Σχολικό πρωτάθλημα πινγκ πονγκ δημοτικών σχολείων στην Αλεξανδρούπολη

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Mεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι πρώτοι Σχολικοί αγώνες Δημοτικών Σχολείων Δήμου Αλεξανδρούπολης. 86 μαθητές και μαθήτριες απ΄όλα σχεδόν τα σχολεία του Δήμου Αλεξανδρούπολης, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό πάντα στα πλαίσια του “ευ αγωνίζεσθαι” και μαζί με τους διοργανωτές πέρασαν ένα υπέροχο πεντάωρο γεμάτο δράση  σασπένς και πιγκπονικές κόντρες.

 Όλα τα παιδιά έπαιξαν αρκετούς αγώνες ενώ μεγάλη εντύπωση προκάλεσαν τα Δημοτικά Σχολεία των γειτονικών οικισμών  Χιλής , Παλαγίας, Απαλού , Άνθειας και Άβαντα με τις πολυάριθμες συμμετοχές τους. Οι αγώνες διοργανώθηκαν για πρώτη φορά από την Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής Έβρου και είχαν την υλικοτεχνική υποστήριξη των Σωματίων του  Μ.Γ.Σ Εθνικού Αλεξανδρούπολης και Α.Σ Φάρου Αλεξανδρούπολης.

Σε όλους τους μαθητές που έλαβαν μέρος στους αγώνες διανεμήθηκαν αναμνηστικά διπλώματα από την Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής Νομού Έβρου . Η λήξη των αγώνων βρήκε τα παιδιά , τους γυμναστές συνοδούς τους , τους διοργανωτές όλους ικανοποιημένους και μαζί ανανέωσαν το ραντεβού τους για τους επόμενους αγώνες την επόμενη σχολική χρονιά.

Αναλυτικά οι νικητές που ανήκουν στον σύλλογο του Εθνικού, όπως μας ενημέρωσαν απο τον ίδιο τον σύλλογο (δεν είχαμε αντίστοιχη ενημέρωση από τον Φάρο):

Μαθητές Ε΄ και ΣΤ΄
1) Σταματόπουλος Ηλίας 10ο Δ.Σ
2) Παπαδόπουλος Ιωάννης 10ο Δ.Σ
3) Τσίτσιος Φίλιππος 1ο Δ.Σ
Μαθήτριες Ε΄και Στ ΄
1 ) Βασιλειάδου Θεοδώρα 8ο Δ.Σ
2) Γρηγοριάδου Μαριάννα 10ο Δ.Σ
3) Χατζηκύρκα Ελισάβετ 4ο Δ.Σ
4) Πασχαλίδου Κωσταντίνα Πειραματικό Σχολείο 
Μαθητές Γ΄και Δ΄
1) Καραγιάννης Γρηγόριος 11 Δ.Σ
2) Μύρος Νικηφόρος 11 Δ.Σ 
3) Τσεντέμης Αθανάσιος Δ.Σ Άνθειας 
4) Τσαούσης Μιχάλης 5ο Δ.Σ 
Μαθήτριες Γ’ και Δ’
1) Βουζή Σιμέλα Δ.Σ χιλής
2) Τρυπή Κομνηνή Πειραματικό Σχολείο
3) Κασαπίδου Σταματία 7ο Δ.Σ
4) Οβανισιάν Ντίνα Πειραματικό Σχολείο