Εκδικάστηκε η έφεση για τη μη αδειοδότηση του Πανθρακικού

Ολοκληρώθηκε λίγο πριν το μεσημέρι η διαδικασία εκδίκασης των υποθέσεων αδειοδοτήσεων για τις ΠΑΕ της Super League που δεν αδειοδοτήθηκαν σε πρώτο βαθμό.
Ο Πανθρακικός εκπροσωπήθηκε στην Δευτεροβάθμια Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης από το νομικό του σύμβουλο αλλά και από τον πρόεδρό του Δημήτρη Τζελέπη, ο οποίος εμφανίζεται αισιόδοξος ότι το ζήτημα θα κλείσει θετικά για την ομάδα της Θράκης.Ήταν η τρίτη ομάδα που παρουσιάστηκε διαδοχικά.  Η συζήτηση  ξεκίνησε με πρώτο τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος έχει πολυμελή εκπροσώπηση με επικεφαλής τον πρόεδρο του, Γιώργο Χριστοβασίλη. Ο “Αγιαξ της Ηπείρου” στοχεύει στην συμμετοχή του στα πλέι οφ, κάτι που δεν θα του επιτραπεί αν δεν αδειοδοτηθεί.

Μετά τον ΠΑΣ Γιάννινα πραγματοποιήθηκε η ακρόαση του Πλατανιά, ενώ ακολούθησε όπως προαναφέραμε ο Πανθρακικός. Βέροια και Λεβαδειακός ήταν οι τελευταίες ομάδες που τοποθετήθηκαν για το θέμα της αδειοδότησης, ενώ από την διαδικασία απουσίαζε ο Εργοτέλης.Άλλωστε δεν είχε και πολύ νόημα να πληρωθεί παράβολο και να διεκδικηθεί κάτι, από την στιγ,ή που η ομάδα υποβιβάστηκε στην Football League όπου ισχύουν άλλα, πιο ελαστικά, κριτήρια αδειοδότησης.

Υπενθυμίζεται ότι φάκελο δεν έχουν καταθέσει τόσο ο Πανιώνιος, ο οποίος απείχε από την διαδικασία για ακόμα μία χρονιά, όσο και οι ΟΦΗ και Νίκη Βόλου, που αποχώρησαν από το πρωτάθλημα, ενώ οι υπόλοιπες ΠΑΕ έχουν εξασφαλίσει άδεια συμμετοχής σε πρώτο βαθμό.

Η απόφαση της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Εφέσεων Αδειοδότησης της ΕΠΟ που είναι και τελεσίδικη, αναμένεται ίσως και εντός της ημέρας ή το αργότερο την Τετάρτη.