Αγώνες ατομικής χρονομέτρησης στα Άβδηρα διοργανώνει ο Πήγασος Ξάνθης

Ο ποδηλατικός σύλλογος Πήγασος Ξάνθης σε συνεργασία με τους Δήμο Αβδήρων και την Ένωση Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας και Θράκης διοργανώνουν το Σάββατο 9 Μαΐου αγώνες ατομικής χρονομέτρησης, με τόπο εκκίνησης το σχολικό συγκρότημα του Γυμνασίου-Λυκείου Αβδήρων.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου:

Τοπικό Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Ατομικής Χρονομέτρησης
Σάββατο 9 Μαΐου 2015,
3:30 μ.μ.
Άβδηρα Ξάνθης

Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΗΓΑΣΟΣ ΞΑΝΘΗΣ σε συνεργασία με τον ΔΗΜΟ ΑΒΔΗΡΩΝ διοργανώνουν το πρωτάθλημα Ατομικής Χρονομέτρησης το Σάββατο 9 Μαΐου 2015 και ώρα 3:30 μμ στα Άβδηρα Ξάνθης , με τόπο εκκίνησης το σχολικό συγκρότημα του Γυμνασίου-Λυκείου.
Ο φιλόξενος ΠΗΓΑΣΟΣ φέρνει διακριτικά στον ιστορικό χώρο των Αβδήρων, ένα μοναδικό αισθητικό ποδηλατικό δρώμενο, μεγεθύνοντας κατά το δυνατότερο τις αγωνιστικές του λεπτομέρειες. Θα είναι μία μοναδική ευκαιρία για όλους τους παρευρισκόμενους φίλους της ποδηλασίας, μικρούς και μεγάλους, να φωτογραφίσουν στην μνήμη τους την κάθε ποδηλατική στιγμή αλλά και να απεικονίσουν την πραγματικότητα του πνεύματος, του αισθήματος και της ψυχής.
Ο ΠΗΓΑΣΟΣ ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΒΔΗΡΩΝ σας καλούν να γίνεται μέτοχοι σε μία εξαγώγιμη αθλητική εικόνα που θα έχει ποδηλατική ταυτότητα και σφραγίδα αγωνιστικής ποιότητας.