Ψάχνουν αντίπαλο για φιλικό στον Πανθρακικό

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Φιλικό παιχνίδι με ανταγωνιστικό αντίπαλο για να κρατήσει σε αγωνιστικούς ρυθμούς την ομάδα έχει ζητήσει ο Άκης Μάντζιος για τοπ προσεχές Σαββατοκύριακο που διακόπτεται το πρωτάθλημα λόγω του αγώνα της Εθνικής Ομάδας με την Ρουμανία, αλλά τέτοιο φιλικό ακόμα δεν έχει κλειστεί.

 

Η ομάδα της Κομοτηνής θέλει να κλείσει φιλικό ενόψει της… απραξίας του σαββατοκύριακου (6-7/9) με τον Άκη Μάντζιο να δίνει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί πολύ τις δυο πρώτες αγωνιστικές της Super League. Μπορεί οι Θρακιώτες να αντιμετώπισαν το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος την Δευτέρα (1/9) αλλά αναζητείται και νέος αντίπαλος για ένα δυνατότερο «τεστ».

Η εύκολη λύση της γειτονικής Ξάνθης, που είχε βολέψει σε αντίστοιχη περίπτωση την περσινή σεζόν, αυτή τη φορά δεν μπορεί να υπάρξει καθώς φρόντισε να γεμίσει αυτό το κενό με το διεθνές φιλικό με την τουρκική Ιστανμπουλ. Μια σκέψη είναι ο ΠΑΟΚ, δεδομένου ότι και οι Θεσσαλονικείς είχαν το ίδιο πρόβλημα, όπως αναδείχθηκε μετά την πρόταση της ΤΣΣΚΑ Σόφιας να πάνε εκεί και να γιορτάσουν την προσάρτηση της Ανατολικής Ρωμυλίας στην Βουλγαρία.