Γ’ Εθνική: Όσα έγιναν στον αγώνα Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Άρης

Ο Εθνικός σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι γνώρισε την ήττα από τον Άρη με 0-1 στα πλαίσια της 28ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ Εθνικής.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε κάποιες σημαντικές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, ενώ αντίθετα οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το ματς χωρίς τελική προσπάθεια.

Ειδικότερα οι παίκτες του Άρη απείλησαν στο 15′, όταν μετά από φάουλ του Πόι από πλάγια θέση ο Καπνίδης έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν, έχοντας και την κατοχή της μπάλας, δημιούργοντας ακόμα μία σπουδαία φάση στο 27′ και πάλι με τον Κάπνιδη, που σούταρε εκτός περιοχής με τον Συριτούδη να μπλοκάρει. Στο 40′ ο Άρης άνοιξε το σκορ με τον Ενλουντούλου, ο οποίος βρέθηκε τετ α τετ με τον γκολκίπερ του Εθνικού, στέλνοντας με ωραίο πλασέ τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο σημειώθηκε μόνο μία υποψία ευκαιρίας, με τον Σανιά να δοκιμάζει το σουτ στο 57′ εκτός περιοχής, το οποίο όμως ήταν αρκετά άστοχο. Έτσι ο Άρης πήρε ένα σημαντικό τρίποντο και κρατήθηκε ζωντανός στη μάχη της ανόδου στη Football League δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος, ενώ από την άλλη μεριά ο Εθνικός πλέον χρειάζεται τρεις βαθμούς στις δύο τελευταίες αγωνιστικές, ώστε να κλειδώσει και μαθηματικά την παραμονή του στην κατηγορία.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Τραϊανόπουλος): Συριτούδης, Θάνος, Κατρανίτσας, Δούπας (89′ Λειβαδιώτης), Μπαρμπαγιάννης, Κοσκολός, Αμπραχαμιάν (78′ Πελτέκης), Κοιλιάρης, Σιμιτσάκης, Θεοδωράκης (82′ Θεοδωράκης), Μαμούτ

ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Ντομπρασίνοβιτς): Φυσέκης, Γεωργιάδης, Σαμαράς, Λιώνης, Καλογέρης, Γκόλιας, Πόι, Ενλουντούλου, Καπνίδης, Σουνάς (77′ Νάκας), Σανιά (83′ Σαλγκάντο)