Photos: Ο διευθυντής της Πυροσβεστικής Σουφλίου που βάφτισε… “Άρη” και τα δυο παιδιά του προς τιμήν της ομάδας του!!!

Γράφει ο Κουτσοballης

– Οι άνθρωποι του Άρη δεν πίστευαν στα αυτιά τους, ακούγοντας τους ανθρώπους της τοπικής ομάδας να πλέκουν το…. εγκώμιο του «θεού του πολέμου» και να ομολογούν τη δυναμική του συλλόγου! Όμως, όπως έγραψε το pressaris, κάποια στιγμή, όλοι δεν έκρυψαν την (ευχάριστη) έκπληξη τους, όταν ο διευθυντής της τοπικής Πυροσβεστικής Κωνσταντίνος Ταπεινόπουλος παρουσιάστηκε και… τελικά άναψε «φωτιές!

 

«Εχω δυο γιους… Τον ΑΡΗ και τον ΑΡΗ»! είπε αρχικά γελώντας και μετά από την πρώτη αμηχανία έδωσε.. εξηγήσεις: «Λόγω της αγάπης μου για τον Άρη με οδήγησε να βαπτίσω με δυο ονόματα τους γιους μου! Οδυσσέας-Άρης ο ένας, Άγγελος-Άρης ο άλλος» έλεγε με αυθορμητισμό στους ανθρώπους των κίτρινων, δείγμα ότι ο σύλλογος παρά τα τεράστια προβλήματά του, συνεχίζει να εκπέμπει ενέργεια προς κάθε κατευθύνση!

Ο Κώστας Ταπεινόπουλος δεν κρύβει την αγάπη του για την πατρίδα, τους συνανθρώπους του, αλλά και τον Άρη, γράφοντας την δική του ξεχωριστή ιστορία στο Σουφλί, εκεί όπου δίνει καθημερινά τη δική του «μάχη» στο Πυροσβεστικό σώμα. Το καλοκαίρι σβήνει φωτιές, τις προηγούμενες μέρες καθημερινά βρισκόταν στην μάχη των πλημμυρών στον Έβρο, αλλά στην επικαιρότητα πέραν της Θράκης ήρθε για άλλο λόγο.

Ο 42χρονος Προϊστάμενος του Πυροσβεστικού κλιμακίου Σουφλίου ήρθε στην επικαιρότητα των τελευταίων ημερών με αφορμή τον αγώνα του Άρη στον Έβρο κόντρα στην ομάδα του Σουφλίου. Μίλησε μάλιστα στην εφημερίδα «Δημοκρατία» τονίζοντας με καμάρι: «έχω βαπτίσει και τα δυο μου αγόρια Άρης (!), ως δεύτερο όνομα. Αιμίλιος-Άρης και Οδυσσέας-Άρης», είπε με καμάρι.

Τα δυο του αγόρια τα έχει ντύσει στα… κιτρινόμαυρα και κρατάει ψηλά την σημαία του Αρη στον Έβρο! Η καταγωγή του είναι από το Ροδολίβος Σερρών, όπου γεννήθηκε και από μικρό παιδί δεν έκρυψε την αγάπη για τον Άρη. «Πήγαινα στο γήπεδο, ήμουν και είμαι στο πλευρό της ομάδας μου. Ακόμη και τώρα που περνάει τον “γολγοθά” της Γ” εθνικής πρέπει να είμαστε όλοι στο πλευρό της. Στα δύσκολα φαίνονται οι φίλοι, άλλωστε» δήλωσε στη «Δημοκρατία».

Σε σχέση με τα παιδιά του, υπογραμμίζει: «Ο μεγάλος μου γιος γεννήθηκε το 2010. Είχα υποσχεθεί ότι εάν παίρναμε το κύπελλο στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό εκείνη τη χρονιά, θα έδινα στο γιο μου το όνομα του παίκτη που θα έβαζε το γκολ! Αλλά δεν τα καταφέραμε».

Η ζωή σε μια ακριτική περιοχή, όπως είναι το Σουφλί μπορεί να είναι δύσκολη, αλλά όπως είπε ο Κ. Ταπεινόπουλος στο pressaris, από όπου και οι φωτογραφίες, «έχω μεγαλώσει στην επαρχία, σπούδασα στη Θεσσαλονίκη, παίρνοντας το πτυχίο του δικηγόρου, βρέθηκα χωρίς να το… πολυκαταλάβω στην Πυροσβεστική και 13 χρόνια, μου αρέσει να προσφέρω στον συνάνθρωπο και να βιώνω τους ρυθμούς ζωής μιας επαρχιακής πόλης, οπότε, δόξα τω Θεώ, είμαστε καλά».

Δείτε τις φωτογραφίες …