Εγκλωβισμένος στην Ελλάδα ο Γκιγέρμε! Δεν του έβγαλε ακόμα εισιτήριο επιστροφής στην Βραζιλία η Ορεστιάδα!!!

Η Ορεστιάδα πάει σε εκλογές και η διοίκηση που θα προκύψει έχει μπροστά της δύσκολο έργο. Οι Εβρίτες έχουν αφήσει εκκρεμότητες από την περσινή σεζόν που  πρέπει να τακτοποιήσουν, αρχής γενομένης από τις εκκρεμότητες προς τους δύο βραζιλιάνους της ομάδας.

Χαρακτηριστικό είναι ότι μετά τον Λούνα, που έκανε δημόσια καταγγελία, σε ανάλογη κίνηση προχώρησε και ο άλλος βραζιλιάνος της ομάδας,  Γκιγιέρμε, στον οποίο οφείλονται κατά δήλωσή του 3.300 ευρώ.

Το ενδιαφέρον είναι ότι ο παίκτης δηλώνει… εγκλωβισμένος στην Ελλάδα, καθώς δεν έχει εκδοθεί ακόμα ούτε το εισιτήριο επιστροφής του στην Βραζιλία και ενώ η άδεια παραμονής στην Ελλάδα λήγει στο τέλος του μήνα.

Αναλυτικά η δήλωσή του, όπως έφτασε και δημοσιεύθηκε στο volleynews:

«Ξέρω ότι είχε κάποια προβλήματα η ομάδα και το κατανόησα, έκανα υπομονή. Ο λόγος ήταν ότι είδα στα μάτια του “λαού” της Ορεστιάδας το πάθος για την ομάδα και το βόλεϊ και ταυτίστηκα με αυτό.

Είχα μια συνάντηση με την γραμματεία της ομάδας στις 31/3/15 και μου υποσχέθηκαν ότι κατά την επιστροφή μου από την Αθήνα (τον τελευταίο αγώνα που είχαμε με την ΑΕΚ και τη Κηφισιά),  θα λάμβανα το πόσο τον 1000 ευρώ ,το οποίο ποτέ δεν μου δόθηκε και αργότερα θα έπαιρνα αλλά 2.500 ευρώ.

Είμαι σε αναμονή έως και σήμερα.  Κάθε φορά μου λέγανε ότι θα έχω τα λεφτά μου από βδομάδα.  Στις 17/4/15 είχα μια τελευταία συνάντηση με τον πρόεδρο κ. Τσολακίδη Γιώργο,  την Κοϊτσίδου Μαρίνα και τον Κιλούδη Στράτο και μου υποσχέθηκαν ότι θα εξοφλούσαν όλο το πόσο το συντομότερο μαζί και το εισιτήριο μου (το οποίο δεν έχει εκδοθεί ακόμα και η άδεια διανομής μου λήγει στις 31/5/15). Τελικά μου δόθηκαν 200 ευρώ για οδοιπορικά και προσωπικά έξοδα για την διανομή μου στις Σέρρες.

Έκτοτε δεν είχα επαφή με κανέναν τους καθώς  δεν απαντούσαν στα μηνύματα μου. Μετά από πολλές  προσπάθειες κατέστη δυνατή η τηλεφωνική επικοινωνία με την Μαρίνα Κοϊτσίδου στις 5/5/15. Το μόνο που αποκόμισα ήταν ακόμα μια παράταση για τις 18/5/15 και όταν υπήρξε άλλη μια επικοινωνία με την ίδια στις 18/5/15 το μόνο που αντίκρισα ήταν αδιαφορία.

Έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα.. θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της Ορεστιάδας που με υποδέχτηκαν πολύ θερμά και πίστεψαν σε μένα και τη δουλειά μου».