Με Ταπούτο και Αγγέλου στο Salonica Basketball Camp ο Λεφής της ΑΕ Κομοτηνής!

Ανταπόκριση από τη Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

– Τον καλαθοσφαιριστή Χρήστο Ταπούτο της Ολίν και τον προπονητή της Εφές Βαγγέλη Αγγέλου είχε τη δυνατότητα και τη χαρά να παρακολουθήσει στο Salonica Basketball Camp του Θόδωρου Ροδόπουλου στη Θεσσαλονίκη, ο αθλητής του παιδικού και εφηβικού τμήματος της ΑΕ Κομοτηνής Θεόδωρος Λεφής που ψηφίστηκε ως ο καλύτερος παίκτης (mvp) του camp.

 

Ο αθλητής του παιδικού και εφηβικού τμήματος της ΑΕ Κομοτηνής Θεόδωρος Λεφής, όπως γράφτηκε από το ThrakisportS, ψηφίστηκε ως ο καλύτερος παίκτης (mvp) της 3ης περιόδου του Salonica Basketball Camp του Θόδωρου Ροδόπουλου στη Θεσσαλονίκη.

Όπως συνηθίζει κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Χρήστος Ταπούτος, σύμφωνα με το pressaris, επισκέφτηκε το Salonica Basketball Camp του Θόδωρου Ροδόπουλου και μίλησε στους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες για τις εμπειρίες του από τα γήπεδα τις Ελλάδας και του εξωτερικού. Ο πρώην αρχηγός του Άρη και νυν παίχτης της Ολίν Αδριανούπολης, έχοντας μαζί του την κορούλα του θύμισε στους αθλητές του S.B.C. ότι πριν από χρόνια ήταν στη θέση τους για τρία καλοκαίρια και ευχήθηκε να συνεχίσουν την παράδοση ερχόμενοι στο μέλλον στη δική του θέση. Δεν παρέλειψε φυσικά να τους τονίσει τη σημασία της συνεχούς δουλειάς ακόμα και την περίοδο των διακοπών εφόσον θέλουν να βελτιώνονται σαν αθλητές.

O Βαγγέλης Αγγέλου βρέθηκε επίσης Camp, όπου μίλησε στους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες για τη σημασία και την αξία του συμπαίκτη σε μια ομάδα και το πόσο σημαντικό είναι να μπορεί κάποιος να γίνεται μέρος ενός συνόλου θυσιάζοντας τους εγωισμούς του.
Ο πρώην προπονητής του Άρη δεν παρέλειψε να τονίσει την αξία του S.B.C., που φέτος συμπλήρωσε τα 32 χρόνια συνεχούς λειτουργίας, καθώς και το πόσο ουσιαστική είναι η προσφορά του Θόδωρου Ροδόπουλου στο άθλημα.
Ακόμη το μέλος του τεχνικού επιτελείου των κίτρινων, Σάββας Καμπερίδης και ο παίκτης του ΠΑΟΚ. Βαγγέλης Μαργαρίτης βρέθηκαν μαζί, κοντά στους αθλητές-αθλήτριες του καμπ.
Μίλησαν στα παιδιά για την αξία της σκληρής δουλειάς, κυρίως την περίοδο που δεν έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις αλλά και για το πόσο σημαντικό είναι να δείχνουν μεγάλη αφοσίωση στα βασικά του αθλήματος.
Ο Σάββας Καμπερίδης απαντώντας σε ερωτήσεις των αθλητών του καμπ μίλησε για την προσήλωση και τη δουλειά που έκαναν οι «μικροί» του Αρη Λευτέρης Μποχωρίδης και Αλέξανδρος Βεζένκοφ, αλλά και πως ακολουθούν τα βήματα τους οι Στέλιος Πουλιανίτης και Κώστας Μήτογλου.