Έντονο παρασκήνιο με τους σπορκάστερς του τελικού! Το μπλόκο που έθεσε ο Ολυμπιακός και όσα ετοιμάζει ο OTE TV

Η ώρα για τον μεγάλο τελικό στο Κύπελλο Ελλάδας έφτασε και παρά τις σχετικές δικαστικές αποφάσεις, λόγω και έλλειψης χρόνου να συμβεί κάτι διαφορετικό, θα μεταδοθεί ζωντανά από τοn ΟΤΕ TV και συγκεκριμένα τον OTE Sport 3 HD. Ωστόσο υπάρχει παρασκήνιο αναφορικά (και) με τους δημοσιογράφους που επελέγησαν να μεταδώσουν τον τελικό.

Την περιγραφή θα κάνει τελικά ο Τάσος Κολλίντζας και στο σχόλιο θα είναι ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος. Σε πολλούς προκάλεσε έκπληξη η απουσία του Αλέξη Σπυρόπουλου, που ανήκει επίσης στο δυναμικό του OTE TV και παραδοσιακά τα προηγούμενα χρόνια μετέδιδε όλους τους τελικούς, ενώ είναι άλλωστε και ο άνθρωπος που μεταδίδει τα ματς της Εθνικής Ομάδας.

Η απάντηση για την μη αξιοποίησή του στον τελικό έχει να κάνει σύμφωνα με πληροφορίες με βέτο που έχει ασκήσει ο Ολυμπιακός. Άλλωστε η ΠΑΕ Ολυμπιακός είχε βγάλει και ολόκληρη ανακοίνωση εναντίον του, επειδή δεν άρεσε η μετάδοση που είχε κάνει στις αρχές του περασμένου Γενάρη με τον Φωστήρα. Θυμίζουμε την τότε σκληρή ανακοίνωση, μετά από την οποία ο Σπυρόπουλος εξαφανίστηκε από τις μεταδόσεις αγώνων του Ολυμπιακού (με αποτέλεσμα ακόμα και τα Ολυμπιακός – ΑΕΚ να τα κάνει ο Κολλίντζας):

«Τους τύφλωσε η συνεργασία με τον ΣKAΪ. Η συνεργασία και η συστέγαση με τον ΣKAΪ, έχει προκαλέσει τύφλωση στους σπίκερ του OTE TV. Δεν εξηγείται αλλιώς το ότι ο κ. Σπυρόπουλος, μέλος της παρέας των εχθρών του ελληνικού ποδοσφαίρου, είχε μόνο ειρωνικά σχόλια για τους παίκτες του Ολυμπιακού και τις προσπάθειές τους και φυσικά δεν είδε ούτε πέναλτι, ούτε γκολ του Ολυμπιακού σε φάση που η μπάλα πέρασε καταφανέστατα τη γραμμή! 
Δεν είναι τυχαίο το ότι είχε διαρκώς απαξιωτικά σχόλια μόνο για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας και για τον διαιτητή, όταν τα σφυρίγματα ήταν υπέρ του Ολυμπιακού. Ούτε είναι η πρώτη φορά που οι δημοσιογράφοι του OTE TV, που αμοίβονται από τον ΣKAΪ, αντιμετωπίζουν ένα παιχνίδι του Ολυμπιακού με τέτοιο τρόπο. Φανταζόμαστε λοιπόν τι θα συμβαίνει με τους κύριους αυτούς σε πιο σημαντικές αναμετρήσεις.
Αν η διοίκηση του ΟΤΕ νομίζει ότι την ικανοποιούν περιγραφές βγαλμένες από τους ορόφους του ΣKAΪ, θα πρέπει να αναθεωρήσει, τουλάχιστον για τα παιχνίδια του Ολυμπιακού. Εκτός κι αν έχει ταχθεί στο πλευρά του ΣKAΪ στην προσπάθεια που κάνει το συγκεκριμένο κανάλι να κατασυκοφαντήσει διεθνώς το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Ο κύριος Τσαμάζ (πρόεδρος και διευθύνοντας σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ), αλήθεια, αισθάνεται υπερήφανος για τον τρόπο που αντιμετωπίζουν το ποδόσφαιρο σχολιαστές τέτοιου τύπου και πως θα απολογηθεί για αυτή τη συμπεριφορά στους μετόχους εταιρείας του που έχουν επενδύσει εκατομμύρια στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας και συνολικότερα στο ποδόσφαιρο»
;

Για να επιστρέψουμε στα της κάλυψης του αγώνα πάντως, πριν το σφύριγμα του διαιτητή στις 18:30 και στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδας» θα ξεκινήσει το pre game σε παρουσίαση Στέφανου Αβραμίδη και Σωτήρη Κωσταβάρα, και θα συνεχιστεί ως post game μετά τη λήξη του τελικού με εκτενή ρεπορτάζ σε απευθείας σύνδεση από το ΟΑΚΑ όπου θα βρίσκεται σε ειδικά διαμορφωμένο στούντιο ο (θρακιώτης στην καταγωγή, για να μην ξεχνιόμαστε) Γιώργος Θαναηλάκης.

Στους καλεσμένους θα είναι ο πρώην προπονητής της Ξάνθης Μαρίνος Ουζουνίδης, ο Γιάννης Μαντζουράκης που έχει περάσει από τους πάγκους και των δύο ομάδων αλλά και ο Θανάσης Κωστούλας που έχει φορέσει επίσης τη φανέλα και των δύο ομάδων. Επίσης στην εκπομπή θα μετέχει ο σόουμαν και παρουσιαστής Χρήστος Φερεντίνος ενώ θα μιλήσει live στην κάμερα του ΟΤΕ TV και ο εκλέκτορας της Εθνικής Σέρχιο Μαρκαριάν.

Συνάμα, θα προβληθούν συνεντεύξεις των δύο προπονητών Βίτορ Περέιρα, Ραζβάν Λουτσέσκου καθώς και του Αργεντινού σταρ Τσόρι Ντομίνγκες ενώ στο πλαίσιο της συνολικής εκπομπής κάλυψης του τελικού θα προβληθεί και το ρεπορτάζ από το οδοιπορικό του Πέτρου Πολυχρονίδη στην πανέμορφη πόλη της Ξάνθης.