Έσπασαν τα τείχη στην Ξάνθη για την υποδοχή των πρωταθλητών

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Πλήθος κόσμου, ανάμεσά τους και ο δήμαρχος Μιχάλης Στυλιανίδης και φυσικά ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Πιαλόγλου, έσπευσε το βράδυ στην Κεντρική Πλατεία Ξάνθης για την υποδοχή των πρωταθλητών εφήβων της Κ17 της Skoda!

 

Ένα εικοσιτετράωρο μετά την ιστορική επιτυχία της ομάδας του Κώστα Μπεδρελή και την κατάκτηση του αναπτυξιακού πρωταθλήματος, η ομάδα έφτασε στην βάση της και ο κόσμος συγκεντρώθηκε στην κεντρική πλατεία για την υποδοχή.

Τον παλμό έδωσαν οι Xanthifans με τα πανό και τα συνθήματά  τους, αλλά γρήγορα συγκεντρώθηκε και απλός κόσμος, ακόμα και μη φίλαθλοι που βρίσκονταν στις γύρω καφετέριες, έμαθαν τα νέα και έσπευσαν να χειροκροτήσουν τους πιτσιρικάδες που έφεραν την κούπα στην Ξάνθη.

“Η Ξάνθη δεν πέφτει ποτέ”, ήταν το βασικό σύνθημα που δόνησε την ατμόσφαιρα, ενώ ο αρχηγός της Κ17 Ραφαήλ Μελισσόπουλος, που σημείωσε τα δύο γκολ του τελικού και ήταν εκείνος που σήκωσε το κύπελλο, αφιέρωσε εκ μέρους όλων την επιτυχία στη μεγάλη ομάδα.

Την Τετάρτη θα υπάρξει δεξίωση προς τιμήν των πιτσιρικάδων στο “Σαλέ” από την ΠΑΕ, ενώ την παρασκευή ανακοινώθηκε ότι θα τους παραθέσει δείπνο ο Δήμος Ξάνθης, στην τελευταία ουσιαστικά αποχαιρετιστήρια εκδήλωση του απερχόμενου δημάρχου Μιχάλη Στυλιανίδη, δυο μέρες πριν στηθούν οι κάλπες για την ανάδειξη του διαδόχου του.

Σε επόμενη ανάρτηση του ThrakiSportS θα έχει πλούσιο φωτορεπορτάζ από την άφιξη των πρωταθλητών στην Ξάνθη…