Χωρίς Κατσικά αλλά κανονικά (;) με Κλάους απέναντι σε Πανθρακικό και Ξάνθη ο ΠΑΟΚ

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  Πύρρειος αποδείχτηκε η νίκη του ΠΑΟΚ επί της Ντιναμό Μινσκ, αφού ο Κατσικάς αποχώρησε τραυματίας στο 28′ και σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση του ιατρικού τιμ υπέστη θλάση στο δικέφαλο, που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για περίπου τρεις εβδομάδες, ενώ και ο Κλάους Αθανασιάδης τραυματίστηκε στη φάση του δευτέρου τέρματος που πέτυχε.

Αυτό σημαίνει ότι ο κατσικάς θα χάσει το ματς της Κυριακής με τον Πανθρακικό, το μάτς “τίτλου” στο Καραισκάκη με τον Ολυμπιακό, της άλλης εβδομάδας με την Ξάνθη στα Πηγάδια αλλά και την αναμέτρηση – τελικό για την πρόκριση με την γαλλική Γκινγκάμπ στην Τούμπα.

Όσο για τον Κλάους Αθανασιάδη; Ο σκόρερ των δύο τερμάτων του «δικεφάλου» του βορρά τραυματίστηκε στο δεύτερο γκολ, έδειξε να κουτσαίνει, ανησύχησε τους πάντες και αποδείχθηκε ότι έχει μια κάκωση στο πόδι.

Πάντως, πρόκειται για πρόβλημα που δεν είναι σημαντικό, αφού θα υπολογίζεται και για το κυριακάτικο εντός έδρας ματς της Κυριακής (30/11) με τον Πανθρακικό για την 12η αγωνιστική της Superleague, αλλά πιθανότατα θα προφυλαχθεί για το ματς με τον Ολυμπιακό και για τη δύσκολη τριάδα αγώνων που ακολουθεί.

Ο Κλάους έχει πρησμένο το δάχτυλο του δεξιού του ποδιού, με το ιατρικό τιμ να ανησυχεί μήπως πρόκειται για κάταγμα. Με την άφιξη της ομάδας στην Θεσσαλονίκη θα γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί η κατάσταση του.