Μήνας ενόργανης γυμναστικής ο Μάιος για την Αλεξανδρούπολη

Μπήκε ο Μάιος και ο μήνας αυτός είναι αφιερωμένος στην Αλεξανδρούπολη στην ενόργανη γυμναστική, καθώς μια σειρά από διοργανώσεις θα πραγματοποιηθούν το διάστημα 23-31 Μαΐου.

Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν στο κλειστό «Μιχάλης Παρασκευόπουλος», η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους ενώ την διοργάνωση έχει αναλάβει ο Ο.Ε.Γ.Α. (Όμιλος Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξανδρούπολης) υπό την αιγίδα της Ε.Γ.Ο (Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία) και με την υποστήριξη του Δήμου Αλεξανδρούπολης και της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

«Μήνας Ενόργανης Γυμναστικής ο Μάιος για την Αλεξανδρούπολη!

Μία εβδομάδα γεμάτη ενόργανη γυμναστική θα περιέχει ο Μάιος στην Αλεξανδρούπολη, μιας και θα διοργανωθούν σπουδαίες αθλητικές εκδηλώσεις, σε Διεθνές, Πανελλήνιο και Τοπικό επίπεδο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ο.Ε.Γ.Α (Όμιλος Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξανδρούπολης) υπό την αιγίδα της Ε.Γ.Ο (Ελληνική Γυμναστικής Ομοσπονδία) και με την υποστήριξη του Δήμου Αλεξανδρούπολης και της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, θα διοργανώσει:

• 2ο Διεθνές Τουρνουά Ενόργανης Γυμναστικής Παίδων – Παμπαίδων, Κορασίδων -Παγκορασίδων «Ευ αγωνίζεσθαι» – (2nd International WAG/MAG Artistic Gymnastics Tournament “FAIR PLAY”)
Διάρκεια: 23 – 24 Μαϊου 2015
Χώρος: Κλειστό Γυμναστήριο Αλεξανδρούπολης «Μιχάλης Παρασκευόπουλος»
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

• Τελική Φάση Πανελλήνιων Αγώνων Ενόργανης Γυμναστικής Παμπαίδων-Παγκορασίδων
Διάρκεια: 30 – 31 Μαϊου 2015
Χώρος: Κλειστό Γυμναστήριο Αλεξανδρούπολης «Μιχάλης Παρασκευόπουλος
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

• Ενδιάμεσα, η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων Έβρου, θα διοργανώσει τους Σχολικούς Αγώνες Ενόργανης Γυμναστικής των Δημοτικών Σχολείων Ν. Έβρου με την ονομασία «Γιορτή της Γυμναστικής»
Διάρκεια: 26 – 27 – 28 Μαϊου 2015
Χώρος: Κλειστό Γυμναστήριο Αλεξανδρούπολης «Μιχάλης Παρασκευόπουλος»
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Σας προσκαλούμε και σας περιμένουμε!
Ο Πρόεδρος Ο.Ε.Γ.Α
Νεκτάριος Κελεσίδης»