Photos: Καρέ – καρέ η… κλωτσιά του “καπιτάνο” Τότι στον Τοροσίδη, που έγινε πρωτοσέλιδο στην Ιταλία

Ο Βασίλης Τοροσίδης έβαλε το γκολ της νίκης της Ρόμα και είδε τον εαυτό του να γίνεται πρώτο θέμα στον ιταλικό Τύπο, χάρη και στην φωτογραφία με την φιλική… κλωτσιά που δέχθηκε από το Φραντσίσκο Τότι αμέσως μετά το γκολ της νίκης.

Ο Ξανθιώτης πέτυχε το γκολ και ο “καπιτάνο”, που βρισκόταν και αυτός στην φάση, έσπευσε με αυτόν τον τρόπο να του δώσει συγχαρητήρια. Ο τρόπος καταγράφηκε από τον φωτογραφικό φακό και καθώς μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις, η Corriere delo Sport επέλεξε την συγκεκριμένη για το εξώφυλλό της.

“Δεν έχει σημασία ποιος σκοράρει, το σημαντικό είναι οι τρεις πόντοι. Το ματς με την Ουντινέζε ήταν δύσκολο και σημαντικό για μας. Κρατάμε μόνο τους 3 πόντους”, δήλωσε αρχικά ο θρακιώτης δεξιός μπακ ο οποίος πέτυχε το νικητήριο γκολ για τους “τζαλορόσι”, και συνέχισε:

“Ήμουν λίγο τυχερός στη φάση του γκολ. Τώρα έχουμε ένα μεγάλο ματς κόντρα στη Λάτσιο που είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίσουμε για να πάρουμε τη δεύτερη θέση. Θα πρέπει να παίξουμε καλύτερα, με καρδιά. Πρέπει να βγούμε στο Champions League και να κερδίσουμε το ντέρμπι για τον κόσμο μας”.

Όσον αφορά στο γεγονός ότι στον αγωνιστικό χώρο του Ολίμπικο βρέθηκαν 5 Έλληνες και μάλιστα διεθνείς (Τοροσίδης, Μανωλάς, Χολέμπας, Καρνέζης, Κονέ) ο πρώην άσος της Ξάνθης και του Ολυμπιακού και νυν αρχηγό της Εθνικής Ομάδας σημείωσε:

“Είναι καλό και ωραίο ότι παίξαμε 5 Έλληνες, ελπίζουμε να ακολουθήσουν και άλλοι και να έρθουν να παίξουν στη Serie A”. 

Δείτε τις φωτογραφίες με την “κλωτσιά” του Τότι στον Τόρο…

 /></p>
<p><img decoding=