Κέρδισαν την έφεση και πάνε μπαράζ οι «Βασίλισσες της Θράκης»

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης 

– Δικαιώθηκαν οι Βασίλισσες της Θράκης στην έφεση που είχαν κάνει κατά της εγκυρότητας του αγώνα με της Αμαζόνες Καλυβίων, παίρνοντας ακόμη τρείς βαθμούς εδραιώνοντας ακόμη περισσότερη την δεύτερη θέση που κλείδωσαν μετά την μεγάλη νίκη στο Θρακιώτικο ντέρμπι της Ροδόπης ’87 με 3-0, εξασφαλίζοντας την συμμετοχή τους στο μπαράζ ανόδου στην Β’ Εθνική που θα γίνει στις 11 Μαΐου στην Αθήνα.

Δεκτή έκανε την ένσταση της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας  Βασίλισσες της Θράκης η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ  για τον αγώνα  με τις Αμαζόνες Καλυβίων  κατοχυρώνοντας το παιχνίδι στην Θρακιώτικη ομάδα με σκορ 3-0 ενώ επέβαλλε παράλληλα πρόστιμο ύψους 300 ευρώ στην ομάδα των Καλυβίων.

 

 Αναλυτικά η απόφαση

 «Δέχεται την με αριθμό πρωτ. 9775/11-3-2014 ένσταση της Φιλοξενούμενης  Ομάδας  Γυναικείου Αθλητικού  Συλλόγου  Α.Μ.Π.Ο. ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ  κατά της Γηπεδούχου Ομάδας Γυναικείου Αθλητικού Συλλόγου με την επωνυμία Α.Ε. ΑΜΑΖΟΝΕΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΑΛΥΒΙΩΝ και κατά του κύρους του μεταξύ τους αγώνα της 9 Μαρτίου 2014 (Πρωτάθλημα Γ΄ Γυναικών), που διεξήχθη στο Γήπεδο Μ. Καλυβίων. Επιβάλλει στην Γηπεδούχο Ομάδα την απώλεια του αγώνα με τέρματα τριών έναντι μηδέν ( 3-0 ) υπέρ της ενιστάμενης Ομάδας και χρηματική ποινή τρακοσίων (300) ευρώ».