LIVE από την Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ: Ελλάδα – Νιγηρία

Μεταδίδει από το PPL Park της Φιλαδέλφεια ο Δημήτρης Φιλιππίδης

–  Παρακολουθήστε ζωντανά τον προμουντιαλικό φιλικό αγώνα της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου με αντίπαλο την Νιγηρία, που διεξάγεται στην Φιλαδέλφεια της πολιτείας της Πενσυλβάνια των ΗΠΑ. Ο Δημήτρης Φιλιππίδης βρίσκεται στο γήπεδο και μεταδίδει…

… τον αγώνα, για λογαριασμό του ελληνικού ομογενειακού ραδιοφωνικού σταθμού “Hellas FM” που επιχειρεί για πρώτη φορά εξωτερική μετάδοση έχοντας στήσει ολόκληρο στούντιο στο γήπεδο. Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Φιλιππίδης είναι θρακιώτης στην καταγωγή δημοσιογράφος που ζει και εργάζεται στις ΗΠΑ, καλός φίλος και συνεργάτης του ThrakiSportS. 

O ξανθιώτης Βασίλης Τοροσίδης δεν περιλαμβάνεται στο αρχικό σχήμα, καθώς ο Σάντος ουσιαστικά προτίμησε να ξεκινήσει κατά βάση με τους… αναπληρωματικούς.  Περίπου 5.000 ομογενείς στις εξέδρες, ανάμεσά τους και η Καλομοίρα που έδωσε συναυλία έξω από το γήπεδο πριν την έναρξη του ματς και ήταν αυτή που τραγούδησε τον Εθνικό Ύμνο, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο, ακριβώς πιο κάτω.

Για να παρακολουθήσετε την πρωτότυπη ραδιοφωνική μετάδοση από το στούντιο που έχει στήσει ο Hellas FM μέσα στο γήπεδο κάντε κλικ ΕΔΩ.

[iframe width=”640″ height=”390″ src=”//www.youtube.com/embed/L4y1JZ7KKMc” frameborder=”0″ allowfullscreen]