τελικός έχει αφιερωθεί από την ΕΠΟ κατά του σχολικού εκφοβισμού και για το λόγο αυτό θα υπάρχουν σχετικές εκδήλωσεις στον αγώνα με συμμετοχή παικτών, δημοσιογράφων και φυσικά των θεατών.

Ώρα 17:09 Τον τελευταίο της αγώνα έδωσε πριν λίγο η Κ20 της Skoda Ξάνθη. Αν και γηπεδούχος το παιχνίδι έγινε στην Αθήνα, για να μπορέσει η αποστολή να παρακολουθήσει μετά τον τελικό του κυπέλλου. Δείτε τι έκανε η Κ20 της Ξάνθης στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 17:17  Στα διόδια στις Αφίδνες μαθαίνουμε έχουν φτάσει τα λεωφορεία των ξανθιωτών, δηλαδή τα τελευταία διόδια πριν την Αθήνα. Τα έχουν σταματήσει για τον τελικό έλεγχο και συνοδεία αστυνομικής δύναμης θα έρθουν στο ΟΑΚΑ.

 width=Ωρα 17:28  Τα πρώτα μέλη της δημοσιογραφικής ομάδας του ThrakiSportS που θα καλύψει το μεγάλο παιχνίδι έχουν ήδη φτάσει στα δημοσιογραφικά θεωρεία του ΟΑΚΑ. Συνεχίζεται η κάλυψη, αν και σε λίγο θα περάσουμε σε νέο live μέσα από το Ολυμπιακό Στάδιο. Δείτε για την ώρα μια φωτογραφία από μέσα, από την Θύρα 21 όπου θα κάθονται οι Ξανθιώτες όπου η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη τους έχει τοποθετήσει και… σημαιάκια.

Ωρα 17:50  Εχουν αναχωρήσει πλέον τα πούλμαν από τα διόδια και έρχονται στο ΟΑΚΑ. Αναμένονται σε λίγα λεπτά.

 Ωρα 18:05  Σε εξέλιξη πλέον το live του ThrakiSportS από τον μεγάλο αγώνα. Οπότε αυτό το live τερματίζεται κάπου εδώ, με την ευχή όλα να πάνε καλά. Οι Θρακιώτες οπαδοί έφτασαν ασφαλείας στην Αθήνα και η δράση περνάει πλέον αμιγώς στο Ολυμπίακό Στάδιο. Μεταφερθείτε νοερά και παρακολουθήστε ζωντανά λεπτό προ λεπτό τον μεγάλο αγώνα με ένα κλικ ΕΔΩ.