H selfie όλης της ομάδας της Ξάνθης στο Amos της Κηφισιάς με την Σαμάνθα Αποστολοπούλου

Η Σαμάνθα Αποστολοπούλου είναι από τις πιο γνωστές αθηναϊκές γραφίδες κοσμικών, gossip και κουτσομπολιών. Επίσης, έχει γίνει γνωστή για τις φιλίες της με διάσημα αστέρια του αθλητικού στερεώματος. Έχει το δικό της μπλογκ στο γυναικείο site  queen και εκεί ανέβασε το μεσημέρι μια… σέλφι με σύσσωμη την ομάδα της Ξάνθης.

Ουσιαστικά μόνο ο Λουτσέσκου και ο Φλίσκας έλειπαν, που εκείνη την ώρα ήταν στη συνέντευξη Τύπου στο ΟΑΚΑ. Το μέσο της Σαμάνθας για να εξασφαλίσει την φωτογραφία ήταν ο Κλέιτον, όπως η ίδια αποκαλύπτει. Και μέσα από το κείμενό της μαθαίνουμε ότι οι παίκτες της Skoda πέρασαν το μεσημεράκι τους στην Κηφισιά και συγκεκριμένα στο Amos Cafe.

Δείτε τι έγραψε:

Χθες το απόγευμα ήμουν στην Γλυφάδα και είδα από μακριά κάποιον που έμοιαζε κάπως με τον Cleyton Silva και τον πήρα τηλέφωνο να του το πω γνωρίζοντας πως βρίσκεται στην Ξάνθη και μου είπε μακάρι να ήμουν εγώ μιας και ήμουν στα λημέρια του.

Σήμερα το πρωί με πήρε τηλέφωνο στις 11 και μου είπε αν και δεν ήμουν εγώ χθες θα με δεις σήμερα γιατί είμαστε με την ομάδα όλη καθοδόν για Κηφισιά στα δικά σου λημέρια.

Και με αυτά και με αυτά πήγα αμέσως να τον συναντήσω στο αγαπημένο μας στέκι το Amos cafe όπου έβλεπα να περνάνε καμιά 20αριά άτομα με κόκκινες εμφανίσεις. 

Κάτσαμε λίγο για ένα γρήγορο καφέ και λίγο πριν φύγουν στις 1 βγάλαμε αυτές τις 2 Selfie με όλα τα παιδιά της Ξάνθης.