Ακούστε τα ηχητικά στα Πηγάδια για… πουλάκι τσίου και την κοσμηματοπωλού

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Εξακολουθούν να σχολιάζονται στα ποδοσφαιρικά πηγαδάκια όλης της χώρας τα…ηχητικά κουίζ που έπαιξαν από τα μεγάφωνα του γηπέδου των Πηγαδίων πριν την έναρξη της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό, τα οποία όλοι εκτιμούν ότι στόχευαν στους επόπτες και τον τέταρτο διαιτητή της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό.

«Αθλητικό κουίζ: Γεωργαράκοοοοο, Τσολάκηηηηη, που είναι το πουλάκι; Η απάντηση την Κυριακή 13 Απριλίου», ανέφερε το πρώτο με μουσική υπόκρουση το περίφημο τραγούδι “Το πουλάκι τσίου” και προφανή στόχευση τους δύο βοηθούς διαιτητές του Ηλία Σπάθα. 

«Αθλητικό κουίζ: Ιωαννίδη με την κωσμηματοπωλού την Ντίνα, οπλίσατε πάλι την καραμπίνα; Η απάντηση την Κυριακή 13 Απριλίου», ήταν το δεύτερο κουίζ που εκτιμάται ότι είχε ως στόχο τον τέταρτο διαιτητή και προκάλεσε τις περισσότερες απορίες μεταξύ των θεατών.

Εδώ και λίγες ώρες κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο βίντεο με τα συγκεκριμένα ηχητικά αποσπάσματα, από το μπλογκ “στα δίχτυα” που ωστόσο δεν υφίσταται πλέον στον αέρα του διαδικτύου, αλλά συνεχίζει την πορεία του στο facebook και ανέβασε το συγκεκριμένο βίντεο – ηχητικό απόσπασμα – ντοκουμέντο στο youtube…