Με Τόρο και… Γιουρόπα η δεξίωση της Skoda Ξάνθη στην πρωταθλήτρια Κ17

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Παρακολουθώντας στις οθόνες τον δραματικό τελικό του Γιουρόπα Λιγκ, που κρίθηκε στα πέναλτι υπέρ της Σεβίλης και σε βάρος της Μπενφίκα, μιας διοργάνωσης δηλαδή στην αρχή της οποίας συμμετείχε και η Skoda, ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο όμορφο χώρο του Le Chalet η διεξίωση της ΠΑΕ προς τιμήν των πρωταθλητών εφήβων της ομάδας Κ17 της Skoda Ξάνθη.

 

Αναμφισβήτητα η έκπληξη της βραδιάς ήταν η παρουσία του Ξανθιώτη ποδοσφαιριστή της Ρόμα Βασίλη Τοροσίδη που τίμησε τους έφηβους πρωταθλητές της Skoda, προσκεκλημένος του μεγαλομετόχου Χρήστου Πανόπουλου. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής, που λίγες ώρες νωρίτερα είχε συμπεριληφθεί στην προεπιλογή του Φερνάντο Σάντος για το Μουντιάλ της Βραζιλίας, στον σύντομο χαιρετισμό του, έκανε λόγο για την χαρά της παρουσίας του στην εκδήλωση αυτή, ευχαριστώντας τον Πανόπουλο για την πρόσκλησή του ενώ αναφερόμενος στην επαγγελματική ομάδα εξέφρασε την πεποίθησή του ότι θα βγει νικήτρια από τις φετινές δυσκολίες.

Ο Τεχνικός Διευθυντής Γιάννης Παπαδημητρίου στην σύντομη ομιλία του αφού ευχαρίστησε την Κ17 για την μεγάλη χαρά που έδωσε όχι μόνο στην ομάδα αλλά και σε όλη την πόλη, στην συνέχεια τόνισε πως στόχος των τμημάτων υποδομής είναι τα μέλη της να στελεχώσουν την επαγγελματική ομάδα στο μέλλον ενώ υπογράμμισε πως μεγάλο κέρδος ήταν και τα θετικά σχόλια όλων στο final four που αφορούσαν, τόσο στην ποιότητα, όσο και στο ήθος των νεαρών ποδοσφαιριστών της ομάδας.

Την απονομή των βραβείων και των επαίνων στους παίκτες παρέδωσε ο Τοροσίδης και στο προπονητικό τιμ της ομάδας ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΑΟΞ και ιδιαίτερα αγαπητός στους φιλάθλους Μάκης Τζάτζος,  δίνοντας πολλά συγχαρητήρια στην Κ17. Τους Υπεύθυνους της Ακαδημίας κ.κ. Δανιήλ και Καλογιάννη τίμησε ο μεγαλύτερος σε ηλικία κάτοχος διαρκείας της Skoda Ξάνθη κ. Δουκίδης και στην συνέχεια της λαμπερής αυτής βραδιάς ακολούθησε το δείπνο και παρακολούθηση του μεγάλου τελικού του Τορίνο.

Ήταν μία βραδιά λαμπερή, την οποία οργάνωσε η ΠΑΕ προς τιμήν των εφήβων με παρούσα όλη την επαγγελματική ομάδα της Skoda Ξάνθη, ώστε  να ευχαριστήσει και φυσικά να τιμήσει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που φέτος είχαν μία σταθερά ανοδική πορεία φτάνοντας στην κορυφαία διάκριση. Μέσα σε ένα εξαιρετικό κλίμα, όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα της επαγγελματικής ομάδας καθώς επίσης κι όλα τα μέλη της ομάδας Κ17, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την δεξίωση που διοργανώθηκε.