Δραματικές εξελίξεις στο ΤΑΑ Ορεστιάδας! Παραιτήθηκε το ΔΣ μια μέρα πριν τις εκλογές του Ερασιτέχνη!

Δραματικές εξελίξεις  είχαμε αργά το βράδυ του Σαββάτου στην Ορεστιάδα, περίπου 14 ώρες πριν την διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης του Ερασιτέχνη και των αρχαιρεσιών. Η κατάθεση εκ νέου υποψηφιότητας του απερχόμενου προέδρου Βασίλη Γκιζάνη είχε ως αποτέλεσμα την παραίτηση τεσσάρων μελών του ΤΑΑ.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν στην ανακοίνωσή τους ο πρόεδρος του ΤΑΑ Γιώργος Τσολάκης και τα μέλη Μαρίνα Κοϊτσίδου, Πολυχρόνης Διαμαντίδης και Στράτος Κυλούδης, η συγκεκριμένη κατάθεση υποψηφιότητας θεωρήθηκε ως “προβολή”, δεδομένων και όσων είχαν συμβεί στην μέση της σεζόν, τα οποία είχαν οδηγήσει στην αποχώρηση Γκιζάνη από το ΤΑΑ (αλλά όχι και από τον Ερασιτέχνη).

Η γραπτή δήλωση των μελών του ΤΑΑ, που εστάλη αργά το βράδυ του Σαββάτου στο ThrakiSportS:

«Η κατάθεση υποψηφιότητας στις εκλογές του Ερασιτέχνη από πλευράς του πρώην προέδρου του ΑΟΟ, Βασίλη Γκιζάνη, παρά τα όσα έγιναν μεσούσης της περιόδου και τα όσα ο ίδιος μας είχε δηλώσει, μας «προσβάλει» ως παράγοντες που ανέλαβαν τις τύχες της ομάδας και προσπαθήσαμε με όσες δυνάμεις διαθέταμε να φέρουμε την διαφάνεια και την «κάθαρση» στα διοικητικά του συλλόγου. Η αθέτηση όλων όσων είχαμε συζητήσει το διάστημα της παραίτησής του μας οδηγεί να υποβάλουμε σύσσωμα τις παραιτήσεις μας από το ΤΑΑ και να μην θέσουμε καμία υποψηφιότητα στις εκλογές της Κυριακής.

Εμείς σε «στημένα» και «μεθοδευμένα» παιχνίδια δεν παίξαμε και δεν θα συμμετάσχουμε ποτέ».

Γιώργος Τσολακίδης

Μαρίνα Κοϊτσίδου

Πολυχρόνης Διαμαντίδης

Στράτος Κυλούδης