Αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία της ΑΕ Κομοτηνής ο Βασίλης Στοάκης

Ο Βασίλης Στοάκης ξάφνιασε τους πάντες όταν πριν δύο χρόνια αποδέχθηκε την πρόταση να γίνει αρχικά βοηθός και στην συνέχεια πρώτος προπονητής στην ΑΕ Κομοτηνής. Τώρα ξαφνιάζει για μια ακόμα φορά, λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του τίτλου της ΕΚΑΣΑΜΑΘ και της ανόδου στην Γ’ Εθνική με την ομάδα της ΑΕΚ.

Όπως έγινε γνωστό, δεν θα συνεχίσει στον κιτρινόμαυρο σύλλογο ως πρώτος προπονητής και την επόμενη περίοδο, έπειτα από δική του επιθυμία. Σε συνεννόηση μάλιστα με την διοίκηση, έγιναν αυτές τις ημέρες οι απαραίτητες κινήσεις ώστε να βρεθεί ο διάδοχός του και κλείσει στην ομάδα ένας έμπειρος προπονητής, που θα αναλάβει το βάρος της διαμόρφωσης του ρόστερ και φυσικά της καθοδήγησης στην Γ’ Εθνική.

Το πρόσωπο αυτό βρέθηκε και είναι, όπως έγινε γνωστό, ο Φώτης Ζάντζας. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται και σχετική επίσημη ανακοίνωση. Ο Βασίλης Στοάκης σε κάθε περίπτωση πάντως, παραμένει στον σύλλογο και θα αποτελεί το δεξί χέρι, ως βοηθός και άμεσος συνεργάτης, του νέου προπονητή της ομάδας (ο οποίος έρχεται ουσιαστικά με… μεταγραφή από τον συμπολίτη ΓΑΣ).