Β’ Εθνική: Ήττα στο φινάλε για την Ασπίδα στα Πεύκα

Πάλεψε για τρείς περιόδους η Ασπίδα Ξάνθης απέναντι στους δυνατούς στην έδρα τους Μαχητές Δόξας Πεύκων, με το τελευταίο δεκάλεπτο να είναι καθοριστικό για τη νίκη των γηπεδούχων με 71-48.

Η ομάδα του Κώστα Ιωαννίδη μπήκε πιο δυνατά και κατάφερε να έχει το προβάδισμα στην μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, με το σκορ ημιχρόνου να είναι ισόπαλο 30-30 και να μας προϊδεάζει για ένα ντέρμπι. Στο τρίτο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι φόρτσαραν λίγο καταφέρνοντας να πάρουν μια μικρή διαφορά, ενώ στο τέταρτο χωρίς να αντιμετωπίσουν πολλά προβλήματα έφτασαν την διαφορά στο +23 για το τελικό 71-48.

Πλέον οι παίκτες του Κώστα Ιωαννίδη στρέφουν την προσοχή τους στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με το Ανατόλια στο Εύμοιρο, οπού θέλουν να αποχαιρετήσουν την κατηγορία με ψηλά το κεφάλι.

Δεκάλεπτα: 12-16, 30-30 (ημίχρονο), 49-39, 71-48 (τελικό αποτέλεσμα)

Διαιτητές: Πιτσίλκας Β., Λεβεντέλης

ΜΑΧΗΤΕΣ ΔΟΞΑ ΠΕΥΚΩΝ (Χατζηκυριακίδης): Απιδόπουλος Δ. 2, Μάρουσιτς, Κολότσιος, Βαρδής, Ελευθεριάδης 25 (3), Κελεσίδης 1, Στόλης 7, Γερομιχαλός Π. 15, Γράβας 18, Γκαμούρας 3, Θεοδωράκος, Απιδόπουλος Γ.

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ (Ιωαννίδης): Δενδρινός, Παπαδάκης 2, Σαββίδης, Τσιώγκας 2, Στεφανίδης 2, Καραμπέκης 10, Παπανικολάου 14 (2), Κουτσογιάννης Απ. 7, Κουτσογιάννης Χρ., Τατάρης 5, Παλλάκης 4, Πετς 2.