Βοήθεια από… Πανθρακικό στον Αστέρα Τρίπολης για το ματς με Μπεσίκτας

Αποστολή στην Κωνσταντινούπολη: Θοδωρής Τσούτσος

–  Στην Κωνσταντινούπολη βρίσκονται από το απόγευμα της Τετάρτης δυο άνθρωποι αρκετά γνώριμοι στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Πανθρακικού: ο Τζαφέρ Ισμαήλ και ο Ηλίας Λεου. Έχουν αναλάβει να βοηθήσουν να γίνει ευκολότερη η παραμονή του Αστέρα Τρίπολης στην Τουρκία για το ματς με την Μπεσίκτας, καθώς αποτελούν τους μεταφραστές της ελληνικής ομάδας στην Πόλη.

Ο Ηλίας ήταν μέχρι πρότινος φροντιστής της ΠΑΕ Πανθρακικός και ο Τζαφέρ για πολλά χρόνια μασέρ της ομάδας, αλλά και οδηγός στην ΠΑΕ Πανθρακικός. Τα ονόματά τους παραμένουν στην επίσημη ιστοσελίδα του Πανθρακικού ως μέλη του προσωπικού του ποδοσφαιρικού τμήματος, αν και σύμφωνα με πληροφορίες δεν συνεργάζονται πλέον με την ομάδα της Κομοτηνής.

Σε κάθε περίπτωση, έχουν κάνει καλό όνομα. Η κλήρωση της ΟΥΕΦΑ έφερε τον Αστέρα Τρίπολης να κάνει πρεμιέρα στους ομίλους του Europa League από την γειτονική Κωνσταντινούπολη και οι δυο τους κλήθηκαν από την ελληνική ομάδα να συνεισφέρουν στην προσπάθειά της.

Έτσι αναχώρησαν την Τετάρτη από την Κομοτηνή και στις 8.00 βράδυ θα βρίσκονται και αυτοί το βράδυ στο αχανές Στάδιο Ατατούρκ για την πρεμιέρα της πελοποννησιακής ομάδας στους ομίλους του Europa League…