Γ’ Εθνική: Όσα έγιναν στην αναμέτρηση Έβρου Σουφλίου – Καβάλα

Σαν… σίφουνας πέρασε η Καβάλα από το Σουφλί και ετοιμάζεται πλέον να τα παίξει όλα για όλα απέναντι στον Άρη, στην προσπάθεια που κάνει αν όχι για την πρώτη, έστω για την δεύτερη θέση που υπό προϋποθέσεις μπορεί να οδηγήσει στην Football League.

Ο ΑΟΚ ήταν πολύ καλός, αν και οι γηπεδούχοι έπαιξαν επίσης δυνατά, με φανατισμό. Πέτυχε 3 γκολ και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες. Ωστόσο παρά την ήττα του, ο Έβρος Σουφλίου εξασφάλισε την παραμονή του στην κατηγορία, αφού η ισοπαλία του Ακροποτάμου διατήρησε τους Εβρίτες σε απόσταση 4 βαθμών και την επόμενη αγωνιστική το Σουφλί θα πάρει τρεις ξεκούραστους πόντους απέναντι στην Καστοριά, άρα ουσιαστικά η απόσταση είναι 7 βαθμοί και δεν καλύπτεται.

Αναφορικά με το φιλμ του αγώνα, στο 9` από πάσα του Μπρατσιάνι, ο Κρυστάλλης έκανε το 0-1. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τελευταίος μόλις είχε μπει στον αγωνιστικό χώρο για να αντικαταστήσει τον Χάρη Παπποά που τραυματίστηκε στον αγκώνα, διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου αλλά ο τραυματισμός του δεν αποδείχθηκε τελικά σοβαρός.

Στο 65′ ο Παντελίδης που ήταν επίσης χρυσή αλλαγή για την Καβάλα και επίσης λόγω τραυματισμού, με ωραία ενέργεια και σουτ έγραψε το 0-2. Στο 68′ κέρδισε πέναλτι ο Μπρατσιάνι και ο Διαμαντίδης ευστόχησε για το 0-3. Στο 76′ ο Ερκάν, επίσης αλλαγή, μείωσε για το Σουφλί σε 1-3 επιτυγχάνοντας το γκολ της τιμής.

Γενικά η Καβάλα ήταν καλύτερη και είχε τις περισσότερες ευκαιρίες. Κορυφαίος ήταν ο Μπρατσιάνι που έχασε ευκαιρία στο 37′ και ο Γαβριηλίδης που είχε επίσης ένα καλό σουτ στο 23′ αλλά και ένα ακόμα στο 60′ που σταμάτησε στο δοκάρι.

Όμως και ο Έβρος Σουφλίου είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει στο πρώτο ημίχρονο, αλλά απέτρεψε  την ισοφάριση ο τερματοφύλακας Αθανασίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι περίπου 400 άτομα βρέθηκαν στο γήπεδο, ανάμεσά τους και 50 Καβαλιώτες που πανηγύρισαν έξαλλα την επιτυχία της ομάδας του.

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ Μπινόπουλος, Λαμπρινάκης, Παναγιώτου, Λίτσος, Τσαπάνης, Δραγανίδης, Μεμέτ, Ευφραιμίδης (59′ Γαβανάς), Αβουγιάν, Μάτεφ, Τοπούζης (71′ Ερκάν).
ΚΑΒΑΛΑ: Αθανασίου, Σταματόπουλος, Βιτλής, Μπάτζιος, Ιορδανίδης, Μκριτσιάν, Γαβριηλίδης, Παπαδόπουλος (46` λ.τ Παντελίδης), Διαμαντίδης, Μπρατσιάνι (71′ Μπλιός), Παππάς (8′ λ. τ Κρυστάλλης).