Δοκιμάζεται από το προπονητή τερματοφυλάκων της Εθνικής Ιταλίας ο 16χρονος Τζελέπης του Πανθρακικού!

Στην Ιταλία βρίσκεται ο 16χρονος ποδοσφαιριστής του Πανθρακικού, Γιώργος Τζελέπης, που στο παρελθόν έχει απασχολήσει την ΑΕΚ και τον Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Όπως έγινε γνωστό από το sportsacademies, η Τζένοα απέστειλε προ ημερών πρόσκληση στον σύλλογο της Θράκης, ζητώντας τον ταλαντούχο γκολκίπερ για σύντομη δοκιμή και συμφωνία. Ο Πανθρακικός “άναψε” το πράσινο φως και όπως επιβεβαιώνει και το συγγενικό του περιβάλλον στο ThrakiSportS, ο Γιώργος Τζελέπης μετέβη την Κυριακή στην γειτονική χώρα για κυνηγήσει το όνειρο του.

O γεννηθέντας το 1999 τερματοφύλακας του Πανθρακικού, που πρόσφατα υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα του Πανθρακικού θα παραμείνει στο προπονητικό κέντρο της Τζένοα για μία εβδομάδα και θα περάσει από το μικροσκόπιο του προπονητή τερματοφυλάκων της Τζένοα Τζιανλούκα Σπινέλι, ο οποίος έχει το ίδιο πόστο και στην Εθνική Ομάδα της Ιταλίας. Μάλιστα, από τα χέρια του έχουν περάσει μεγάλοι ιταλοί τερματοφύλακες και κυρίως ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν, από τους καλύτερους γκολκίπερ του κόσμου.

Τον πιτσιρικά είδαν αγωνιζόμενο οι Ιταλοί στο πρόσφατο Τουρνουά Εθνικών Ομάδων που φιλοξενήθηκε στο Αζερμπαιτζάν την περίοδο του Πάσχα. Ο Τζελέπης αγωνίστηκε με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και οι Ιταλοί έμειναν εντυπωσιασμένοι από τα προσόντα του. Στην συνέχεια απέστειλαν την πρόσκληση στην ομάδα της Κομοτηνής και πλέον έχουν τον παίκτη στα χέρια τους για να επιβεβαιώσουν τις εξαιρετικές συστάσεις που τον ακολουθούν.

Ακόμα και αν ο νεαρός τερματοφύλακας δεν υπογράψει, το πέρασμά του από την Ιταλία μόνο καλό θα του κάνει αφού είναι γνωστός ο αποτελεσματικός τρόπος που δουλεύουν οι γείτονες με τους γκολκίπερ.

Όπως έγινε γνωστό, από το ThrakiSportS το περασμένο καλοκαίρι, τον κομοτηναίο παίχτη παρακολουθούσε και η ΑΕΚ μέσω του Ντούσαν Μπάγιεβιτς, ο οποίος έχει δείξει ενδιαφέρον για την ανέλιξή του και έχει σχηματίσει θετική γνώμη, υποστηρίζοντας ότι θα είναι επένδυση για το μέλλον η απόκτησή του από οποιαδήποτε ομάδα.

Μπροστά σε αυτά τα δεδομένα λοιπόν, στον Πανθρακικό κινήθηκαν αστραπιαία να τον δεσμεύσουν και να του προσφέρουν πλέον ημιεπαγγελματικό συμβόλαιο, που προπονείται μαζί με τους πρώτους τερματοφύλακες της ομάδας (Πασχαλάκης,
Αθανασιάδης) κάτι
που γινόταν και σε κάποιες περιπτώσεις και πέρυσι αφού τον νεαρό
πιστεύει πάρα πολύ ο Γιάννης Πλαβούκος.