Έντονη και πολλαπλή θρακιώτικη παρουσία στον δεύτερο τελικό της Volley League

Μπορεί στο παρκέ η θρακιώτικη παρουσία να περιοριζόταν σε αυτήν του Δημήτρη Γκαρά που μετά και την δεύτερη νίκη στου Ρέντη είναι αγκαλιά με τον τίτλο της Volley League, ωστόσο στις εξέδρες του “Μελίνα Μεκρούρη” ήταν ουκ ολίγοι οι θρακιώτες.

Πέρα φυσικά από τη Νατάσα Γκαρά, την αδερφή του Δημήτρη που βρέθηκε ξανά σε αγώνα του στην Αθήνα χωρίς αυτή τη φορά να έχει βουλευτικές υποχρεώσεις, ο φακός συνέλαβε στις εξέδρες και τον Μάριο Γκιούρδα, σημαία στο παρελθόν του Ολυμπιακού, να συνομιλεί με τον Γιάννη Φάκα έχοντας πάντα στο πλευρό του και την σύζυγό του Μαρία Ντολαπτσή, επίσης Αλεξανδρουπολίτισσα.

Στο γήπεδο βρέθηκε ακόμα ο Ανδρέας Ανδρεάδης, που λίγες ώρες πριν είδε και τυπικά την ομάδα του, την ΑΕΚ, να χάνει το τρένο της παραμονής στη μεγάλη κατηγορία, αλλά και ο λίμπερο του Εθνικού Άκης Δαρίδης, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι του Σαββάτου με την Κηφισιά (ήταν στον πάγκο χωρίς φόρμες) και προφανέστατα δεν επέστρεψε με την ομάδα στην Αλεξανδρούπολη.

Παράλληλα, και ουκ ολίγοι άλλοι Εβρίτες που αγωνίζονται ή βρίσκονταν για διάφορους λόγους στην Αθήνα, έσπευσαν να παρακολουθήσουν τον τελικό. Άλλωστε ο Έβρος είμαι πρωτεύουσα του ελληνικού βόλεϊ και δεν το αμφισβητεί κανείς. Ο ΠΑΟΚ έκανε πλέον το 2-0 και ο Ορεστιαδίτης Δημήτρης Γκαράς είναι πολύ πιθανό το βράδυ της Τετάρτης στην κατάμεστη Πυλαία να στεφθεί (εκτός από κυπελλούχος καί) πρωταθλητής…