Στη Βαρκελώνη, αλλά με το μυαλό στον τελικό της Ξάνθης, Μαρτσέλο και Λουτσιάνο! Τί λένε στο ThrakiSportS…

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Στην Ισπανία και συγκεκριμένα την Βαρκελώνη βρίσκονται δύο μεγάλες μορφές της ιστορίας της Skoda Ξάνθη, οι Βραζιλιάνοι Βεριντιάνο Μαρστέλο και Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, καλεσμένοι του πολύ καλού τους φίλου και γνωστού στο ελληνικό κοινό από το πέρασμα του από τον Άρη Μαζίνιο.

Ο Μαζίνιο για όσους δεν γνωρίζουν είναι ο πατέρας του Τιάγκο της Μπάγερν Μονάχου και του Ραφίνια που αγωνίζεται στην Μπαρτσελόνα. Οι δύο πρώην παίκτες της Skoda, που έχουν προσφέρει πολλά στην ομάδα της Ξάνθης, βρίσκονται στην Βαρκελώνη από την περασμένη Κυριακή (17/5) και θα είναι εκεί μέχρι και την Δευτέρα(25/5), πράγμα που σημαίνει πως δεν θα μπορέσουν να βρεθούν κοντά στην αγαπημένη τους Ξάνθη στον μεγάλο τελικό τις 23ης Μαΐου.

Πάντως όπως τόνισε και ο Λουτσιάνο σε πρόσφατη συνέντευξη του (θυμηθείτε ΕΔΩ) το μυαλό του θα είναι στον τελικό και ευελπιστεί να το πάρει η Ξάνθη. Λουτσιάνο και Μαρτσέλο όπως σας αναφέραμε βρίσκονται στην Βαρκελώνη καλεσμένοι του βετεράνου ποδοσφαιριστή της Μπάρτσα Μαζίνιο και παρακολουθούν προπονήσεις της ομάδας, και διάφορα παιχνίδια και μικρότερων ηλικιών, ενώ την Κυριακή θα παρακολουθήσουν δια ζώσης την φιέστα της πρωταθλήτριας Μπαρτσελόνα κόντρα στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.

Το ThrakiSportS επικοινώνησε με τον Μαρτσέλο που έσπευσε να ευχηθεί στην αγαπημένη του Ξάνθη, και να δώσει όλη την θετική του ενέργεια στην ομάδα που προσέφερε τόσα πολλά. Μην ξεχνάμε πως ο Μαρτσέλο είναι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας!

Πιο συγκεκριμένα ο Μαρτσέλο μας δήλωσε τα εξής: «Εύχομαι καλή επιτυχία στην ομάδα, να δώσουν όλοι το 100% των δυνατοτήτων τους, να δώσουν μια χαρά στον κόσμο της ομάδας στην πόλη της Ξάνθης, και να γράψουν ιστορία. Σίγουρα ο Ολυμπιακός έχει πιο έμπειρους σε τέτοια παιχνίδια παίκτες αλλά και η Ξάνθη έχει εμπειρία και παίκτες με πολύ καλή σαιζόν και νομίζω αν παίξουν συγκεντρωμένα έχουν πολλές ελπίδες για τον τίτλο.»