Γ’ Εθνική: Στην Κατερίνη για την… άνοδο οι Βασίλισσες!

Πανέτοιμες να γράψουν ιστορία είναι οι Βασίλισσες της Θράκης που αναχώρουν το πρωί της Κυριακής για την πόλη της Κατερίνης για το μεγάλο ντέρμπι με τις Νεφέλες (17:00) που θα κρίνει το ποια ομάδα θα ανέβει στην Β’ Εθνική Γυναικών.

Ουσιαστικά έχουμε φινάλε με… ματσάρα στον 1 όμιλο της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών, με τις δυο καλύτερες ομάδες του ομίλου να κλείνουν την αυλαία με το… παιχνίδι της χρονιάς. Οι δύο ομάδες να μάχονται για το ένα και μοναδικό «χρυσό» εισιτήριο ανόδου στην Β’ Εθνική.

Η ομάδα της Ξάνθης βρίσκεται στην κορυφή τις βαθμολογίας έχοντας σε 7 παιχνίδια έξι νίκες και μία ισοπαλία (την 1η αγωνιστική με τις Πιερίδες στην Κατερίνη). Από την άλλη οι Νεφέλες βρίσκονται στην δεύτερη θέση με 16 βαθμούς, μετρώντας πέντε νίκες, μία ισοπαλία(με τις Πιερίδες), και μία ήττα, από τις Βασίλισσες στην Ξάνθη.

Τα κορίτσια του Απόστολου Κουτρουλού έχουν την μεγάλη ευκαιρία να καταφέρουν να κερδίσουν την άνοδο για πρώτη φορά στην ιστορία τους , παίζοντας για δύο μέχρι και… τρία αποτελέσματα. Βλέπετε οι Βασίλισσες πέρα από τη νίκη που θα τους δώσει την πανηγυρική άνοδο, βολεύονται και με την ισοπαλία αλλά ακόμη και με την ήττα. Μια και η ομάδα της Ξάνθης με την εμφατική νίκη που πέτυχε στο πρώτο παιχνίδι στην Ξάνθη με 4-1 έχουν το αβαντάζ τριών τερμάτων.

Στην Κατερίνη για να αντιληφθεί κανείς το πώς βλέπουν το παιχνίδι υπάρχει γενικός ξεσηκωμός με την διοίκηση των Νεφελών να ευελπιστεί να γεμίσει το γήπεδο της Αδρομάχης. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 17:00 και αναμένεται και αρκετός κόσμος απο την Ξάνθη, για να σταθεί στο πλευρό των κοριτσιών του Ξανθιώτικου συλλόγου.