Ο «κλεισμένος» Γούτας και ο αντικαταστάτης από την… Κύπρο!

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Τελευταία μέρα των μεταγραφών σήμερα, εκτός των ελεύθερων που πήραν παράταση μέχρι τις 13 Φεβρουαρίου, με τα σενάρια της τελευταίας στιγμής να δίνουν και να παίρνουν.

Ένα από αυτά θέλει τον κεντρικό αμυντικό της Skoda Ξάνθη Δημήτρη Γούτα να έχει «κλείσει» στον Ολυμπιακό με τους Πειραιώτες μάλιστα να θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους από τώρα. Οι πληροφορίες μάλιστα μιλούν για αρκετά καλή οικονομικά πρόταση από την ομάδα του Πειραιά. Είναι γνωστό ότι ο Θασίτης αμυντικός της Ξάνθης αποτελεί διακαή πόθο πολλών ομάδων, ωστόσο όπως δείχνουν τα πράγματα η ομάδα του Ολυμπιακού είναι αυτή που κατέθεσε την καλύτερη πρόταση για την απόκτηση του Γούτα, με το μόνο που απομένει είναι να διαπιστωθεί αν όντως θα επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες από την Αθήνα για μεταγραφή από τώρα η για το καλοκαίρι.

Δείγμα πάντως πως όντως κάτι… τρέχει με τον Γούτα αποτελεί και η πρόταση της Ξάνθης στον 26χρονό κεντρικό αμυντικό Τάσο Παπάζογλου που έμεινε ελεύθερος από τον ΑΠΟΕΛ, και δεν αποκλείεται εκτός απροόπτου να αποτελέσει το τέταρτο μεταγραφικό απόκτημα της Θρακιώτικης ΠΑΕ στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ο Σερραίος κεντρικός αμυντικός που πέρα από τον ΑΠΟΕΛ στο παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα των Πανσερραϊκού και Ολυμπιακού, σύμφωνα με πληροφορίες καλοβλέπει την προοπτική της Ξάνθης που είναι και οικονομικά είναι καλύτερη από αυτές που έχει στα χέρια του, και είναι η ομάδα που μπορεί να του παρέχει όσα χρειάζεται.

Μένει να δούμε λοιπόν αν θα ευοδωθούν οι συγκεκριμένες πληροφορίες, και ποιά θα είναι η κατάληξη στης περιπτώσεις των Γούτα και Παπάζογλου…