Έφυγε τελικά ποτέ ο Βασίλης Κυρουβίδης από τον Πανθρακικό;

Τελικά, παραμένει ή όχι ο Βασίλης Κυρουβίδης στον Πανθρακικό; Πολλά γράφτηκαν και ακόμα περισσότερα λέγονται στην πόλη της Κομοτηνής.
Μεσούσης της σεζόν διέρρευσε ότι αποχώρησε από το πόστο του τεχνικού διευθυντή του Πανθρακικού, χωρίς ποτέ η πληροφορία να επιβεβαιωθεί με επίσημη ανακοίνωση από τον σύλλογο.
Παρόλα αυτά, όπως επισήμανε ο “Πληροφοριοδότης” της “Ώρας για Σπορ”, αυτό δεν σημαίνει ότι έριξε και «μαύρη πέτρα».
Και παρακολουθεί «εξ αποστάσεως» τα δρώμενα στην ακριτική ομάδα καί πήγε στην Πόλη και είδε δια ζώσης την φιλική αναμέτρηση με την Γαλατάσαραϊ.
“Κι αν του ζητηθεί η γνώμη για κάποιον παίκτη, θα την πει εκεί που πρέπει. Ετσι είναι. Οι μεγάλες αγάπες, ποτέ δεν θα πεθαίνουν!”, αναφέρει το δημοσίευμα.
Βέβαια, το δημοσίευμα λαμβάνει ως δεδομένο ότι ο Βασίλης Κυρουβίδης αποχώρησε από τον Πανθρακικό. Αλλά είναι και ένα δημοσίευμα που είχε το φως της δημοσιότητας την Πρωταπριλιά.
Αυτό ίσως έχει την σημειολογία του, γιατί ο Κυρουβίδης πέρα από το φιλικό με την Γαλατά και φυσικά όλους τους εντός έδρας αγώνες του Πανθρακικού, δίνει συχνά το “παρών” και σε αρκετούς εκτός έδρας. Και μάλιστα δεν περιορίζεται στην εξέδρα, αλλά τον βλέπεις και στα αποδυτήρια, όπου (υποτίθεται ότι) δεν έχουν πρόσβαση οι απλοί φίλαθλοι.
Σε κάθε περίπτωση πάντως, εκείνο το πανό “Κυρουβίδη φύγε” που συνήθιζαν να έχουν στα εντός έδρας παιχνίδια οι Ultras, τις τελευταίες αγωνιστικές είχε εξαφανιστεί. Αλλά όπως εμμέσως πλην σαφώς αναφέρει και ο “Πληροφοριοδότης”, αυτό δεν σημαίνει ότι έφυγε κιόλας…