Επέτειος: Οι Θρακιώτες που συμμετείχαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2004

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Γιάννης Γιαγκίνης

–  Δέκα χρόνια συμπληρώθηκαν από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας. Μπορεί η τελετή έναρξης να πραγματοποιήθηκε στο ΟΑΚΑ στις 13 Αυγούστου του 2004, ωστόσο τα αγωνιστικό πρόγραμμα είχε ξεκινήσει δυο ημέρες νωρίτερα.

Συνολικά 441 άτομα αριθμούσε η ελληνική αποστολή σε αυτήν την διοργάνωση, όπως είχαν ανακοινωθεί από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Από αυτούς οι 20 ήταν Θρακιώτες ή… «Θρακιώτες», καθώς είχαν αποκτήσει ή απέκτησαν στην πορεία σχέση με την περιοχή μας ή τις ομάδες μας.

Αναμφισβήτητα, η πιο πολυπληθής συμμετοχή θρακιωτών σημειώθηκε στις Εθνικές Βόλεϊ με πέντε άτομα να προέρχονται ή να έχουν σχέση με τον Έβρο. Ανάμεσά τους ο αρχηγός Μάριος Γκιούρδας και ο ορεστιαδίτης Αντώνης Τσακιρόπουλος, καθώς επίσης και η πασαδόρος της Εθνικής Γυναικών Ελένη Μεμετζή, επίσης από την Ορεστιάδα.

Δεν πρέπει όμως να ξεχάσουμε και τον Θόδωρο Μπάεφ, ελληνοποιημένο μεν αλλά Εβρίτη, αφού ως παίκτης του Εθνικού Αλεξανδρούπολης έλαβε την ελληνική υπηκοότητα πριν μετακομίσει στην Ορεστιάδα. Αλλά σχέσεις με την περιοχή μας είχε και ο Αντρέι Κράβαρικ, που στα μέσα της δεκαετίας του ’90 πέρασε από τον Εθνικό πριν κάνει την μεγάλη του καριέρα με τον Ηρακλή.

Κανείς δεν πρέπει φυσικά να ξεχνά τον στίβο, που μας έδωσε άλλωστε και μετάλλια. Όλοι εστιάζουμε στο ασημένιο της αλεξανδρουπολίτισσας τριπλουνίστριας Πηγής Δεβετζή, γνωστής έκτοτε και ως «ιπτάμενης θρακιώτισσας». Λίγοι ωστόσο γνωρίζουν ότι και η Φανή Χαλκιά, που κατέκτησε το χρυσό στα 400 μέτρα με εμπόδια και αποτέλεσε ένα από τα πρόσωπα των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας, έχει ρίζες από την περιοχή μας. Όπως και η ακοντίστρια Αγγελική Τσιολακούδη, η ταυτότητα της οποίας αναφέρει ότι γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη.

Εβρίτισσα είναι φυσικά και η κολυμβήτρια Ζωή Δημοσχάκη, που πρόσφατα έγινε μανούλα και το 2004 είχε οριστεί να πει τον όρκο των αθλητών στην τελετή έναρξης! Αλλά και η Καταλίν Πάρτιτς, η ελληνοουγγαρέζα αθλήτρια που εκπροσώπησε την χώρα μας στο μοντέρνο πένταθλο, που επίσης όπως διαβάζουνε στα τότε δημοσιεύματα, είχε καταγωγή από το Διδυμότειχο.

Εβρίτισσα είναι φυσικά και η κορυφαία ελληνίδα κωπηλάτρια Χρύσα Μπισκιτζή, από τον Κυπρίνο συγκεκριμένα – οπότε μέσω αυτής ανακαλύπτουμε έναν ακόμα Θρακιώτη, έστω και… εξ αγχιστείας και μάλιστα… μεταλλιούχο, τον επίσης κωπηλάτη σύζυγό της Βασίλη Πολύμερο, που είχε κατακτήσει το χάλκινο στην Αθήνα και το ασημένιο τέσσερα χρόνια αργότερα, στο Πεκίνο. Υπό αυτήν την έννοια, ως «θρακιώτη» λόγω του μετέπειτα γάμου του με την γνωστή ξανθιώτισσα τηλεπαρουσιάστρια Μπέττυ Μαγγίρα μπορούμε να θεωρήσουμε και τον πολίστα Δημήτρη Μάζη, βασικό στέλεχος της Εθνικής Ομάδας Υδατοσφαίρισης.

Στην Αλεξανδρούπολη είχε εγκατασταθεί με την οικογένειά του τα πρώτα χρόνια που ήρθε στην Ελλάδα ο Αλέξανδρος Κιλιγκαρίδης, που είχε εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο σπριντ του κανόε καγιάκ και δυστυχώς έφυγε πρόωρα πριν ένα χρόνο από την ζωή, λίγο μετά από έναν ακόμα αγώνα που είχε δώσει τιμώντας τα ελληνικά χρώματα. Στην Θράκη εξακολουθούν να μένουν πολλοί από τους συγγενείς του. Όπως στην Θράκη (και συγκεκριμένα στην Ξάνθη) μένουν και πολλοί συγγενείς της οικογένειας Ηλιάδη του τζούντο, που εκπροσωπήθηκε με τρία μέλη της στην «Αθήνα», με πιο διάσημο τον Ηλία Ηλιάδη που κατέκτησε άλλωστε το χρυσό μετάλλιο.

Επίσης, στην ελληνική ολυμπιακή αποστολή είχαμε μέχρι και σκοπευτή αλλά και γυμναστή από την περιοχή μας – αμφότεροι από την Ξάνθη. Αλήθεια, πόσοι θυμάστε ότι ο Νίκος Αντωνιάδης, μέλος του συλλόγου «Θραξ Πελταστής», είχε λάβει μέρος στην σκοποβολή. Και ο Μιχάλης Πελιβανίδης, του συλλόγου Γυμναστικής Ερατώ Ξάνθης, ήταν ο μοναδικός εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ιδιαίτερα θεαματικό αγώνισμα του τραμπολίνο.

Ωστόσο η Θράκη είχε εκπροσώπηση και στο ποδόσφαιρο. Στις γυναίκες, βασικό μέλος της αποστολής ήταν η Βίκυ Σουπιάδου, με καταγωγή από την Διομήδεια Ξάνθης, που τότε είχε μόλις πάρει μεταγραφή από την Ροδόπη ’87 για την ομάδα της Αίγινας.

Αλλά και στους άνδρες είχαμε εκπροσώπηση ως Θράκη, μόνο που τότε… δεν το ξέραμε. Πόσοι θυμάστε ότι στην ολυμπιακή ποδοσφαιρική ομάδα μετείχε, λίγες μέρες μετά την κατάκτηση της κορυφής της Ευρώπης στην Πορτογαλία ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, που μετέπειτα φόρεσε την φανέλα του Πανθρακικού; Πόσοι επίσης θυμάστε ότι σε εκείνη την ολυμπιακή ομάδα μετείχε, ως παίκτης του Ολυμπιακού τότε, ο Σπύρος Βάλλας, επί πολλά χρόνια στην συνέχεια παίκτης αλλά και αρχηγός της Skoda Ξάνθη;

Αλλά και ο Χρήστος Καρυπίδης, που ήρθε φέτος στα Πηγάδια και ανήκει στο έμψυχο δυναμικό της Skoda, ήταν ένα από τα ονόματα που δηλώθηκαν από την ΕΟΕ στην ελληνική αποστολή των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004. Μάλιστα οι τρεις τελευταίοι τέτοιες ώρες, τέτοια μέρα, δέκα χρόνια πριν, είχαν ολοκληρώσει ήδη και τον πρώτο αγώνα τους απέναντι στην Κορέα στο Καυταντζόγλειο, καθώς το αγωνιστικό πρόγραμμα του ποδοσφαίρου είχε ξεκινήσει δυο ημέρες πριν την τελετή έναρξης.

Αυτός είναι και ο λόγος που δημοσιεύσαμε αυτό το μίνι αφιέρωμα τώρα και όχι την Τετάρτη, επέτειο των δέκα χρόνων από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας. Θα έχουμε για τότε άλλα (πολλά αφιερώματα), μέσα από το ThrakiSportS, στο πλαίσιο της ενότητας «Αθήνα 2004 και Θράκη».

 

Συνοπτικά, οι Θρακιώτες ή… «Θρακιώτες» αθλητές που έλαβαν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας (με τον κίνδυνο πάντα να ξεχνάμε κάποιον) ήταν:
1.  Νίκος Αντωνιάδης
2.  Σπύρος Βάλλας
3.  Μάριος Γκιούρδας
4.  Χρυσοπηγή Δεβετζή
5.  Ζωή Δημοσχάκη
6.  Χρήστος Καρυπίδης
7.  Ανδρέας Κιλιγκαρίδης
8.  Αντρέι Κράβαρικ
9.  Ελένη Μεμετζή
10.  Θόδωρος Μπάεφ
11.  Χρύσα Μπισκιτζή
12.  Δημήτρης Παπαδόπουλος
13.  Καταλίν-Μπεάτ Πάρτιτς
14.  Μιχάλης Πελιβανίδης
15.  Βίκυ Σουπιάδου
16.  Αντώνης Τσακιρόπουλος
17.  Αγγελική Τσιολακούδη
18.  Φανή Χαλκιά

 

Αναλυτικά και τα 441 μέλη της ελληνικής αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, όπως είχαν ανακοινωθεί από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (συμπεριλαμβανομένων των Κώστα Κεντέρη και Κατερίνα Θάνου, που αποκλείστηκαν στην συνέχεια):

ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ: Κασάπη Βασιλική, Καστρίτση Χαρίκλεια, Τσακίρη Αναστασία, Ιωαννίδη Χριστίνα, Σαμπάνης Λεωνίδας, Μήτρου Βίκτωρ, Δήμας Πύρρος, Μαρκουλάς Γεώργιος, Κακιασβίλι Ακάκιος, Κουρτίδης Νικόλαος. 

ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΕΣ:  Γκιούρδας Μάριος, Κουρνέτας Βασίλειος, Κράβαρικ Αντρέι, Λάππας Ηλίας, Μπάεβ Τοντορ – Ζλάτκοβ, Πανταλέων Σωτήριος, Προύσαλης Κωνσταντίνος, Ρουμελιώτης Νικόλαος, Στεφάνου Γεώργιος, Τσακιρόπουλος Αντώνιος, Χατζηαντωνίου Θεόδωρος, Χριστοφιδέλης Κωνσταντίνος.  

ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΕΣ:  Βλάχου Ιωάννα, Γκαραγκούνη Μαρία, Γκαραγκούνη Νίκη, Ιορδανίδου Σοφία, Κιόση Ελένη, Μεμετζή Ελένη, Ντουμιτρέσκου Ρουξάντρα-Κουντρούτ, Παπάζογλου Βασιλική, Προνιάδου Ζάννα, Σακκουλά Χαρίκλεια, Τζανακάκη Γεωργία, Χατζηνίκου Ελευθερία. 

ΕΝΟΡΓΑΝΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ: Αποστολίδη Μαρία, Μπισμπίκου Στεφανί, Μάρας Βλάσσης, Ταμπάκος Δημοσθένης 

ΙΠΠΑΣΙΑ: Δεμιροπούλου Αγλαΐα, Λεμάν Γκέρτα, Σούρλα Αλεξάνδρα, Αθανασιάδη Εμμανουέλα, Ρόμπερτσον-Μυτιληναίου Χάννα, Τσάτσου Δανάη, Αντικατζίδη Μικαέλα – Χάιντι, Πέτρης Αντώνης. 

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ: Μπεκατώρου Σοφία, Τσουλφά Αιμιλία, Κραβαριώτη Βιργινία, Φράι Αθηνά, Γιακουμίδου Αικατερίνη, Δημητρακοπούλου Ελένη, Μαντζαράκη Ευτυχία, Κοσματόπουλος Ανδρέας, Τριγκώνης Κωνσταντίνος, Παχουμάς Αθανάσιος, Πορτοσάλτε Βασίλειος, Παπαθανασίου Αιμίλιος, Χειμωνάς Ευάγγελος, Κακλαμανάκης Νικόλαος, Πελεκανάκης Λεωνίδας, Κοντογούρης Γεώργιος, Πασχαλίδης Ιορδάνης, Γαρέφης Χρήστος. 

ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ ΣΛΑΛΟΜ:  Φερεκίδη Μαρία, Τσακμάκης Χρήστος, Δημητρίου Αλέξανδρος. 
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ ΤΑΧΥΤΗΤΑ: Αλεξοπούλου Αθηνά – Θεοδώρα, Κιλιγκαρίδης Ανδρέας, Παπανδρέου Απόστολος. 

ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ: Παππά – Παπαβασιλοπούλου Ευτυχία, Σφακιανού Φλωρεντία, Γεωργάτου Διαμαντίνα, Κουτσοπέτρου Σωτηρία, Γαβριηλίδης Ιωάννης, Τράκας Σωτήριος, Μπιμπης Θωμάς, Σιρανίδης Νικόλαος. 

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ:  Καβαρνου Ειρήνη, Σαρακατσάνη Αικατερίνη, Καρεστεργίου Ειρήνη, Δημοσχάκη Ζωή, Αγγελοπούλου Βασιλική, Τζαβέλλα Αθηνά, Κώστα Ειρήνη, Κωστή Ελένη, Μαχαίρα Αντωνία, Μανώλη Γεωργία, Τσάγκα Ευαγγελία, Μάτσα Μάρθα, Νανγκουάρα Νερυ- Μαντεϋ, Λυμπερτά Μαριάννα, Γρηγοριάδης Αριστείδης, Πάστρας Σωτήριος, Παπαδόπουλος Χρήστος, Διαμαντίδης Γεώργιος, Ζήσιμος Ανδρέας, Κοκκώδης Αντώνης, Δρυμωνάκος Ιωάννης, Αλυφαντής Ρωμανός – Ιάσων, Γκιούλμπας Αντώνιος, Γιαννιώτης Σπυρίδων, Μαγγανάς Σπυρίδων, Μπιτσάκης Σπυρίδων, Τσόλτος Αλέξανδρος, Αντωνόπουλος Απόστολος, Ξυλούρης Νικόλαος, Τσαγκαράκης Απόστολος.

ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ: Μπισκιτζή Χρύσα, Σακελλαρίδου Μαρία, Πολύμερος Βασίλειος, Σκιαθίτης Νικόλαος. 

ΜΠΑΝΤΜΙΝΤΟΝ: Βέλκος Θεόδωρος, Πάτης Γεώργιος.

ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ: Γλυνιαδάκης Ανδρέας, Διαμαντίδης Δημήτριος, Ζήσης Νικόλαος, Κακιούζης Μιχαήλ, Ντικούδης Δημοσθένης, Παπαλουκάς Θεόδωρος, Παπανικολάου Δημήτρης, Σπανούλης Βασίλειος, Τσαρτσαρής Κωνσταντίνος, Φώτσης Αντώνιος, Χαρίστης Χρήστος, Χατζηβρέττας Νικόλαος. 

ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Βασιλείου Ελένη, Δελή Αικατερίνη, Καββαδία Τατιάνα, Καλέντζου Δήμητρα, Κλιγκοπούλου Σοφία, Κωστάκη Αν., Μαλτση Ευανθία, Σαμορούκοβα Μαρία, Σαρέγκου Πολυμνία, Σταχτιάρη Ειρήνη, Τασούλη Ατλαντή-Μαρί, Χριστοφοράκη Αθηνά. 

ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΠΕΝΤΑΘΛΟ: Πάρτιτς Καταλίν-Μπεάτ, Φλώρος Βασίλειος. 

ΜΠΕΪΖΜΠΟΛ: Δημητρέλης Τζέιμς – Χριστόδουλος, Δούρος Δημήτριος, Ζαβάρας Κλίντον-Ουέιν, Θεοδωράκος Τζάρεντ – Γεώργιος, Θεοδώρου Νικόλαος, Θεοχάρης Κόρυ – Αντώνιος, Καβουργιάρης Δημήτριος, Κινγκσμπούρι Ρόμπεντ – Ρέιμοντ, Κοτταράς Γεώργιος, Κουτσαντωνάκης Μιχαήλ, Κρεμμυδάς Αλέξανδρος, Μαηστράλης Πήτερ- Γκας, Μαρκάκης Νικόλαος, Μελεχες Μελετι Ρος, Μπέλιντζερ Κλεητον, Μπούρας Μπραντλη Κωνσταντίνος, Μπρακ Ανδρέας Τζέιμς, Παπαλυμπέρης Ερικ Ντάνιελ, Ρόμπινσον Χριστόφορος, Σπανός Βασίλειος, Σπένσερ Σον Τζέιμς, Συκαράς Παναγιώτης, Σωτηρόπουλος Παναγιώτης, Χάισλερ Λόρενς. 

ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ: Αρβανίτη Βίκυ, Καραντάσιου Βάσω, Κουτρουμανίδου Θάλεια, Σφυρή Ευφροσύνη, Μιχαλόπουλος Αθανάσιος, Μπελιγράτης Παύλος. 

ΞΙΦΑΣΚΙΑ: Ρεντούμη Μαρία, Μαγκανουδάκη Μαρία, Σιδηροπούλου Νίκη – Κατερίνα, Χρήστου Ιωάννα, Αμπαλοβ Γεώργιος, Μανέτας Κωνσταντίνος, Μπασματζιάν Μάριος, Ντουράκος Τζέισον-Μάικλ. 

ΠΑΛΗ ΕΛΕΥΘΕΡΑ: Ψαθά Φάνη, Πουμπουρίδου Σοφία, Ζυγούρη Σταυρούλα, Βρυώνη Μαρία Λουίζα, Μπατζέλας Νέστωρας, Καρντάνοβ Αμιράν, Ασλανασβίλι Μπέσικ, Τασκούδης Απόστολος, Μπετινίδης Εμζάριος, Λοϊζίδης Λάζαρος, Λαλιώτης Αλέξανδρος. 
ΠΑΛΗ ΕΛΛΗΝΟΡΩΜΑΪΚΗ: Κουτσιούμπας Ξενοφών, Κιουρεγκιάν Αρτιομ, Γκίκας Χρήστος, Αρκουδέας Κωνσταντίνος, Κολιτσόπουλος Αλέξιος, Αβράμης Δημήτριος, Θάνος Κωνσταντίνος.

ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ: Βολακάκη Αρχοντία, Μοίρου Μαρία, Γκιώνης Παναγιώτης, Κρεάνγκα Καλλίνικος. 

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΠΙΣΤΑΣ:  Κωνσταντινίδου Κυριακή, Βασιλόπουλος Λάμπρος, Γεωργαλής Δημήτριος, Χειμωνέτος Γεώργιος. 
ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΟΡΕΙΝΗ:  Κωτούλας Εμμ. 

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΝΔΡΕΣ: Αγρίτης Αναστάσιος, Αμανατίδης Ιωάννης, Αμπάρης Γεώργιος, Βάλλας Σπύρος, Βύντρα Λουκάς, Γαλανόπουλος Αριστείδης, Γιάννου Κλέοπας, Γουνδουλάκης Φανούρης, Καρυπίδης Χρήστος, Λαγός Παναγιώτης, Μόρας Ευάγγελος, Νεμπεγλέρας Κωνσταντίνος, Παπαδόπουλος Δημήτρης, Σαλπιγγίδης Δημήτριος, Σαπάνης Μιλτιάδης, Στολτίδης Ιεροκλής, Ταραλίδης Ιωάννης, Φωτάκης Γεώργιος. 

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ: Γιατράκου Μαρία, Καββαδά Αλεξάνδρα, Καλύβα Τάνια – Ελένη, Κατσαΐτη Κωνσταντίνα, Λαγουμτζή Αγγελική, Λαζάρου Μαρία, Λοσένο Γούλκερ Αμαλ, Μιχαηλίδου Ευτυχία, Μόσχου Ιληάνα, Μπενσον Ελεν Μαρί, Παντελειάδου Δήμητρα, Παπαδοπούλου Αναστασία, Πουρίδου Αθανασία, Σμιθ Σοφία Αντωνία, Σουπιάδου Βίκυ, Στρατάκη Καλλιόπη, Τεφάνη Αγγελική, Χατζηγιαννίδου Ναταλία. 

ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΕΣ: Αφρουδάκης Γεώργιος, Αφρουδάκης Χρήστος, Βλοντάκης Αντώνιος, Δεληγιάννης Νίκος, Θεοδωρόπουλος Αργύρης, Θωμάκος Ιωάννης, Καλακώνας Θεόδωρος, Λούδης Κωνσταντίνος, Μάζης Δημήτριος, Ρέππας Γεώργιος, Σάντα Στέφανος-Πετρ, Σχίζας Αναστάσιος, Χατζηθεοδώρου Θεόδωρος. 
ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ: Ασιλιάν Δήμητρα, Ελληνάκη Γεωργία, Καραγιάννη Ευτυχία, Καραπατάκη Αγγελική, Κοζομπόλη Σταυρούλα, Λάρα Γεωργία, Λιόση Κυριακή, Μελιδώνη Αντιόπη, Μυλωνάκη Ανθούλα, Μωραΐτη Αντωνία, Μωραϊτίδου Ευαγγελία, Οικονομοπούλου Αικατερίνη, Ρουμπέση Αντιγόνη. 

ΠΥΓΜΑΧΙΑ: Καπερώνης Μάρις, Ιωαννίδης Σπυρίδων, Κοτάκος Θεόδωρος, Γαζής Γεώργιος, Παυλίδης Ηλίας, Κλαδούχας Σπυρίδων. 

ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ: Ευθυμίου Ηλέκτρα – Ελλη, Κακιου Μαρία, Μαγνησάλη Βαρβάρα, Πανταζή Στεργιανή, Χριστίδου Στυλιανή, Χρονοπούλου Ελένη, Ανδριόλα Ελένη, Παλλίδου Θεοδώρα. 

ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ: Μαρίνα Καράφλου, Σμυρλή Αλεξία, Φακά Μαρία, Κασούμη Αγαθή, Γεωργακόπουλος Διον., Πετσάνης Γ., Σαβοργιαννάκης Κωνσταντίνος, Σπυρόπουλος Άγγελος, Λιόγρης Ευάγγελος, Σαλαβαντάκης Γεώργιος, Αντωνιάδης Νίκος. 

ΣΟΦΤΜΠΟΛ: Γεωργαντά Τζήννυ Μάρι, Γκέιλ Τζοάνα Αντάλι, Κανελλάκη-Κλόουζμαν Χλόη Μαρία, Καραντζά Χρισ., Κουτούκου Αικατερίνη, Κρομμύδα Αικατερίνη Ελένη, Μπάσορ Τζέσικα Λυν, Μπάσορ Λίντσεϊ Κριστίν, Μπούζιου Ιωάννα, Σκίγκα Στέφανι, Τζαρνέσκι Βανέσσα, Τζέιμς Λίντζυ Λώρεν, Φαρνγουόρθ Τζέιμι Λυν, Φάρνγουόρθ Στέισι Λι, Φάρνγουόρθ Σάρα Ρένε. 

ΣΤΙΒΟΣ: Θάνου Αικατερίνη, Ρεντούμη Φλώρα, Εφεντάκη Κων/να, Κοκότου Χριστίνα, Παπαγιάννη Αθηνά, Τσουμελέκα Αθανασία, Καϊδαντζή Όλγα, Γκουντενούδη Χρυσούλα, Χαλκιά Φάνη, Βασαρμίδου Μαρίνα, Καρασταμάτη Μαρία, Κοκλώνη Γεωργία, Πατουλίδου Παρασκευή, Πατσού Ευφροσύνη, Κουμνάκη Γεωργία, Μπούντα Χαρίκλεια, Ντόβα Δήμητρα, Ιακώβου Χρυσοστομία, Λίκα Βοτσαβά, Μανιάνι Μιρέλλα, Τσιολακούδη Αγγελική, Βόγγολη Αικατερίνη, Κελεσίδου Αναστασία, Τσικούνα Στυλιανή, Σκαφίδα Αφροδίτη, Τσιλιγκίρη Γεωργία, Στρατάκη Αργυρώ, Αμπατζίδου Γεωργία, Καφετζή Γιαννούλα, Ξάνθου Νίκη, Πιλάτου Στυλιάνη, Ουζούνη Καλλιόπη, Τερζόγλου Ειρήνη, Παπαγεωργίου Αλεξάνδρα, Παπαδοπούλου Στυλιανή, Τσαμόγλου Ευδοκία, Βασδέκη Όλγα, Δεβετζή Χρυσοπηγή, Πέρρα Αθανασία, Μητροπούλου Νικολίτσα, Θεοδωρίδης Γεώργιος, Χοΐδης Χριστόφορος, Πιέτρης Δημ., Θανόπουλος Ελευθέριος, Γκούσης Αν., Κεντέρης Κωνσταντίνος, Σαρρής Παναγιώτης, Δημότσιος Στυλιανός, Ιακωβάκης Περικλής, Γραβάλος Δημ., Ντούπης Γεώργιος, Οικονομίδης Γεώργιος, Αργυρόπουλος Γεώργιος, Καστάνης Σπυρίδων, Σταματόπουλος Θεόδωρος, Στρουμπάκος Παν., Κορκίζογλου Πρόδρομος, Πανάβογλου Σάββας, Ευαγγέλου Μάριος, Πόλιας Νικόλαος, Σερέλης Δημ., Τσατούμας Λούης, Φιλίνδρας Δημήτριος, Παπαδημητρίου Αλέξανδρος, Μελέτογλου Χρήστος. 

ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ: Αναστασίου Αγλαΐα, Γεωργίου Ελένη, Γούδα Ευφροσύνη, Θαλασσινίδου Χριστίνα, Ιωάννου Αποστολία, Κουτσούδη Ευγενία, Πελεκάνου Όλγα, Φτούλη Ελευθερία, Χριστοδούλου Μαρία. 

ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ: Αθανασοπούλου Αρετή, Μυστακίδου Ελισάβετ, Νικολαΐδης Αλέξανδρος, Μουρούτσος Μιχάλης. 

ΤΕΝΙΣ: Ζαχαριάδου Χριστίνα, Δανιηλίδου Ελένη, Μαζαράκης Βασίλειος, Οικονομίδης Κωνσταντίνος. 

ΤΖΟΥΝΤΟ: Ιωάννου Ελένη, Καραγιαννοπούλου Μαρία, Τσελαρίδου Μαρία, Μπουκουβάλα Ιουλιέτα, Ταμπάση Ελένη, Κουρτελέση Αλεξία, Ακριτίδου Βαρβάρα, Παπαϊωάννου Χαρ, Ηλιάδης Βασίλης, Ζιντιρίδης Ρεβέζι, Βαζαγκασβίλι Γεώργιος, Αλεξανίδης Λαυρέντι, Ηλιάδης Ηλίας, Ηλιάδης Διονύσιος. 

ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ: Βαβατζή Φωτεινή, Ρωμαντζή Ελπίδα, Ψαρρά Ευαγγελία, Καλογιαννίδης Γεώργιος, Καραγεωργίου Αλέξανδρος, Νάνος Απόστολος. 

ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ: Πελιβανίδης Μιχαήλ. 

ΤΡΙΑΘΛΟ: Κρομμύδας Βασίλειος. 

ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΑΝΔΡΕΣ: Αλβανός Αλέξανδρος, Βασιλάκης Αλέξανδρος, Βόγλης Ευάγγελος, Γραμματικός Νικόλαος, Ζαραβίνας Γεώργιος, Καρυπίδης Σάββας, Καφφάτος Δημήτρης, Κοκολοδημητράκης Νικόλαος, Μπαλωμένος Σπύρος, Τζιμούρτος Δημήτριος, Τρούπης Ανδρέας, Τσιλιμπάρης Κωνσταντίνος, Χαλκίδης Γεώργιος, Χατσατουριάν Κρικόρ – Γρηγόριος, Χρυσόπουλος Ιωάννης. 

ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΓΥΝΑΙΚΕΣ: Βέμη Παναγούλα, Γιούπη Στυλιανή, Γκόλια Γρηγορία, Δωροθέου Γεωργία, Θεοδωρίδου Βασιλική, Μαυρογενίδη Ελευθερία, Μιχαλοπούλου Μιχαέλα, Νικολή Ελενα, Πάτσιου Αναστασία, Ποιμενίδου Ελένη, Ποτάρη Ελένη, Σκάρα Βασιλική, Σούσα Τατιάνα, Φωτιάδου Ιωάννα, Ψαθά Αννα.