LIVE the day before the Greek Cup Final! Ζήστε λεπτό προς λεπτό από το ThrakiSportS όλες οι εξελίξεις…

Παρακολουθήστε από το ThrakiSportS λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις αναφορικά με τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, μία ημέρα πριν τον μεγάλο αγώνα. Οι συνεντεύξεις Τύπου, οι τελευταίες προπονήσεις των δύο φιναλίστ, οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών και όλα όσα αφορούν τη μεγάλη αναμέτρηση μέσα από μία ανάρτηση που ξεκινά το πρωί και θα καταγράφει ΟΛΕΣ τις εξελίξεις μέχρι το βράδυ. Όλο το δυναμικό του ThrakiSportS στις επάλξεις, μείνετε μαζί μας…

Καλημέρα. Είναι μέρα ειδική σήμερα για τον θρακιώτικο αθλητισμό, η παραμονή μιας από τις πιο σημαντικές στιγμές της ιστορίας του και το ThrakiSportS πλέον ζει στον παλμό του μεγάλου τελικού. Μέσα από αυτήν την ανάρτηση, παράλληλα με την υπόλοιπη ροή, θα έχετε απευθείας ενημέρωση για όλα όσα αφορούν αυτό το μεγάλο παιχνίδι.

Ωρα 9.50  Η επίσημη συνέντευξη Τύπου της Ξάνθης στο ΟΑΚΑ, την οποία θα μεταδώσει και σε live streaming το ThrakiSportS, έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στις 12.30 το μεσημέρι. Θα μετέχουν ο Λουτσέσκου και λογικά ο αρχηγός Κώστας Φλίσκας.

Ωρα 09:53  Μισή ώρα αργότερα θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού και ενδιαμέσως οι αρχηγοί των δυο ομάδων θα φωτογραφηθούν με το Κύπελλο.

Ωρα 09:58  Αξίζει να σημειωθεί ότι η τελευταία προπόνηση της Ξάνθης θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ στις 7.00 το βράδυ και θα είναι ανοιχτή για τα μέσα ενημέρωσης για τα πρώτα 15 της λεπτά.

Ωρα 10:01  Αυτήν την ώρα, δέκα το πρωί, ξεκινά η προπόνηση του Ολυμπιακού. Η ομάδα του Πειραιά δεν επέλεξε να προπονηθεί στο ΟΑΚΑ αλλά στου Ρέντη. Ήδη κάμερες, δημοσιογράφοι και φωτογράφοι έχουν σπεύσει εκεί καθώς και αυτή η προπόνηση είναι ανοιχτή για 15 λεπτά.

Ωρα 10:05  Σε λίγο θα έχουμε υλικό από εκεί και μετά το τέλος της λογικά θα ανακοινωθεί και η αποστολή του Ολυμπιακού.

Ωρα 10:11 Θυμίζουμε ότι η αποστολή της Ξάνθης έχει ανακοινωθεί, αναχώρησε για την Αθήνα ήδη από χθες και περιλαμβάνεο 23 άτομα. Ο Λουτσέσκου δεν υπολογίζει τους τραυματίες Παπάζογλου, Τριάδη και Ζαρόπουλο. Θυμηθείτε αναλυτικά την αποστολή με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 10:22 Το μεσημέρι της Πέμπτης αναχώρησε η Ξάνθη απο τις αθλητικές της εγκαταστάσεις στα Πηγάδια. Θυμηθείτε το φωτορεπορτάζ του ThrakiSportS απο την αναχώρηση απο τα Πηγάδια με έναν κλίκ ΕΔΩ.

Ωρα 10:30 Απο τα Πηγάδια η ομάδα της Ξάνθης πήγε στην Αλεξανδρούπολη και το αεροδρόμιο “Δημόκριτος” απ’ όπου και πέταξε το απόγευμα της Πέμπτης για Αθήνα. Θυμηθείτε το φωτερεπορτάζ του ThrakiSportS απο την άφιξη στο αεδρόμιο “Δημόκριτος” της Αλεξανδρούπολης και την αναχώρηση για Αθήνα με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 10:35 Γύρω στις 19:30 έφτασε η αποστολή της Ξάνθης στο “Ελευθεριος Βενιζέλος” της Αθήνας, οπού τους περίμενε το λεωφορείο της ομάδας για μα τους πάει στο ξενοδοχείο που θα καταλύσει η αποστολή. Θυμηθείτε το φωτορεπορτάζ μέσα απο το αεροπλάνο και την άφιξη της Ξανθιώτικης ομάδας στην Αθήνα με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 10:40  Στην τελική ευθεία έχει φτάσει η προπώληση των εισιτηρίων στην Ξάνθη για το μεγάλο παιχνίδι του Σαββάτου, με την ΠΑΕ να ανακοινώνει πληρότητα στα λεωφορεία. Θυηθείτε το ρεπορτάζ ΕΔΩ.

Ωρα 10:45 Μην ξεχνάτε για όσους φίλους Θρακιώτες θέλουν να βρεθούν  στο πλευρό της Ξάνθης στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου και δεν έχετε πάρει εισιτήρια, το ThrakiSportS σας έχει την λύση.Ο διαγωνισμός τρέχει μέχρι τα μεσάνυχτα, δείτε αναλυτικά ΕΔΩ.

 width=Ωρα 10:59  Δεξιά σας μια πρώτη εικόνα από το ΟΑΚΑ, όπως έχει αυτήν την ώρα. Όπως μπορείτε να δείτε, γίνονται εργασίες στον περίγυρο του αγωνιστικού χώρου και αυτήν την ώρα τοποθετούνται οι διαφημιστικές πινακίδες του OTE TV, που παρά τις δικαστικές εξελίξεις και τα εξώδικα από τη Nova, θα καλύψει κανονικά τον αγώνα. Άδεια το ΟΑΚΑ, μια εικόνα που δεν έχουμε συνηθίσει. Στην αίθουσα Τύπου του Ολυμπιακού Σταδίου περιμένουμε σε μιαμισι ώρα τις συνεντεύξεις Τύπου και θυμίζουμε ότι η Ξάνθη θα πραγματοποιήσει το βράδυ προπόνηση εδώ (και θα έχετε πλούσιο φωτορεπορτάζ αμέσως μετά από το ThrakiSportS).

Ωρα 11:10  Αρχίζουν να έρχονται σιγά – σιγά οι πρώτοι δημοσιογράφοι και φωτογράφοι στο ΟΑΚΑ για την παραλαβή των διαπιστεύσεών τους.

Ωρα 11:14  Λογικά αυτήν την ώρα πρέπει να αναχωρούν από το ξενοδοχείο του, στην Αττική Οδό, Λουτσέσκου και Φλίσκας για να έρθουν εδώ, στο ΟΑΚΑ, για την συνέντευξη Τύπου της παραμονής του αγώνα.

 width=Ωρα 11:28  Μόλις ήρθε στο ΟΑΚΑ το βαρύτιμο τρόπαιο, στα χέρια μιας καλλίγραμμης κυρίας και σπεύσαμε να το φωτογραφήσουμε αλλά και να… φωτογραφηθούμε. Υπενθυμίζεται ότι ανάμεσα στις δυο συνεντεύξεις Τύπου θα γίνει και η επίσημη φωτογράφηση των δυο αρχηγών με το τρόπαιο.

Ωρα 11:40  Υπενθυμίζεται ότι ο τελικός έχει αφιερωθεί από την ΕΠΟ κατά του σχολικού εκφοβισμού και για το λόγο αυτό θα υπάρξει και μια σχετική εκδήλωση πριν την έναρξη των συνεντεύξεων Τύπου, και φυσικά στον αγώνα με συμμετοχή παικτών αλλά και δημοσιογράφων και φυσικά των θεατών

Ωρα 12:02  Μόλις έφτασε η αποστολή της Ξάνθης. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο αρχηγός Κώστας Φλίσκας, ο αντιπρόεδρος της ομάδας Γιάννης Παπαδημητρίου και ο τιμ μάνατζερ Γιώργος Κασναφέρης.

Ωρα 12:15  Μια πρώτη εικόνα του αγωνιστικού χώρου του ΟΑΚΑ λαμβάνει ο Ραζβάν Λουτσέσκου αυτήν την στιγμή, από τα δημοσιογραφικά. Συνοδεύεται πάντα από τον Γιάννη Παπαδημητρίου και γίνεται πόλος έλξης για τους αθηναίους δημοριογράφους.

 width=Ωρα 12:19  Να και μια φωτογραφία του προπονητή της ομάδας Ραζβάν Λουτσέσκου με τον αντιπρόεδτο Γιάννη Παπαδημητρίου, από τα δημοσιογραφικά του ΟΑΚΑ.

Ωρα 12:22  Πριν την συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί μια εκδήλωση κατά του σχολικού εκφοβισμού.

Ωρα 12:25  Μόλις ξεκινά η εκδήλωση με τον διευθυντή Επικοινωνίας της ΕΠΟ Δημήτρη Παπαγγελόπουθλο να εξηγεί τις δράσεις που θα υπάρξουν κατά του bullying.

Ωρα 12:29 Ολοκληρώθηκαν οι σχετικές ενημερώσεις και έρχονται Φλίσκας και Λουτσέσκου

Ωρα 12:31  “Καλημέρα, καλημέρα”, τα πρώτα λόγια Λουτσέσκου. Δείτετην συνέντευξη και σε live streaming ΕΔΩ

Ωρα 12:33  Οι αρχικές τοποθετήσεις για την πρωτοβουλία της ΕΠΟ για τον σχολικό εκφοβισμό.

Ωρα 12:35  Λουτσέσκου: Μεγάλη στιγμή για την πόλη και τους περισσότερους παίκτες.Οι πιο πολλοί δεν έχουν παίξει σε τελικό. Μερικές φορές αυτό δίνει μεγαλύτερο κίνητρο. Είναι αλήθεια ότι ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και έχει συνηθίσει να κερδίζει τρόπαια, αλλά μερικές φορές όταν έχεις όνειρο και παλεύεις για αυτό μπορείς να ισοασταθμίσεις την απουσία εμπειρίας. Εμείς θα απολαύσουμε και θα παλέψουμε για αυτή τη στιγμή

 width=Ωρα 12:38  Φλίσκας: Είναι ιστορικό παιχνίδι. Το ματς της χρονιάς για εμάς, ίσως το πιο ιστορικό παιχνίδι της ομάδας. Πρέπει να δώσουμε το 100% για να πάρτουμε το κύπελλο.

Ωρα 12:39  Λουτσέσκου:  Υπάρχει η απουσία του Παπάζογλου, οι άλλοι είναι πανέτοιμοι και καλά προετοιμασμένοι.

Ωρα 12:43  Λουτσέσκου: Εμείς προσπαθούμε να κάνουμε το παιχνίδι μας (σε ερώτηση ότι παίζουν επιθετικά), ωστόσο ανάλογα με τον αντίπαλο, μπορεί να χρειαστεί να προσαρμόσουμε το παιχνίδι μας. Ικανοποιημένος από την δουλειά όλης της χρονιάς και ιδίως των τελευταίων δύο εβδομάδων Ξέρουμε ότι παίζοντας απέναντι στον Ολυμπιακό, όσον αφορά μια την ατομική ποιότητα των παικτών, να συμβεί κάτι. Πρέπει να εκμεταλλευθούμε κάθε στιγμή του παιχνιδιού.

Ωρα 12:46  Λουτσέσκου:  Δεν είναι η μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας μου αλλά είναι πολύ όμορφη στιγμή. Τέλη Οκτωβρίου είχα παρουσιαστεί στους παίκτες μετά το τέλος παιχνιδιού με τη Νίκη Βόλου για το Κύπελλο. Θυμάμαι να τους δίνω συγχαρητήρια, γιατί ήταν πολύ σημαντική. Στα κύπελλα είναι σημαντικό να χτυπάς το κάθε παίχνίδι, όλα είναι πιθανά και πρέπει να έχει αυτοπεποίθηση σε κάθε ματς. Είμαι ειλικρινής, από εκείνη τη στιγμή πίστεψα ότι θα φτάσουμε στον τελικό. Είναι πρόκληση γιατί είναι ο πρώτος τελικός για το Κύπελλο Ελλάδος, αλλά δεν μπορώ να ξεχάσω τους επιτυχημένους τελικούς που είχα με τις άλλες ομάδες, είχα έναν μόνο χαμένο. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι οι εμπειρίες που μπορεί να αποκομίσει ο καθένας.

Ωρα 12:51  Ερώτημα από το ThrakiSportS αν είναι πιο σημαντικό η κατάκτηση του τροπαίου  αυτή καθεαυτή ή το γεγονός ότι σε περίπτωση νίκης, έρχεται απευθείας είσοδος στους ομίλους του Europa League και ανεβαίνει επίπεδο η ομάδα: “Για εμάς υπάρχει αυτό το παιχνίδι, ο τελικός και τρόπαιο. Είναι πολύ μακρινό να σκεφτόμαστε κάτι άλλο. Το πιο όμορφο παιχνίδι είναι να παίζεις σε τελικό. Στην αρχή ξεκινάς από το 0-0 και στο τέλος υπάρχει ένα τρόπαιο μόνο για έναν; Θα ρθούμε εδω και πριν το παιχνίδι θα δούμε το κύπελλο και έχουμε τις πιθανότητές μας. Και η πιο ευτυχιμένη στιγμή είναι ότι μετά το παιχνίδι θα σηκώσεις το κύπελλο. Όταν παλεύεις για έναν τίτλο πρωταθλήματος, το αντιλαμβάνεσαι πιο νωρίς και δεν είναι το ίδιο.  Είναι ξεκάθαρο ότι δεν είναι το ίδιο ισχυρό συναίσθημα όπως όταν σε ένα ματς μπορείς να κερδίσεις”.

Ωρα 12:55  Λουτσέσκου: Ο Ολυμπιακός έχει την πιθανότητα να τιμωρήσει οποιοδήποτε λάθος. Αλλά το όνειρο είναι οδηγός για να παλέψουμε κάθε στιγμή του αγώνα. Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε όχι 100% αλλά 150% συγκεντρωμένοι γιατί από εκεί θα έρθει και η αντίδραση και θα κάνει την διαφορά.

 width=Ωρα 12:59  Ο Λουτσέσκου επανέλαβε ότι είναι φαβορί ο Ολυμπιακός, αλλά ο ίδιος και οι παίκτες του θα απολαύσουν κάθε στιγμή του τελικού και κάπως έτσι ολοκληρώνεται η συνέντευξη Τύπου και πάμε στις φωτογραφίες με το τρόπαιο, καθώς ήρθαν και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού.

Ωρα 13:04  Ξεκινά η συνέντευξη Τύπου Περέιρα, δείτε την σε live streaming με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 13:12  Περέιρα:  Δεν αποτελεί έκπληξη πως η Ξάνθη έφτασε στον τελικό. Παρόλο που βάλαμε τρία γκολ στ πρώτο μου παινίδι, δεν αντικατροπτίζει την δυσκολία εκείνου του αγώνα. Το ματς δεν θα είναι εύκολο, η Ξάνθη θα βάλει τα δυνατά της και εμείς πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι.

Ωρα 13:19  Περέιρα απαντώντας σε ερώτηση του ThrakiSportS αν τον αγχώνει το γεγονός ότι ενώ ο αντίπαλός του Λουτσέσκου έχει συνηθίσει να κερδίζει σε τελικούς κυπλελλου με τις ομάδες που προπονεί, ο ίδιος έχει δύο τελικούς και δύο ήττες:  Καταρχήν να σας διορθώσω, έχω και νίκες, για παράδειγμα έχω πάρει ένα σούπερ καπ. Στην Σαουδική Αραβία με την Αλ Αχλί πράγματι έχω χάσει, αλλά το ποδόσφαιρο είναι διαφορετικό εκεί. Όσο για τον άλλο τελικό, ηττήθηκα από την Μπαρτσελόνα και φαντάζομαι δεν ειμαι ο μόνος που έχει χάσει από την Μπαρτσελόνα. Σε κάθε περίπτωση όμως δεν είναι οι προπονητές αυτοί που παίζουν, σαφώς παίζουμε ρόλο αλλά αυτοί που αγωνίζονται είναι οι παίκτες.

Ωρα 13:24  Περέιρα σε ερώτηση του Στέφανου Λεμονίδη για το αν θα μετέχει στην αποστολή ο Φουστέρ και αν ο Ρομπέρτο έχει προετοιμαστεί για πέναλτι: Δεν θα μιλήσω για κανέναν παίκτη ξεχωριστά. Ο  Ρομπέρτο απαντά ότι είναι μέρος της διαδικασίας, σε έναν τελικό υπάρχει το ενδεχόμενο, δεν του αρέσει να σκέφτεται κάτι τέτοιο, θα πρέπει να κερδίσουν νωρίτερα αλλά αν δεν συμβεί αυτό, θα κάνει το καλύτερο δυνατό.

Ωρα 13:40  Εχει τελειώσει η συνέντευξη Τύπου και έχουν αποχωρήσει οι παίκτες και οι προπονητές των ομάδων αλλά επειδή σχολιάζεται έντονα, δείτε το θέμα του ThrakiSportS για τις κατακτήσεις των δύο προπονητών σε κύπελλα. Ο Περέιρα που ρωτήθηκε και μας διόρθωσε αναφέρθηκε σε νίκες σούπερ καπ, όχι όμως σε τελικούς κυπέλλου. Διαβάστε το θέμα με ένα κλικ ΕΔΩ.

 width=Ωρα 13:58  Είχαμε νωρίτερα και τα… τυχερά μας οι δημοσιογράφοι. Να, εδώ, στην φωτογραφία αριστερά, το βαρύτιμο τρόπαιο σε θρακιώτικα χέρια. Σε θρακιώτικα χέρια η κούπα του τελικού! Θέλουμε να ελπίζουμε οιωνός για να παραμείνει έτσι και αύριο του βράδυ…

Ωρα 14:20  Ο Λουτσέσκου ανέφερε στην συνέντευξη Τύπου ότι όλοι οι παίκτες του, πλην δύο, δεν έχουν εμπειρία από τελικούς. Ο ένας πάντως κυνηγά ένα ξεχωριστό ρεκόρ. Αν κερδίσει αύριο, θα κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας με τρίτη διαφορετική ομάδα, κάτι που έχει κάνει μόνο ο Νίκος Σαργκάνης στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μάθετε ποιος είναι με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 14:40  Στο επιτελείο της Ξάνθης υπάρχει βέβαια και ο Γιώργος Κασναφέρης που έχει τετραπλή προϊστορία σε τελικούς, ως διαιτητής. Όλοι είναι μάλιστα με μετέχοντα τον Ολυμπιακό. Δείτε για ποιον λόγο, με βάση την δική τουν προϊστορία σε τελικούς με τον Ολυμπιακό, ιθα κατακτήσει αύριο το κύπελλο η Ξάνθη, με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 14:55  Πριν λίγο ανέβηκε στο ThrakiSportS ένα αναλυτικό αφιέρωμα με όλη την προϊστορία των αγώνων Ολυμπιακού – Ξάνθης και έμφαση στις αναμετρήσεις που έχουν οι δυο ομάδες για το Κύπελλο. Δείτε το με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 15:10  Θυμίζουμε ότι μέχρι τα μεσάνυχτα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε και εσείς την δυνατότητα να βρεθεί στις Θρακιώτικη εξέδρα του ΟΑΚΑ και να στηρίξετε την προσπάθεια να έρθει το Κύπελλο στην Ξάνθη. Σπεύσατε να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό με ένα κλικ ΕΔΩ  

Ωρα 15:28   Ορίστε και οι φωτογραφίες από την συνέντευξη Τύπου, τους προπονητές και τους αρχηγούς των δύο ομάδων με το τρόπαιο. Με ένα κλικ ΕΔΩ

Ωρα 15:45  Θυμίζουμε ότι η Ξάνθη θα πραγματοποιήσει στις επτά το απόγευμα την προπόνησή της στο ΟΑΚΑ, ο Ολυμπιακός δεν θέλησε να εκμεταλλευθεί αυτό το δικαίωμα.

Ωρα 16:01  Στο ΟΑΚΑ συνεχίζονται οι εργασίες, έχουν μπει πλέον οι διαφημιστικές πινακίδες και όλα ετοιμάζονται για τη μεγάλη γιορτή.

Ωρα 16:20  Η μία μετά την άλλη, οι θρακιώτικες ομάδες βγάζουν ανακοινώσεις στήριξης στην Skoda Ξάνθη. Διαβάστε τι λέει η ανακοίνωση του πρωταθλητή ΕΠΣ Ξάνθης Άρτη Αβάτου με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 16:58   Επιτέλους ανακοινώθηκε η αποστολή του Ολυμπιακού. Μέσα ο Φουστέρ, εκτός ο Ελαμπντελαουί. Αναλυτικά με ένα κλικ ΕΔΩ

selfie-samantha-skodaxanthiΩρα 17:20  Στο Amos της Κηφισιάς για καφέ βρέθηκε το μεσημέρι σύσσωμη η ομάδα της Ξάνθης. Και υπάρχουν μάλιστα και…. φωτογραφικά ντοκουμέντα. Σας τα δείχνουμε δίπλα, αλλά διαβάστε λεπτομέρειες για τα πώς και τα γιατί με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 17:51  Ανακοίνωση εξέδωσε πριν λίγο η ΕΠΟ με οδηγίες προς τους φιλάθλους που θα πάνε στο ΟΑΚΑ. Αναλυτικά διαβάστε την με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 18:10  Λογικά πρέπει να αναχωρεί κάπου τώρα από το ξενοδοχείο της η Skoda Ξάνθη για να έρθει στο ΟΑΚΑ για την τελευταία προπόνηση πριν τον τελικό.

Ωρα 18:25  Θυμηθείτε ποιος Ξανθιώτες έχει γράψει ιστορία με τον Ολυμπιακό έχοντας ρεκόρ συμμετοχών και κατακτήσεων σε τελικούς Κυπέλλου Ελλάδος με την ερυθρόλευκη φανέλα (και δεν αναφερόμαστε στον Τοροσίδη). Αναλυτικά με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 18:41  Εκδόθηκε ανακοίνωση με ευχές προς την Skoda από την Ασπίδα Ξάνθης. Δείτε ΕΔΩ.

Ωρα 18:50   Στο ΟΑΚΑ έφτασε πριν λίγο το πούλμαν που μεταφέρει την Ξάνθη, καθώς σε δέκα λεπτά ξεκινά η προπόνηση. Τα πρώτα 15 λεπτά από αυτά θα είναι ανοιχτά σε κάμερες και φωτογράφους ώστε να τραβήξουν πλάνα.

Ώρα 18:56  Όπως μας είπε πάντως το πρωί ο Λουτσέσκου, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεται το Ολυμπιακό Στάδιο. Είχε ξαναέρθει με την Ραπίντ Βουκουρεστίου για αγώνα απέναντι στον Παναθηναϊκό πριν εννιά χρόνια, το 2006.

Ωρα 19:09  Οριστικά από τον OTE TV θα μεταδοθεί το παιχνίδι Ετοιμάζει υπερπαραγωγή για την κάλυψη του τελικού, υπάρχει όμως και παρασκήνιο. Δείτε ποιον γνωστό σπορκάστερ μπλόκαρε ο Ολυμπιακός από την μετάδοση του τελικούθ, ο οποίος έκανε τις μεταδόσεις όλες τις προηγούμενες φορές, και όλο το παρασκήνιο, με ένα κλικ ΕΔΩ.

 width=Ωρα 19:20  Σε εξέλιξη η προπόνηση της Ξάνθης, παρουσία και του μεγαλομετόχου Χρήστου Πανόπουλου. Ολοκληρώθηκε το πρώτο τέταρτο που είχαν πόσβασγ οι δημοσιογράφοι. Σε λίγο ρεπορτάζ και πολλές φωτογραφίες…

Ωρα 19:48  Επειδή έχει γίνει πολλή συζήτηση, δείτε ένα εκτενές αφιέρωμα στα πέντε συνολικά μέλη του ρόστερ της Ξάνθης που έχουν εμπειρία από τελικούς Κυπέλλου Ελλάδος.Τι; Δεν τα ξέρετε; Η απάντηση με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 20:04  Ανακοίνωση με ευχές για την Skoda Ξάνθη εξέδωσαν και οι Βασίλισσες της Θράκης, η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα του νομού.

Ωρα 20:15  Ανακοίνωση με ευχές για την Skoda και από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Ξεπερνούν οι ευχές τα όρια του νομού Ξάνθης και επεκτείνονται από όλη τη Θράκη. Διαβάστε αναλυτικά με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 20:29  Ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Ξάνθης και εκδόθηκε και σχετικό δελτίο Τύπου από την ΠΑΕ. “Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του έδωσαν τις τελευταίες τους οδηγίες στους ποδοσφαιριστές μετά την προθέρμανση που περιλάμβανε ασκήσεις νευρομυικού συντονισμού και παιχνίδια 5 εναντίον 2. Στη συνέχεια ο προπονητής χώρισε τους παίκτες σε ομάδες στο διπλό μικρής διάρκειας“, αναφέρεται σε αυτό.

proponisi-xanthis41Ωρα 20:45  Εχουμε και φωτογραφίες από την προπόνηση, που μόλις μας εστάλησαν από το φωτογραφικό πρακτορείο της InTime με το οποίο συνεργάζεται το ThrakiSportS. Δείτε τες αναλυτικά με ένα κλικ ΕΔΩ…

Ωρα 21:00  Θυμίζουμε ότι για ακόμα τρεις ώρες βρίσκεται σε εξέλιξη ο διαγωνισμός του ThrakiSportS για βρεθείτε και εσείς στο ΟΑΚΑ το βράδυ του Σαββάτου.

Ωρα 21:25  Τέτοια ώρα, σε 24 ώρες, θα βρισκόμαστε στο ημίχρονο του μεγάλου αγώνα.

Ωρα 21:43  Αυτός είναι ο 13ος τελικός στον οποίο μετέχει επαρχιακή ομάδα. Θυμηθείτε το σχετικό αφιέρωμα του ThrakiSportS αναφορικά με το ποιοι ήταν οι προηγούμενοι με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 22:05  Ενα πολύ ωραίο άρθρο για την δίψα που υπάρχει στην Θράκη για κατάκτηση του Κυπέλλου από την Skoda Ξάνθη αλλά και το εμπόδιο που έχει σταθεί ο Ολυμπιακός στην απόκτηση κάποιου τροπαίου σε οποιοδήποτε άθλημα, έχει ανεβάσει στο Sport 24 ο (κομοτηναίος) φίλος και συνεργάτης του ThrakiSportS Στέφανος Λεμονίδης. Δείτε το με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 22:20  Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Ξάνθη Sport έχει ανεβάσει εδώ και λίγη ώρα μια ανάρτηση με απόψεις οπαδών της Skoda Ξάνθη στις διάφορες γωνιές του πλανήτη. Από την Αμερική και τον Καναδά μέχρι την Ινδονησία και της Φιλιππίνες. Διαβάστε το με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 22:33  Ο Μιχάλης Κουκουλάκης είναι ο διαιτητής του αγώνα και όσα θέλετε να ξέρετε για την προϊστορία του με την Ξάνθη αλλά και με τον Ολυμπιακό, αλλά όταν λέμε όλα εννοούμε ΟΛΑ, έχουν ανέβει εδώ και λίγα λεπτά στο ThrakiSportS. Διαβάστε τα με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 22:50  Τέτοια ώρα πάνω – κάτω αύριο θα γίνεται η απονομή. Ο χρόνος μετράει πλέον αντίστροφα και η αγωνία φτάνει στο κατακόρυφο.

Ωρα 23:14  Επεκτείνονται και προς δυσμάς οι ευχές για την Skoda Ξάνθη. Μετά τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, εξέδωσε ευχετήρια ανακοίνωση και ο Νέστος Χρυσούπολης, που κατέκτησε το Κύπελλο Ερασιτεχνών. Δείτε την ανακοίνωση με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 23:40  Ξεκινά από τις επτά το πρωί το ταξίδι των χιλιάδων οπαδών της Ξάνθης για την Αθήνα. Απίστευτο μπλουζάκι έφτιαξε μια παρέα, δείτε το με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 00:00  Ολοκληρώνεται ο διαγωνισμός του ThrakiSportS. Οι δέκα νικητές θα ειδοποιηθούν στα επόμενα λεπτά, μακάρι να είχαμε την δυνατότητα να στείλουμε και περισσότερο κόσμο στο γήπεδο.

Ωρα 00:15   Μόλις ανέβηκε και ένα θέμα στο ThrakiSportS με όλους τους ποδοσφαιριστές που έχουν φορέσει την φανέλα της Ξάνθης και αγωνίστηκαν σε τελικούς Κυπέλλου Ελλάδος. Είναι 56!!! Μάθετε όλα τα ονόματα αλλά και τους τελικούς που έχουν παίξει κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 00:23  Και κάπου εδώ λέμε να κλείσουμε το μαραθώνιο αυτό live. Από νωρίς το πρωί ήμασταν μαζί σας και καταγράφαμε στιγμή προς στιγμή την ιστορία, την παραμονή του μεγάλου τελικού. Και το ίδιο θα κάνουμε από τα ξημερώματα, με την κάθοδο των οπαδών αλλά φυσικά και με την πληρέστερη κάλυψη του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ξάνθη. Η καλύτερη ενημέρωση για τον μεγάλο τελικό, πάντα σε στυλ Θρακικό, είναι ΕΔΩ. Τα ξαναλέμε από το πρωί – και αύριο με το καλό, τέτοια ώρα, μακάρι όλοι μαζί να πανηγυρίζουμε την πρώτη κούπα που θα έρθει στην Θράκη…