Συγκίνησε τους παίκτες του Άρη ο αγώνας του Γκόγκου! Η συνάντηση με Φυσέκη και το μετάλλιο που του είχε δωρίσει…

Αναμφισβήτητα το κεντρικό πρόσωπο της αναμέτρησης στην Αλεξανδρούπολη ανάμεσα σε Εθνικό και Άρη ήταν ο Γιάννης Φυσέκης που επέστρεψε ως αντίπαλος στην πόλη που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.
Βέβαια, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ήρθε στην Αλεξανδρούπολη μετά τη μεταγραφή του τον περασμένο Ιανουάριο, αφού σχεδόν κάθε βδομάδα βρίσκεται στην πρωτεύουσα του Έβρου για το διδακτορικό του.
Η υποδοχή που του επιφύλαξαν η διοίκηση του Εθνικού, πρώην συμπαίκτες και ο φίλαθλος κόσμος της πόλης ήταν μοναδική, καθώς τον τίμησαν πριν την έναρξη της αναμέτρησης, ενώ από τα μεγάφωνα μνημονεύτηκε η προσφορά του στην ομάδα της Αλεξανδρούπολης.

Αυτός, όμως, που συγκίνησε για ακόμα μία φορά τον τερματοφύλακα του Άρη ήταν ο γνωστός φίλαθλος του Εθνικού, ο Γιώργος Φωτιάδης, ο περίφημος “Γκόγκος”. Όχι μόνο συνάντησε έναν παλιό του φίλο, προσφέροντας του ένα αναμνηστικό δώρο, αλλά τον… εφοδίασε και με γλυκά, ωστε να τα προσφέρει στους υπόλοιπους συμπαίκτες του στον Άρη.

Ο “Γκόγκος” είναι πασίγνωστος στην Αλεξανδρούπολη και φυσικά στους φανατικούς αναγνώστες του ThrakiSportS. Μόλις 23 χρονών, το παιδί μιας από τις γνωστές οικογένειες της πόλης που πάλευε μέχρι τελευταία στιγμή να κρατήσει ζωντανό το τελευταίο σινεμά της, αποτελεί έναν πραγματικό νικητή της ζωής.

Ως γνωστόν, έχει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας (έχει υποβληθεί σε αρκετές επεμβάσεις στην καρδιά!) που ωστόσο δεν τον εμποδίζει από το να βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της ομάδας του Έβρου, είτε στο βόλεϊ είτε φυσικά και στο ποδόσφαιρο. Με τον Φυσέκη ο “Γκόγκος” διατηρεί επαφή ακόμα και μετά την μεταγραφή του στον Άρη, καθώς άλλωστε οι περισσότερες επεμβάσεις του 23χρονου φιλάθλου του Εθνικού γίνονται στην Θεσσαλονίκη.
Χάρη στον Φυσέκη, ο “Γκόγκος” έγινε πλέον γνωστός και στη συμπρωτεύουσα. Ολόκληρο αφιέρωμα στο πρόσωπό του φιλοξένησε το pressaris, ενώ ο ίδιος ο τερματοφύλακας του Άρη μιλώντας στα ερτζιανά της πόλης και τον ραδιοφωνικό σταθμό Libero, αποκάλυψε ότι πέρυσι δώρισε το μετάλλιο του πρωταθλητή της ΕΠΣ Έβρου στον φανατικό αλλά αγνό αυτό φίλαθλο της ομάδας.
«Είναι ένα παιδί με πρόβλημα υγείας στην καρδιά. Είναι 23 ετών και ταλαιπωρείται από μικρό παιδί. Ήταν συνεχώς δίπλα στους παίκτες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης όσο αγωνιζόμουν εκεί και ένιωθε χαρά με αυτό. Το μόνο που κάναμε εμείς ήταν να τον παίρνουμε μαζί μας όταν μπαίναμε στο γήπεδο. Προσωπικά του έχω δώσει και το δικό μου μετάλλιο από το πρωτάθλημα που είχαμε κατακτήσει. Είναι κάποια απλά πράγματα για εμάς, αλλά για τον Γιώργο είναι πάρα πολύ σημαντικά. Από τότε μας θεωρεί σαν οικογένεια και με περίμενε πως και πώς να επιστρέψω. Στο τέλος του παιχνιδιού, ενώ είναι φίλαθλος του Εθνικού, πήρε δύο κουτιά γλυκά και μου τα έδωσε να τα μοιράσω στο λεωφορείο στους παίκτες του Άρη», είπε ο Φυσέκης…