Κάλεσμα του αρχηγού Δημήτρη Βλασακίδη ενόψει των αρχαιρεσιών στον ΑΟ Ορεστιάδας

Σε….  προεκλογική περίοδο βρίσκονται στην Ορεστιάδα καθώς την Κυριακή 24 Μαΐου είναι προγραμματισμένες οι εκλογές για τον Ερασιτέχνη από όπου θα προκύψει και το νέο ΤΑΑ. Ο αρχηγός και παλαιότερος παίκτης του ΑΟΟ, Δημήτρης Βλασακίδης  κάλεσε τους φίλους του συλλόγου να συμμετάσχουν ενεργά στις αρχαιρεσίες και να στηρίξουν την ομάδα.

Ο παλαιότερος και πιο έμπειρος παίκτης των «πράσινων» τόνισε στο VolleyPlanet:  «Πιστεύω ότι αυτές οι εκλογές θα είναι απ τις κρισιμότερες που έχουν γίνει στο σύλλογο και πρέπει να συμμετέχει όσο περισσότερος κόσμος γίνεται. Είτε με δήλωση υποψηφιότητας, είτε για να αποφασίσει με την ψήφο του για το ποιον πιστεύει ότι μπορεί να διοικήσει. Να υπενθυμίσω εδώ ότι οι δηλώσεις υποψηφιοτήτων λήγει στις 22 Μαΐου, ενώ οι εγγραφές νέων μελών με δικαίωμα ψήφου την Κυριακή».

Ο ίδιος σχολιάζοντας το γεγονός πως αρκετοί παίκτες από την Ορεστιάδα «έβαλαν πλάτη» την φετινή  χρονιά για να  βγει και να μην δημιουργηθεί πρόβλημα δήλωσε: «Ναι βάλαμε πλάτη στα οικονομικά οι έλληνες και ειδικά οι ντόπιοι γιατί κοιτάξαμε πρώτα το συμφέρον της ομάδας που έπρεπε να σωθεί το συντομότερο δυνατόν και δεύτερο γιατί το νέο ΤΑΑ που προέκυψε στη μέση της σαιζόν με πρόεδρο τον κ.Τσολακίδη Γιώργο μας έκανε να πιστέψουμε ότι ίσως κάτι αλλάξει τόσο στο οικονομικό όσο και στο οργανωτικό επίπεδο».

Τέλος για μια ακόμη φορά ο Δημήτρης Βλασακίδης ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας υπογραμμίζοντας: «Ευχαριστώ για μια ακόμη φορά τον κόσμο της ομάδας που βρίσκεται κοντά μας και δίνει ώθηση στον Σύλλογο. Η ομάδα τους έχει  ανάγκη και πιστεύω πως θα είναι δίπλα μας και τη νέα χρονιά για να ζήσουμε όλοι μαζί ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες και νίκες».