Η “παλιοπαρέα” της Λάρισας συναντήθηκε στην Ξάνθη και… πόσταρε στο facebook

Τρεις από τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι της Ξάνθης με τον Αστέρα Τρίπολης, θυμήθηκαν μέρες… βυσσινί.

Η Ξάνθη έμεινε στο 0-0 με τον Αστέρα Τρίπολης κι οι δυο ομάδες αρχίζουν πλέον να σκέφτονται τα πράγματα που τις ενδιαφέρουν περισσότερο από το «στείρο» 90λεπτο της Κυριακής (03/05).

Τρεις ποδοσφαιριστές, ωστόσο, που βρέθηκαν στα αποδυτήρια του γηπέδου στα «Πηγάδια», είχαν αρκετά να πουν αλλά και να θυμηθούν… Ο λόγος για τους Κλέιτον, Πάρα και Ιγκλέσιας.

Δυο Αργεντινοί κι ένας Βραζιλιάνος που ήταν… τρελό παρεάκι στη Λάρισα, ειδικότερα τη σεζόν 2007-2008 – πριν αποχωρήσει ο «Κλέι» για τον Παναθηναϊκό – και που δεν έχασαν την επαφή που είχαν έκτοτε.

Έτσι, τα είπαν και μετά το ματς της Κυριακής με τον Βραζιλιάνο της τριάδας να αναρτά και τη σχετική φωτογραφία στο Facebook, γράφοντας πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενος που τους συνάντησε μετά από αρκετό καιρό και θυμήθηκαν τα… παλιά από την εποχή της Λάρισας.

Σαν σήμερα μάλιστα, 4 Μαΐου του 2007, η ΑΕΛ είχε κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδος στο πανθεσσαλικό του Βόλου, σε έναν αγώνα όπου είχε αγωνιστεί ο Κλέιτον αλλά και ο πρώην αρχηγός της Ξάνθης Σπύρος Βάλλας αλλά και ο Εβρίτης Στέλιος Βενετίδης.

 width=