Κομοτηναία έκρυψε τις χρυσές λίρες μέσα σε… κιμά, αλλά οι κλέφτες τις εντόπισαν με μηχάνημα!

Σήκωσαν όλο τον καταψύκτη με τα κρεατικά οι κλέφτες που μπήκαν οργανωμένα σε διαμέρισμα στην Κομοτηνή. Η ιδιοκτήτρια είχε προνοήσει να αποφύγει την γνωστή κρυψώνα στην κρεβατοκάμαρα κι επέλεξε να βάλει λίρες κυρίως και χρυσαφικά μέσα σε κιμά που τον πήρε και τα ζύμωσε για να τα βάλει στην κατάψυξη σίγουρη ότι τα έχει ασφαλίσει.

Να όμως που οι κλέφτες που μπήκαν είχαν προφανώς ανιχνευτικό μηχάνημα μετάλλων με αποτέλεσμα να χτυπήσει στον καταψύκτη και να τον αδειάσουν παίρνοντας όλα τα κρεατικά και τίποτα απολύτως άλλο. Η ιδιοκτήτρια το φυσά και δεν κρυώνει… ενώ το εξομολογήθηκε στις φίλες της και σκέφτεται να κάνει καταγγελία ή όχι στην αστυνομία.

Πηγή: http://www.xronos.gr

Σήκωσαν όλο τον καταψύκτη με τα κρεατικά οι κλέφτες που μπήκαν οργανωμένα σε διαμέρισμα στην Κομοτηνή. Η ιδιοκτήτρια είχε προνοήσει να αποφύγει την γνωστή κρυψώνα στην κρεβατοκάμαρα κι επέλεξε να βάλει λίρες κυρίως και χρυσαφικά μέσα σε κιμά που τον πήρε και τα ζύμωσε για να τα βάλει στην κατάψυξη σίγουρη ότι τα έχει ασφαλίσει. Να όμως που οι κλέφτες που μπήκαν είχαν προφανώς ανιχνευτικό μηχάνημα μετάλλων με αποτέλεσμα να χτυπήσει στον καταψύκτη και να τον αδειάσουν παίρνοντας όλα τα κρεατικά και τίποτα απολύτως άλλο. Η ιδιοκτήτρια το φυσά και δεν κρυώνει… ενώ το εξομολογήθηκε στις φίλες της και σκέφτεται να κάνει καταγγελία ή όχι στην αστυνομία.

Πηγή: http://www.xronos.gr/detail.php?ID=96783